fbpx

Kontraindikacije za tretman

19. april 2023.

Kontraindikacije za tretman Ultrazvučni SMAS lifting

Ultrazvučni SMAS lifting je trenutno najsavremenija i najefikasnija neinvazivna metoda povećanja tonusa i zategnutosti kože lice (ili druge tretirane regije) bazirana na povećanju čvrstine kože zagrevanjem kolagenih vlakana primenom 3D HIFU tehnologije. Efekat, koji se postiže ovim tretmanom u estetskoj kozmetologiji je podjednak efektu estetske hirurgije, ali uz osnovnu razliku – prirodan je, neinvazivan, bezbolan i bez neželjenih nuspojava. Ultrazvučni SMAS lifting je procedura koja se ubraja među najefikasnije i najpreciznije oblike termoliftinga, kao alternativa operaciji. Česti nazivi za ovu vrstu usluge su Ultrazvučni ili duboki SMAS lifting. U određenim situacijama tretman Ultrazvučni SMAS lifting ne može da se radi, te je neophodno da lekar pre tretmana dobije sve relevantne informacije od klijenta.
5. oktobar 2022.

Ultrazvučni SMAS lifting – kontraindikacije za prirodni face lifting tretman

Ultrazvučni SMAS face lifting je tretman koji je siguran, proveren i odobren, bez neželjenih nuspojava. Ultrazvučni SMAS lifting je nehirurški tretman za zatezanje kože lica, podbratka, vrata, dekoltea, nadlaktice, butina, stomaka. U Kabinetu Vita Elos se prvenstveno akcenat stavlja na zdravlje klijenta, uz negovanje prirodnog vraćanja mladalačkog izgleda, te se u pojedinim slučajevima tretman Ultrazvučni SMAS face lifting ne radi.
17. avgust 2022.
Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela

Kada se tretman Ultrazvučni SMAS lifting ne radi – zdravlje pacijenta na prvom mestu

Tim, koji radi u Kabinetu čine lekar i kozmetičar, koji pre svakog tretmana (pa i Ultrazvučni SMAS lifting) detaljno razgovaraju sa pacijentom o njegovom zdravstvenom stanju, problemima, svim terapijama i medikamentima koje pacijent koristi, kao i postupku tretmana i kako on utiče na pacijenta i estetski problem koji želi da reši. Za postizanje maksimalnih efekata i uspeha samog tretmana je ključno dobro zdravstveno stanje (stanje imunološkog sistema) pacijenta. Tek nakon procene zdravstvenog stanja, odlučuje se da li tretman Ultrazvučni SMAS lifting, bez obzira na neinvazivnost i nepostojanje nuspojava, može da se radi ili ne. Tretman Ultrazvučni SMAS lifting, koji se nudi u našem Kabinetu, se u pojedinim slučajevima ne preporučuju odnosno ne radi.
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više