fbpx

Nega lica

21. april 2021.
Lepota nije luksuz, lepota je način života

Važnost ishrane i zdravstvenog stanja za produžene efekte tretmana Ultrazvučni SMAS lifting

Ultrazvučni SMAS lifting je takva vrsta nehirurškog liftinga, koja duboko fokusiranim ultrazvukom deluje na koren i grane kolagenih vlakana u dubokim slojevima kože. Regeneracijom kolagena koža se zateže i bore nestaju. Kako je proces obnavljanja kolagena, nakon terapije Ultrazvučni SMAS lifting potpuno prirodan, na efekte koji se postignu utiče, ne samo genetski faktor, već i imunološko i zdravstveno stanje klijenta, kao i način ishrane koji pospešuje prirodno obnavljanje kolagena. Dobar imuni sistem i zdravstveno stanje su tesno povezani i međusobno uslovljeni. Na jačanje i očuvanje imuniteta od najznačajnijeg uticaja su izbalansirana i pravilna ishrana i fizička aktivnost. Da bi proces regeneracije prirodne kolagena bio pospešen, neophodna je ishrana bogata vitaminima C i E, kao i povećan unos belančevina.
16. septembar 2020.

Kako negovati kožu nakon tretmana Ultrazvučni SMAS lifting

Tretman Ultrazvučni SMAS lifting nije invazivna terapija, te se pacijent, nakon tretmana, može odmah vratiti svom normalnom i uobičajenom načinu života. Ono što se svakako preporučuje svakom pacijentu kao nega kože nakon tretmana obuhvata sledeće: bez jakih preparata i pilinga određeni period nakon tretmana, oprez kod izlaganja Suncu, pravilna ishrana kao nega kože i hidratacija tela iznutra, nega kože u cilju očuvanja postignutih rezultata našim drugim face-lifting tretmanima (Radiotalasni lifting i Laserski karbonski piling, dostupni u našem Kabinetu).
17. decembar 2018.
Kozmetika Vita Elos

Svakodnevna nega lica u službi lepote i očuvanja mladalačkog izgleda

Osnovno pravilo, vezanu za pravilnu negu lica, je redovna nega tj. svakodnevna nega prilagođena vašem tipu kože. Pored tipa kože, različit način održavanja kvaliteta kože lica se primenjuje i zavisno od godišnjeg doba. Pravilna i redovna nega kože u kombinaciji sa korišćenjem kvalitetnih proizvoda je odlična dopuna tretmanima, koje nudimo, kao što su: Radiotalasni lifting lica, Ultrazvučni SMAS lifting lica, Uklanjanje bora Plasma Pen-om, Karbonski piling, Depigmentacija laserom i Uklanjanje akni Elos-om.
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više