fbpx

Lasersko uklanjanje keratoza

29. mart 2024.

Uklanjanje papiloma i keratoza laserom – cena tretmana

Uklanjanje papiloma tj. uklanjanje visećih bradavica je u našem Kabinetu moguće u potpunosti u okviru tretmana depigmentacija laserom. Najčešće je dovoljan samo jedan tretman Uklanjanje papiloma (uklanjanje visećih bradavica) da se „viseća bradavica“ ukloni. U Kabinetu se tretman Uklanjanje keratoza radi samo ukoliko su sveže keratoze i još uvek meke, dok stare, nabubrene i keratoze sa čvrstom krastom mogu da se uklone samo hirurškim putem. Tretman Uklanjanje keratoza se radi u sklopu tretmana Depigmentacija laserom (Nd:YAG laser) sa visokom stopom uspešnosti tretmana.
11. decembar 2023.
Depigmentacija

Uklanjanje visećih bradavica i uklanjanje keratoza laserom

U Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos se koristi vrlo efikasan i nehirurški metod za uklanjanje visećih bradavica (uklanjanje papiloma) korišćenjem lasera. Za tretman uklanjanje papiloma ili uklanjanje visećih bradavica se koristi najsavremeniji, testirani laser – Nd:YAG laser. Pored efikasnosti, uklanjanje visećih bradavica (uklanjanje papiloma) laserom ne ostavlja nikakve ožiljke nakon tretmana. Tretman Depigmentacija laserom u našem Kabinetu omogućava i do 95% uspešnosti uklanjanja keratoza, zahvaljujući Nd:YAG laseru, koji se koristi tokom tretmana Depigmentacija laserom – tretman uklanjanje keratoza.
30. oktobar 2023.

Oslobodite se keratoza tretmanom nehirurško Uklanjanje keratoza laserom

Pigmentne promene na koži nastale usled genetskih, starosnih ili spoljnih faktora se uspešno tretiraju u Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos. Depigmentacija laserom u Kabinetu obuhvata sledeće: uklanjanje fleka, papiloma, keratoza i angioma. Kako bi se izbegao hirurški zahvat i sve neželjene nuspojave, u Kabinetu se uspešno rešava problem neželjenih keratoza tretmanom nehirurško Uklanjanje keratoza laserom u okviru usluge Depigmentacija laserom. Svaki tretman Uklanjanje keratoza u našem Kabinetu se obavlja u strogo sterilnim uslovima uz nadzor lekara.
3. jul 2023.
Uklanjanje keratoza – efekti tretmana

Nehirurško, lasersko uklanjanje keratoza u našem Kabinetu

Uklanjanje keratoza se vrši u sklopu tretmana Depigmentacija laserom – uklanjanje pigmentnih promena na koži. Kako su sve promene na koži, pa i keratoze, posledica promene pigmenta, laser može da ih „prepozna“ kao delove kože koji su druge boje u odnosu na okolno tkivo i uspešno uništi. Posle obavljenog kompletnog broja tretmana Uklanjanje keratoza koža ostaje bez ožiljaka i bilo kakvih promena ili tragova da je na tretiranoj regiji bila keratoza. Svaki tretman Uklanjanje keratoza u našem Kabinetu se obavlja u strogo sterilnim uslovima uz nadzor lekara.
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više