fbpx

Lasersko uklanjanje keratoza

3. jula 2023.
Uklanjanje keratoza – efekti tretmana

Nehirurško, lasersko uklanjanje keratoza u našem Kabinetu

Uklanjanje keratoza se vrši u sklopu tretmana Depigmentacija laserom – uklanjanje pigmentnih promena na koži. Kako su sve promene na koži, pa i keratoze, posledica promene pigmenta, laser može da ih „prepozna“ kao delove kože koji su druge boje u odnosu na okolno tkivo i uspešno uništi. Posle obavljenog kompletnog broja tretmana Uklanjanje keratoza koža ostaje bez ožiljaka i bilo kakvih promena ili tragova da je na tretiranoj regiji bila keratoza. Svaki tretman Uklanjanje keratoza u našem Kabinetu se obavlja u strogo sterilnim uslovima uz nadzor lekara.
11. februara 2023.
Uklanjanje keratoza – efekti tretmana

Efikasno i sigurno uklanjanje keratoza tretmanom Depigmentacija laserom

Pigmentne promene na koži se uspešno tretiraju u Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos. Vita Elos je opremljen savremenijim laserom, kojim se obavlja metod uklanjanja pigmentiranih promena na svim delovima kože, kao i stručnim osobljem, koje ne samo da vrši tretman, već i lekarski pregled, procenu stanja kože (promene) i daje konsultacije u vezi najboljeg načina rešavanja vašeg problema. Tretman Depigmentacija laserom (Uklanjanje keratoza) u Kabinetu omogućava i do 95% uspešnosti uklanjanja keratoza, zahvaljujući Nd:YAG laseru, koji se koristi tokom tretmana Depigmentacija laserom – tretman Uklanjanje keratoza.
25. novembra 2022.
Uklanjanje keratoza – efekti tretmana

Kako vršimo uklanjanje keratoza u našem Kabinetu

Keratoze su promene na koži u vidu izraslina (pločaste tvorevine), koje podsećaju na bradavice ili mladež. Keratoze mogu biti veličine od nekoliko milimetra, pa do 2 i 3 cm, pojedinačne ili slivene jedna na drugu. Tretman Depigmentacija laserom u našem Kabinetu omogućava i do 95% uspešnosti uklanjanja keratoza, zahvaljujući Nd:YAG laseru, koji se koristi tokom tretmana Depigmentacija laserom. Nakon tretmana Uklanjanje keratoza, postižu se sledeći efekti: nestaju promene na koži u vidu u vidu izraslina (pločaste tvorevine, koje podsećaju na bradavice ili mladež), nestaju ljuspice sa kože, kao i hrapavost kože, ujednačena boja kože nakon tretmana Uklanjanje keratoza, na mestu gde je bila keratoza, nakon Depigmentacije laserom ne ostaje ožiljak. posle obavljenog kompletnog broja tretmana Uklanjanje keratoza na koži ne ostaju tragovi neželjenih pojava.
7. oktobra 2022.
Uklanjanje keratoza – efekti tretmana

Uklanjanje keratoza laserom u kabinetu Vita Elos

Keratoza se ubrajaju u grupu pigmentnih promene na koži. Keratoze su promene na koži u vidu izraslina (pločaste tvorevine), koje podsećaju na bradavice ili mladež. Keratoze mogu biti veličine od nekoliko milimetra, pa do 2 i 3 cm, pojedinačne ili slivene jedna na drugu. Tretman Depigmentacija laserom u našem Kabinetu omogućava i do 95% uspešnosti uklanjanja keratoza, zahvaljujući Nd:YAG laseru, koji se koristi tokom tretmana Depigmentacija laserom za tretman Uklanjanje keratoza.
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više