fbpx

Lasersko uklanjanje keratoza

24 februara, 2022

Uspešno uklanjanje keratoza tretmanom Depigmentacija laserom u Vita Elos-u

Keratoze su pigmentne promene na koži u vidu izraslina (pločaste tvorevine), koje podsećaju na bradavice ili mladež. Keratoze su pigmentne promene na koži, veoma česte i uglavnom su bezazlene promene. Pigmentne promene koje se jave na koži se u kabinetu Vita Elos uspešno uklanjaju tretmanom Depigmentacija laserom. Uklanjanje keratoza tretmanom Depigmentacija laserom podrazumeva primenu Nd:YAG lasera, čime se omogućava i do 95% uspešnosti tretmana Uklanjanje keratoza. Postupkom Uklanjanje keratoza Nd:YAG laserom se mogu ukloniti samo sveže i još uvek mekane keratoze, dok se one koje su dugo prisutne, nabubrele sa čvrstom krastom uklanjaju samo hirurškim putem.
26 novembra, 2021

Uklanjanje papiloma (visećih bradavica) laserom – Vita Elos

Tretman Depigmentacija laserom je tretman kojim se nehirurškim putem, već primenom lasera, uklanjaju pigmentirane promene na svim delovima kože, među kojima je i papilom (viseća bradavica). Za tretman Uklanjanje papiloma ili „visećih bradavica se koristi Nd:YAG laser. Tretman Uklanjanje papiloma laserom radi stručni tim Kabineta – lekar i kozmetolog sa dugogodišnjim iskustvom u ovoj oblasti rada. Brojne studije u svetu su, do sada, pokazale da je metod Uklanjanja papiloma (visećih bradavica) primenom Nd:YAG lasera najefikasniji način njihovog uklanjanja – procenat izlečenja je 97%. Uklanjanje papiloma laserom ne ostavlja nikakve ožiljke nakon tretmana i veoma je efikasan nehirurški metod uklanjanja visećih bradavica.
23 avgusta, 2021

Uklanjanje papiloma i uklanjanje keratoza tretmanom Depigmentacija laserom

Uklanjanje papiloma tj. uklanjanje „visećih bradavica“ je u našem Kabinetu moguće u potpunosti. Najčešće je dovoljan samo jedan tretman Uklanjanje papiloma da se „viseća bradavica“ ukloni. Postupak Uklanjanje papiloma traje nekoliko sekundi, bezbolan je (ne zahteva lokalnu anesteziju), nema krvi tokom ili nakon tretmana, ne ostaju nikakvi ožiljci na mestu gde je bio papilom. Depigmentacija laserom u našem Kabinetu omogućava i do 95% uspešnosti tretmana Uklanjanje keratoza zahvaljujući Nd:YAG laseru, koji se koristi tokom tretmana. U Kabinetu se tretman Uklanjanje keratoza radi samo ukoliko su sveže keratoze i još uvek meke, dok stare, nabubrene i keratoze sa čvrstom krastom mogu da se uklone samo hirurškim putem.
11 juna, 2021

Uklanjanje keratoza i uklanjanje kuperoza tretmanom Depigmentacija laserom

U okviru tretmana Depigmentacija laserom vrši se i Uklanjanje keratoza. Uklanjanje keratoza se radi Nd:YAG laserom i daje veoma dobre rezultate. Broj potrebnih tretmana za Uklanjanje keratoza je individualan. Za manje Uklanjanje keratoza potrebno je 1 do 3 tretmana. Između pojedinačnih tretmana Uklanjanje keratoza, najčešće je potrebno da prođe period od 4 do 6 nedelja. Nakon potrebnog broja tretmana Uklanjanje keratoza, na koži gde je ona bila, ne ostaju tragovi prethodnih, neželjenih pojava, niti bilo kakvi ožiljci. Tretman Uklanjanje kuperoza se vrši u strogo sterilnim uslovima. Stručno osoblje Kabineta ne samo da vrši tretman Uklanjanje keratoza, već i lekarski pregled, procenu stanja kože (kuperozne promene) i daje konsultacije u vezi najboljeg načina rešavanja problema. Korišćenjem Nd:YAG lasera za Uklanjanje kuperoza, manjim ili većim brojem tretmana (zavisno od tipa promene) mogu se postižu se željeni efekti za samo nekoliko tretmana (ukoliko je keratoza veća i starija), koji traju do 30 minuta.
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više