fbpx

Cenovnik usluga

12 oktobra, 2020

Najpovoljnije cene za tretman Laserska trajna epilacija u Vita Elos-u

Specijalizovani Kabinet za kozmetičke tretmane i za žene i muškarce, Vita Elos Novi Sad, vam nudi stručnost, efikasnost, visok kvalitet usluga po najpristupačnijim i uvek poznatim cenama. Cenovnik naših usluga ne samo da je prihvatljiv za sve naše klijente, već je uvek transparentan i javno istaknut na našem sajtu i jednak za sve naše klijente. Cene, koje su vam poznate prilikom zakazivanja tretmana su iste one cene koje plaćate i nakon tretmana. Tretman Laserska trajna epilacija je jedan od tretmana iz oblasti aparatne kozmetike, koji nudimo. Laserska trajna epilacija se radi savremenim i proverenim laserom u smislu željenih rezultata - 808 DIOD laserom.
7 oktobra, 2020

Ultrazvučni SMAS lifting – nudimo tretman face lifting-a po najpovoljnijim cenama u regionu

Vita Elos nudi svojim klijentima mogućnost tretmana Ultrazvučni SMAS lifting, kao najbolji nehirurški face lifting tretman, po nižim cenama nego u ostalim zemljama u regionu. Razlog nižih cena ove nehirurške face lifting usluge u našem Kabinetu je da se ona prilagodi ekonomskim uslovima našeg tržišta i usluga učini dostupnom svim našim klijentima, ali i klijentima iz okolnih zemalja.
4 maja, 2020

Radiotalasni lifting – paket za dve zone tretmana po ceni jedne zone tretmana

Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos vam nudi izuzetnu povoljnost kada se radi o tretmanu Radiotalasni lifting. Reč je o paket usluzi, koja podrazumeva da po ceni 1 zone koja se tretira, imate tretman Radiotalasni lifting po istoj ceni za 2 zone.
27 aprila, 2020
Uklanjanje nazolabijalnih bora

Cene tretmana za uklanjanje bora i zatezanje lica (face lifting) u našem Kabinetu

Sve tehnike i aparatura koju primenjujemo tokom tretmana, omogućavaju Uklanjanje bora i zatezanje lica (face lifting) na proveren, bezbedan i efikasan način uz dugoročne rezultate. Tretmani za Uklanjanje bora i zatezanje lica (face lifting) koje nudimo su sledeći: Uklanjanje bora i zatezanje lica (face lifting) radiotalasima, Uklanjanje bora i zatezanje lica (face lifting) duboko fokusiranim ultrazvukom i Uklanjanje bora i zatezanje lica (face lifting) Plasma Pen tehnologijom.