fbpx

Cenovnik usluga

September 13, 2021

Radiotalasni lifting – paket uštede koji nudi Vita Elos za ovu vrstu usluge

Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos je kreirao paket uštede za tretman Radiotalasni lifting. Paket podrazumeva da se po ceni jedne zone tretmana Radiotalasni lifting rade dve. Ovaj paket uštede znači da se umesto tretmana Radiotalasni lifting zone celog lica može po istoj ceni raditi i zona lica i zona vrata. Povoljnost paketa uštede za tretman Radiotalasni lifting se ne ogleda samo u cenovnoj povoljnosti, već i kreiranju paketa koji daje izuzetne efekte kod zona kod kojih su znaci starenja najuočljiviji i koje su najčešće pogođene gubitkom elastina i kolagena gotovo istovremeno - regija lica i vrata. Uobičajeno je da se tretman Radiotalasni lifting radi zajedno (i lice i vrat), kako bi se postigli ujednačeni rezultati. Paket uštede za tretman Radiotalasni lifting podrazumeva da se po ceni od 2.000, RSD rade regije celo lice i vrat. Posebno ističemo da ovaj paket usluge daje veliku uštedu, jer se tretman Radiotalasni lifting najčešće radi kao serija od 10 vezanih tretmana, čime se postiže ukupna ušteda od 20.000,00 RSD.
March 29, 2021

Radiotalasni lifting – paket uštede

Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos nudi izuzetnu povoljnost kada se radi o tretmanu Radiotalasni lifting. Reč je o paket usluzi, koja podrazumeva da se po ceni 1 zone tretman Radiotalasni lifting radi za 2 zone i to po istoj ceni od 2.000,00 dinara. Ova paket uštede znači da se umesto tretmana Radiotalasni lifting zone celog lica može po istoj ceni raditi i zona lica i zona vrata.
October 12, 2020

Najpovoljnije cene za tretman Laserska trajna epilacija u Vita Elos-u

Specijalizovani Kabinet za kozmetičke tretmane i za žene i muškarce, Vita Elos Novi Sad, vam nudi stručnost, efikasnost, visok kvalitet usluga po najpristupačnijim i uvek poznatim cenama. Cenovnik naših usluga ne samo da je prihvatljiv za sve naše klijente, već je uvek transparentan i javno istaknut na našem sajtu i jednak za sve naše klijente. Cene, koje su vam poznate prilikom zakazivanja tretmana su iste one cene koje plaćate i nakon tretmana. Tretman Laserska trajna epilacija je jedan od tretmana iz oblasti aparatne kozmetike, koji nudimo. Laserska trajna epilacija se radi savremenim i proverenim laserom u smislu željenih rezultata - 808 DIOD laserom.
October 7, 2020

Ultrazvučni SMAS lifting – nudimo tretman face lifting-a po najpovoljnijim cenama u regionu

Vita Elos nudi svojim klijentima mogućnost tretmana Ultrazvučni SMAS lifting, kao najbolji nehirurški face lifting tretman, po nižim cenama nego u ostalim zemljama u regionu. Razlog nižih cena ove nehirurške face lifting usluge u našem Kabinetu je da se ona prilagodi ekonomskim uslovima našeg tržišta i usluga učini dostupnom svim našim klijentima, ali i klijentima iz okolnih zemalja.
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više