fbpx

SMAS sloj lica

23. novembra 2017.
SMAS lifting

Vrste delovanja na SMAS sloj kože

SMAS je skraćenica za Submuscular Aponeurotic System - površni mišićni aponeurotični sistem. SMAS je oblast mišićne mase lica, područje koje pokriva duboke oblasti obraza. To je sloj tkiva koji pokriva dublje strukture površine obraza i povezan je sa površinskim mišićima, koji opet pokrivaju donji deo lica i vrat i nazivaju se platisma. SMAS podizanje lica može zategnuti vrat, vilicu, područje oko usta, obraze i područje oko očnih kapaka. Pošto oni čine glavne problematične oblasti, nehirurški SMAS lift je upravo ono što vam treba da vratite svoj mladalački izgled, a moguće ga je uraditi u Vita Elos-u.
14. jula 2017.
SMAS nehirurški lifting

SMAS sloj kože i istorija liftinga lica

Površinski mišićni aponeurotični sistem (ili skraćeno SMAS) je područje muskulature lica. Kao jedinstvena celina, SMAS ima jedinstvene, visoko elastične karakteristike, a znanje o SMAS anatomiji lica je ključno u svim tretmanima hirurškog i nehirurškog zatezanja lica („face lifting“). Ultrazvučni SMAS lifting lica se radi u Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos Novi Sad po najpovoljnijim cenama u regionu.
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više