fbpx

Uklanjanje papiloma Vita Elos

20. maj 2024.

O tretmanu Uklanjanje papiloma laserom – lasersko uklanjanje visećih bradavica

U kabinetu Vita Elos Novi Sad se radi nehirurško, lasersko uklanjanje papiloma (uklanjanje visećih bradavica) upotrebom Nd:YAG lasera. Pre tretmana se vrši pregled od strane medicinskog osoblja Kabineta (lekar) kako bi se izbegle komplikacije i kako bi se osiguralo potpuno uklanjanje visećih bradavica. Uklanjanje papiloma laserom (uklanjanje visećih bradavica) je vrlo efikasan nehirurški tretman, koji se koristi za trajno uklanjanje papiloma sa kože. Prednosti tretmana lasersko uklanjanje papiloma (uklanjanja visećih bradavica) su: preciznost tretmana, minimalna invazivnost, brz oporavak, tretman koji ne ostavlja ožiljke na mesti polipa, na jednostavan i bezbolan način rešen estetski problem, često je potreban samo jedan tretman za trajno uklanjanje papiloma, vrlo pristupačna cena tretmana.
26. april 2024.

Svi tretmani kabineta Vita Elos Novi Sad

Vita Elos Novi Sad je specijalizovani kabinet za nehirurške kozmetičke tretmane iz oblasti aparatne kozmetike za žene i muškarce, koji imaju različite estetske probleme. Vita Elos nudi vrhunski kvalitet za svaku uslugu, poštujući visoke higijenske, zdravstvene i stručne standarde, kao najvažnije osnove pravilne nege na zdrav i prirodan način. U Kabinetu se koristi najsavremenija tehnologija za pružanje usluga iz sveta aparatne kozmetike i najbolje komponente, što je od ključnog značaja za vrhunski kvalitet usluga koje se pružaju. Vita Elos pruža sledeće usluge: Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela, Trajna epilacija 808 Diod laserom, Plasma Pen tretmani, Laserski karbonski piling, Depigmentacija laserom, Uklanjanje tetovaža, Uklanjanje trajne šminke, Radiotalasni lifting i Ultrazvučna kavitacija.
12. februar 2024.
Uklanjanje visećih bradavica

Nehirurško uklanjanje papiloma (visećih bradavica) laserom u kabinetu Vita Elos Novi Sad

Papilom može da se ukloni hirurškim i nehirurškim putem, primenom lasera. U Kabinetu Vita Elos Novi Sad tretman Uklanjanje papiloma (uklanjanje visećih bradavica) se radi kao nehirurški tretman i preporučuje se njegovo uklanjanje u najranijoj fazi, čim se primeti prisustvo papiloma. Na ovaj način se sprečava dalje širenje pigmentne promene, kao i izbegavanje svih neprijatnosti koje papilom (viseća bradavica) izaziva. Nehirurško, lasersko Uklanjanje papiloma (uklanjanje visećih bradavica) je najefikasniji način njihovog uklanjanja, jer je dokazano da je uspešnost tretmani gotovo 100%, a nakon tretmana Uklanjanje papiloma (uklanjanje visećih bradavica) nema ožiljka, niti ikakvih nuspojava i rizika po pacijenta.
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više