fbpx

Renew lift

7 marta, 2018
Lifting lica - pitanja

Šta sve treba da znate o nehirurškom liftingu – Ultrazvučnom SMAS liftingu

Ultrazvučni SMAS lifting (Renew lift) je siguran, nehirurški, ultrazvučni tretman lifting lica i tela, koji usporava efekte starenja i gravitacije na kožu. Reč je o revolucionarnom tretmanu iz oblasti nehirurškog lifting lica i tela. Ultrazvučni SMAS lifting (Renew lift) je odlična alternativa hirurškom face lifting-u, posebno za one koji nisu spremni za operaciju ili za pacijente koji žele da poboljšaju efekte kozmetičke hirurgije. Nova dostignuća u vezi Ultrazvučni SMAS lifting (Renew lift) tretmana čini ovaj postupak sada jedinim neinvazivnim postupkom lifting lica i tela, koji je posebno naglašen od strane FDA-a za uklanjanje bora na licu, a posebno predelu dekoltea.
17 januara, 2018

Cene ultrazvučnog SMAS liftinga-a u Vita Elos-u

Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela (Renew lift) je najnoviji metod liftinga lica i tela, koji je potpuno bezbedan i daje dugoročne i očekivane rezultate. Kako bi tretman bio svima dostupan, cene usluge Ultrazvučnog SMAS liftinga (Renew lift) su najpovoljnije, ne samo u Srbiji (Vita Elos je drugi salon u Srbiji koji pruža ovu uslugu), već i u regionu - čak do 3 puta.
5 januara, 2018
SMAS lifting

Renew lift

Renew lift tretman je tretman zatezanja kože lica pomoću visoko fokusiranog ultrazvuka. Reč je o Ultrazvučni SMAS lifting terapiji (duboku, ultrazvučni SMAS lifting) i primeni najnovije tehnologije u oblasti nehirurškog liftinga – HIFU tehnologija. Suština tretmana je nehirurško, prirodno podsticanje regeneracije kolagena u celosti (i korena kolagena i grana kolagena) delujući na SMAS sloj lica. Ovakav postupak je moguć, jer ultrazvukom se deluje na tačno određenim dubinama – zavisno od predela koji se tretira.
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više