fbpx

Lifting tela

12. jun 2024.

Ultrazvučni SMAS lifting tela – Vita Elos Novi Sad

Ultrazvučni SMAS lifting tela se radi u kabinetu Vita Elos Novi Sad zahvaljujući primeni 3D HIFU tehnologije. Tretman Ultrazvučni SMAS lifting tela se radi na dva nivoa i dubina kertridža omogućava da se deluje (pored SMAS sloja) i na sloj mišića, čime se on zateže i vraća mu se prirodni tonus u celosti. Efekti tretmana Ultrazvučni SMAS lifting tela su jedinstveni i do sada su bili nemogući korišćenjem ma koje druge tehnologije, sem hirurške intervencije. Tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting tela se postižu dugoročni rezultati – od 1,5 do 3 godine (individualno).
2. februar 2022.
Lifting tela u Vita Elos-u

Lifting tela tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting

U Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos je moguće, pored face lifting-a, uspešno uraditi i lifting tela tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting. Ultrazvučni SMAS lifting tela je moguć primenom novije, poboljšane 3D HIFU tehnologije, koja se primenjuje u Vita Elos-u. Regije tela koje se mogu tretirati u cilju postizanja lifting efekata su: dekolte, nadlaktice, butine, stomak i zadnjica. Efekti, koji se postižu kod liftinga tela tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting, su do sada bili mogući samo putem hirurške intervencije. Najsavremeniji model 3D HIFU tehnologije (3D HIFU) je svojim poboljšanim performansama, omogućio da se tretiraju područja tela u cilju lifting-a na siguran način, bez nuspojava. Tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting tela se postižu dugoročni rezultati – od 1,5 do 3 godine (individualno). Na željenim mestima je moguće otkloniti i masne naslage, jer ultrazvuk visokog intenziteta razbija masne ćelije, te se njihovi produkti izlučuju metaboličkim procesima tela.
27. jul 2021.
3D HIFU

Nehirurško podmlađivanje lica i tela samo jednim ultrazvučnim tretmanom

Nehirurško lečenjem znakova starenja, kao što su opuštena koža, opušteni obrazi ili povećane bore, je moguće tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting lica. Ultrazvučni SMAS lifting tela je moguć primenom novije, poboljšane 3D HIFU tehnologije, koja se primenjuje u Vita Elos-u. Regije tela koje se mogu tretirati u cilju postizanja lifting efekata su: dekolte, nadlaktice, butine, stomak i zadnjica.
14. april 2021.
3D HIFU

Ultrazvučni SMAS lifting – tretman koji se može raditi i kao lifting tela

Tretman Ultrazvučni SMAS lifting se može raditi veoma uspešno i na celom telu – zatezanje opuštenog stomaka, butina, zadnjice ili ruku. Tretmani Ultrazvučni SMAS lifting tela se rade na dva nivoa i dubina kertridža omogućava da se deluje (pored SMAS sloja) i na sloj mišića, čime se on zateže i vraća mu se prirodni tonus u celosti. Dugoročni efekti, koji se postižu tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting tela su u trajanju od 1,5 do 3 godine, što je u direktnoj vezi sa godinama pacijenta, stanjem kože i prirodnom (genetskom) sposobnošću organizma da sam regeneriše kolagen nakon ultrazvučne stimulacije.
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više