fbpx

Uklanjanje bora tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting

20. septembra 2023.

Kako uklanjamo bore samo jednim tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting

Ultrazvučni SMAS lifting se, u odnosu na sve druge tretmane kojima se vrši Uklanjanje bora, izdvaja po tome što je dovoljan samo jedan tretman za Uklanjanje bora (sitnih bora i smanjivanje dubokih bora) i postizanje dugoročnih rezultata u trajanju od 1,5 do 3 godine. Za efekat, koji se postiže tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting lica, se u estetskoj kozmetologiji može reći da je sličan efektu estetske hirurgije za Uklanjanje bora, ali uz osnovnu razliku između ovih tretmana – Ultrazvučni SMAS lifting lica (Uklanjanje bora) je prirodan tretman, ne podrazumeva korišćenja skalpela i bez neželjenih nuspojava je, koje plastična hirurgija podrazumeva.
14. oktobra 2020.

Uspešno uklanjanje bora tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting

Jedan od tretmana za uklanjanje bora koji se radi u Vita Elos-u je i Ultrazvučni SMAS lifting. Ultrazvučni SMAS lifting, kao tretman za uklanjanje bora, se primenjuje kod pacijenata kod kojih su prisutne kako male, sitne bore, tako i one duboke i izražajnije. Ultrazvučni SMAS lifting je namenjen stimulaciji rasta kolagena, poboljšavanju turgora i elastičnosti kože, a kao obavezni efekat se javlja i efekat uklanjanja ili smanjenja bora na licu, vratu i dekolteu.
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više