fbpx

Nehirurško uklanjanje strija – Plasma Pen

Uklanjanje tetovaža – principi rada Kabineta
22. decembar 2023.
SMAS nehirurški lifting
Tretman Ultrazvučni SMAS lifting i SMAS sloj kože
27. decembar 2023.
Uklanjanje tetovaža – principi rada Kabineta
22. decembar 2023.
SMAS nehirurški lifting
Tretman Ultrazvučni SMAS lifting i SMAS sloj kože
27. decembar 2023.
Prikaži sve

Nehirurško uklanjanje strija – Plasma Pen

Nehirurško uklanjanje strija u Vita Elos-u

O STRIJAMA I MESTIMA GDE SE NAJČEŠĆE JAVLJAJU

Koža je, po svojoj strukturi, vrlo snažna i elastična, ali njena potporna tkiva mogu biti oštećena ukoliko se istežu prebrzo. Ovo brzo širenje kože može dovesti do pojave strija.
Strije se javljaju u dermisu, srednjem sloju kože. Pojava strija je uslovljena trošenjem kolagena, čije obnavljanje ne može da se dešava istom brzinom kao i istezanje vezivnog tkiva. U osnovi, strije su suženja na koži, ali nisu pokazatelj postojanja nekog zdravstvenog problema, već isključivo estetskog (neujednačena boja kože sa svetlijim ili tamnijim linijama).
Strije se najčešće javljaju na sledećim regijama tela: stomak, grudi, zadnjica, butine, nadlaktice. Pogađaju i muškarce i žene, a najčešće su prisutne kod onih koji naglo menjaju telesnu težinu u kratkom roku, trudnica, adolescenata, onih koji imaju više izraženu genetsku predispoziciju za pojavu strija ili onih kojima je prirodno obnavljanje kolagena značajno sporije od uobičajenog.

PLASMA PEN TRETMAN ZA UKLANJANJE STRIJA

U Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos je omogućen tretman Uklanjanje strija sa svih regija tela primenom Plasma Pen tehnologije.
Tretman Uklanjanje strija primenom Plasma Pen tehnologije se radi uz poštovanje propisanih proceduralnih koraka. Tretman Uklanjanje strija radi lekar i posebno specijalizovani kozmetolog.
Uklanjanje strija Plasma Pen-om se bazira na primeni jonizovanog gasa, kojim se deluje na kožu zahvaćenu strijama kroz Plasma Pen iglicu, koja pri tome ne dodiruje kožu. Tretman Uklanjanje strija Plasma Pen-om započinje čišćenjem kože i nanošenjem anestezije na regiju koja će biti tretirana.
U svakoj ablacionoj tački, koja se stvara tokom tretmana Uklanjanje strija, počinje aktivan razvoj kolagena i elastina, što rezultira zatezanjem kože tretirane regije. U oblasti akupresure, tokom tretmana Uklanjanje strija, formira se krasta, koji otpada u roku od 3 do 5 dana, a na njenom mestu ostaje nova, mlada koža. Boja kože se izjednačava sa bojom netretirane regije kože u roku od 30 dana, čime se postiže željeni efekat – uklanjanje strija nehirurškim putem.
Nakon tretmana Uklanjanje strija na tretiranu regiju se nanosi antiseptik, koji ne sadrži alkohol. Završni korak tretmana Uklanjanje strija je nanošenje Pantenol masti na tretiranu regiju.
Postupak Uklanjanje strija je moguće ponoviti nakon 3 meseca od prvog tretmana Uklanjanje strija. Preporučen broj tretmana Uklanjanje strija primenom zavisi od željenog efekta i stanja promene na koži.

Uklanjanje strija lako i jednostavno tretmanom Plasma Pen tehnologijom u našem Kabinetu!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više