fbpx

Tretmani koji mogu da se rade u toku leta

Aparatna kozmetika kao preventiva starenju
7. avgust 2023.
Naše preporuke u vezi nege kože nakon tretmana Ultrazvučni SMAS lifting
21. avgust 2023.
Aparatna kozmetika kao preventiva starenju
7. avgust 2023.
Naše preporuke u vezi nege kože nakon tretmana Ultrazvučni SMAS lifting
21. avgust 2023.
Prikaži sve

Tretmani koji mogu da se rade u toku leta

ZAŠTO SE POJEDINI TRETMANI NE RADE TOKOM LETA

Neophodno je poznavati na koji način zaštiti kožu od negativnih promena, koje se mogu javiti usled letnjeg perioda kao posledica preteranog izlaganja suncu i neadekvatne nege kože tokom leta.
Preterano izlaganje suncu negativno utiče na kožu i može dovesti do različitih promena, onih odmah vidljivih, do onih koji se postepeno razvijaju.
Negativno dejstvo sunca na kožu se ogleda u sledećem:
- preterano starenje kože (pojava bora u većem broju i znatno ranije u odnosu na godine)
- pojava pigmentnih promena (razne fleke, pege, mladeži),
- rast postojećih pigmentnih promena (dejstvo sunca može uvećati i umnožiti već prisutne promene na površini kože),
- alergija (sve češća reakcija kože na sunčeve zrake),
- opekotine (usled preterane izloženosti suncu),
- kancer kože (UV zračenje sunca je kancerogeno).
Pojedini tretmani se usled toga ne rade tokom letnjeg perioda, čega se Kabinet strogo pridržava u cilju zaštite zdravlja pacijenata.

TRETMANI KOJE NUDI VITA ELOS BEZBEDNE PO PACIJENTE I TOKOM LETNJEG PERIODA

Tretmani, koji se mogu sigurno, bezbedno i uspešno raditi i tokom letnjeg perioda u Vita Elos-u, obuhvataju sledeće tretmane:
1. Laserska trajna epilacija
Laserska trajna epilacija je neinvazivni metod trajnog uklanjanja dlaka na licu i telu pomoću Diod 808 lasera (laser najnovije generacije Germany bars) sa pojačanim sistemom hlađenja. Laserska trajna epilacija je namenjena svima, od perioda adolescencije do starije životne dobi, onima sa izraženom prekomernom maljavošću, kao i onima sa neželjenom maljavošću, koji žele te probleme da otklone.
2. Laserski karbonski piling
Laserski karbonski piling je beskontaktna aparatna alternativa klasičnom čišćenju lica. Laserski karbonski piling se radi laserom kao karbonski (ugljenikov) piling. Tretman Laserski karbonski piling smanjuje bore, pore, pigmentacije i ožiljke od svih tipova akni i same akne, a koža odmah postaje zategnuta, mekša i čvršća.
3. Ultrazvučna kavitacija
Ultrazvučna kavitacija je savremeni, neinvazivni i nehirurški metod za oblikovanje tela. Ultrazvučna kavitacija je metoda kojom se postiže gubitak masnih naslaga i smanjenje obima i reoblikovanje tela. Tretman Ultrazvučna kavitacija se može uspešno koristiti i za eliminaciju celulita (uz kombinaciju sa tretmanom Radiotalasni lifting tela).
4. Ultrazvučni SMAS lifting
Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela je nehirurški tretman za zatezanje kože lica, podbratka, vrata i dekoltea, kao i delova tela (stomak, butine, ruke i zadnjica). Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela je svetski priznata terapija za podizanje i učvršćivanje kože, korišćenjem duboko fokusirane ultrazvučne energije (3D HIFU tehnologija), kojom se stimuliše nastanak novih kolagenih vlakana u dubokim slojevima kože. Rezultati Ultrazvučnog SMAS liftinga lica i tela su dugotrajni (između 1,5 i 3 godine).
5. Radiotalasni lifting
Tretman Radiotalasni lifting služi za uklanjanje bora i zatezanje opuštene kože i kože bez volumena. Postupak tretmana je jednostavan, bezbolan, potpuno bezbedan i ne zahteva nijednu formu anestezije. Radiotalasni lifting popravlja kvalitet same kože, vrši njenu hidrataciju, podiže tonus kože, briše sitnije i umanjuje duboke bore, normalizuje se lučenje sebuma (eliminiše se pojava akni).
6. Uklanjanje tetovaža
Tretman Uklanjanje tetovaža se radi Nd:YAG laserom. Pod dejstvom lasera, pigment od tetovaža se, sakupljanjem svetlosne energije koju laser emituje, uništava. Uništen pigment se izlučuje iz organizma prirodnim metaboličkim procesom. Na tretiranoj regiji ne ostaju ožiljci. Tretman Uklanjanje tetovaža se obično radi više puta (posebno kod tetovaža koje su na većoj površini kože) sa razmakom između pojedinačnih tretman od 4 do 8 nedelja, kako bi se za to vreme regenerisala koža tretirane regije.

Izaberite neki od tretmana koji se u Kabinetu rade i tokom leta!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više