fbpx

Tretmani koji se mogu raditi u letnjem periodu

Koji tretman preporučujemo pre Ultrazvučnog SMAS lifting-a
15. jun 2022.
Uklanjanje papiloma ili visećih bradavica
20. jun 2022.
Koji tretman preporučujemo pre Ultrazvučnog SMAS lifting-a
15. jun 2022.
Uklanjanje papiloma ili visećih bradavica
20. jun 2022.
Prikaži sve

Tretmani koji se mogu raditi u letnjem periodu

Sunčanje

ZAŠTO POSTOJE OGRANIČENJA ZA POJEDINE TRETMANE VEZANA ZA PERIOD GODINE U KOM SE RADE

U Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vira Elos se mogu raditi brojni tretmani: Ultrazvučni SMAS lifting, radiotalasni lifting, trajna epilacija 808 Diod laserom, trajna obrva (puder obrve), uklanjanje tetovaža, uklanjanje trajne šminke, ultrazvučna kavitacija, Plasma Pen tretmani, uklanjanje akni, depigmentacija laserom i laserski karbonski piling.
Pojedini tretmani se ne rade tokom letnjeg perioda zbog komplikacija i neželjenih nuspojava koje mogu da izazovu:
- pigmentacija (najčešće u vidu fleka ili ožiljaka),
- briga o zdravlju klijenata,
- pojačano dejstvo sunca i UV zraka,
- povećana osetljivost kože.

LETNJI TRETMANI KABINETA VITA ELOS

Sledeći tretmani se mogu sigurno, bezbedno i uspešno raditi i tokom letnjeg perioda:

1. Laserska trajna epilacija
Trajna epilacija je neinvazivni metod trajnog uklanjanja dlaka na licu i telu pomoću laserskog snopa odgovarajuće talasne dužine, koja se izvodi nemačkim Diod 808 laserom, laserom najnovije generacije (Germany bars) sa pojačanim sistemom hlađenja. Trajna epilacija 808 Diod laserom je namenjena svima, od perioda adolescencije do starije životne dobi, onima sa izraženom prekomernom maljavošću, kao i oni sa neželjenom maljavošću.

2. Laserski karbonski piling
Laserski karbonski piling je beskontaktna aparatna alternativa klasičnom čišćenju lica koja se radi laserom kao karbonski (ugljenikov) piling. Tretman Laserski karbonski piling smanjuje bore, pore, pigmentacije i ožiljke od svih tipova akni i same akne, a koža odmah postaje zategnuta, mekša i čvršća.

3. Ultrazvučna kavitacija
Ultrazvučna kavitacija je savremeni, neinvazivni i nehirurški metod za oblikovanje tela. Ultrazvučna kavitacija je metoda kojom se za kratko vreme postiže gubitak masnih naslaga u cilju smanjenja obima i reoblikovanja tela. Tretman ultrazvučna kavitacija je namenjen redukciji lokalnih masnih naslaga, te se kao takav može uspešno koristiti i za eliminaciju celulita.

4. Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela
Ultrazvučni SMAS lifting je nehirurški tretman za zatezanje kože lica, podbratka, vrata i dekoltea. Ultrazvučni SMAS lifting tretman nudi mogućnost i liftinga tela: ruke, stomak, butine i zadnjica. Reč je o svetski priznatoj terapiji za podizanje i učvršćivanje kože, korišćenjem duboko fokusirane ultrazvučne energije (3D HIFU tehnologija), kojom se stimuliše nastanak novih kolagenih vlakana u dubokim slojevima kože. Rezultati ultrazvučnog SMAS liftinga su dugotrajni (između 1,5 i 3 godine).

5. Uklanjanje tetovaža laserom
Tretman Uklanjanje tetovaža se radi najmodernijim aparatom – Nd:YAG laserom. Korišćenjem Nd:YAG lasera za tretman Uklanjanje tetovaža mogu se postići zavidni rezultati – 95% uspešnosti tretmana. Zahvaljujući upotrebi ovog lasera, tretman Uklanjanje tetovaža je potpuno bezbedan. Tretman Uklanjanja tetovaža Nd:YAG laserom traje od 10 do 30 minuta, zavisno od veličine tetovaže. Između pojedinačnih tretmana Uklanjanje tetovaža laserom, najčešće je potrebno da prođe 4 do 8 nedelja, kako bi se regenerisala koža tretirane regije.

6. Radiotalasni lifting
Radiofrekventni ili radiotalasni lifting je tretman koji se danas smatra kao najbolji i najefikasniji nehirurški i neinvazivni tretman lica sa višestrukim efektima. Radiotalasni lifting prvenstveno služi za uklanjanje bora i zatezanje opuštene kože lica i kože bez volumena. Radiotalasni lifting je veoma popularan metod, koji ublažava postojeće znake starenja, ali deluje i preventivno, protiv nastanka prvih znakova starenja.

Pored rešavanja estetskih problema, briga o zdravlju pacijenata nam je na prvom mestu!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više