fbpx

Koji tretmani se mogu raditi i tokom leta u Vita Elos-u

3D HIFU
Ultrazvučni SMAS lifting – kome sve preporučujemo ovaj tretman
15 jula, 2020
Koje tretmane Plasma Pen olovkom nudi naš Kabinet
20 jula, 2020
Prikaži sve

Koji tretmani se mogu raditi i tokom leta u Vita Elos-u

Kozmetičke usluge Vita Elos

PREPORUKE NAŠEG KABINETA ZA IZBOR TRETMANA KOJI SU SIGURNI I TOKOM LETNJEG PERIODA

Postoje niz saveta koji su odobreni i preporučuju se od raznih stručnjaka, počev od dermatologa pa sve do kozmetičara, na koji način zaštiti kožu od negativnih promena koje se mogu javiti usled preteranog izlaganja suncu, neadekvatne nege kože tokom leta, kao i koje kozmetičke tretmane birati u ovom periodu.
Osnovni savet Vita Elos-a, a u cilju zaštite i sigurnosti naših klijenata, je ne radite sve kozmetičke tretmane leti. Možda mnogi kozmetički saloni ne poštuju određena pravila, ali neki tretmani nikako nisu dozvoljeni u letnjem periodu, kao što su: depigmentacija laserom, tretmani ELOS-om, tretmani Plasma Pen-om (sem zatezanja gornjeg kapka Plasma Pen tehnologijom). Izlaganje ovim tretmanima bi samo povećalo negativne posledice koje sunčevi zraci mogu imati na kožu, te se oni u Vita Elos-u ne rade u letnjim mesecima.

TRETMANI KOJI SE MOGU RADITI U NAŠEM KABINETU I TOKOM LETA BEZ NEGATIVNIH POSLEDICA PO KOŽU

Sledeće tretmane, koje nudimo, se mogu sigurno, bezbedno i uspešno raditi i tokom letnjeg perioda:

1. Laserska trajna epilacija
Laserska trajna epilacija je neinvazivni metod trajnog uklanjanja dlaka na licu i telu pomoću laserskog snopa odgovarajuće talasne dužine, koja se izvodi nemačkim Diod 808 laserom, laserom najnovije generacije (Germany bars) sa pojačanim sistemom hlađenja. Laserska trajna epilacija je namenjena svima, od perioda adolescencije do starije životne dobi, onima sa izraženom prekomernom maljavošću, kao i oni sa neželjenom maljavošću.

2. Laserski karbonski piling
Laserski karbonski piling je beskontaktna aparatna alternativa klasičnom čišćenju lica, koja se radi laserom kao karbonski (ugljenikov) piling. Tretman Laserski karbonski piling smanjuje bore, pore, pigmentacije i ožiljke od svih tipova akni i same akne, a koža odmah postaje zategnuta, mekša i čvršća.

3. Ultrazvučna kavitacija
Ultrazvučna kavitacija je savremeni, neinvazivni i nehirurški metod za oblikovanje tela. Ultrazvučna kavitacija je metoda kojom se za kratko vreme postiže gubitak masnih naslaga u cilju smanjenja obima i reoblikovanja tela. Tretman Ultrazvučna kavitacija je namenjen redukciji lokalnih masnih naslaga, te se kao takav može uspešno koristiti i za eliminaciju celulita (uz kombinaciju sa tretmanom Radiotalasni lifting tela).

4. Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela
Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela je nehirurški tretman za zatezanje kože lica, podbratka, vrata i dekoltea. Tretman Ultrazvučni SMAS lifting nudi mogućnost i liftinga tela: ruke, stomak, butine i zadnjica. Reč je o svetski priznatoj terapiji za podizanje i učvršćivanje kože, korišćenjem fokusirane ultrazvučne energije, kojom se stimuliše nastanak novih kolagenih vlakana u dubokim slojevima kože. Rezultati Ultrazvučnog SMAS liftinga lica i tela su dugotrajni (između 1,5 i 3 godine).

5. Radiotalasni lifting lica i tela
Tretman Radiotalasni lifting prvenstveno služi za uklanjanje bora i zatezanje opuštene kože i kože bez volumena, a postupak je jednostavan, bezbolan, potpuno bezbedan i ne zahteva nijednu formu anestezije. Radiotalasni lifting drastično se popravlja kvalitet same kože, njenu hidrataciju, tonus, briše sitnije i umanjuje duboke bore, normalizuje se lučenje sebuma (eliminiše se pojava akni), radiotalasi svojim efektom izazivaju sintezu novog kolagena i elastina, čime se koža vidno podmlađuje.

6. Zatezanja gornjeg kapka Plasma Pen tehnologijom
Nehirurško zatezanje kapaka je procedura koja omogućava, na neinvazivan način, uklanjanje viška kože sa gornjih kapaka. Tretman Nehirurško zatezanje kapaka (Nehirurška blefaroplastika) se radi Plasma Pen tehnologijom, koja omogućava da se, izazivajući sigurnu i precizno kontrolisanu “povredu ili traumu” površinskog, epidermalnog sloja kože, aktivno podstiče stvaranje novih, zdravih i mlađih ćelija - obnavljanje kože gornjeg kapka.

Izaberite neki od tretmana našeg Kabineta koji se mogu sigurno raditi i leti!
Vaš Vita Elos

 
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više