fbpx

Trajno uklanjanje dlačica pazuha tretmanom Trajna epilacija

Face lifting tretmani – povoljne cene u našem Kabinetu
10. novembra 2023.
Preporuke u vezi tretmana Ultrazvučni SMAS lifting
15. novembra 2023.
Face lifting tretmani – povoljne cene u našem Kabinetu
10. novembra 2023.
Preporuke u vezi tretmana Ultrazvučni SMAS lifting
15. novembra 2023.
Prikaži sve

Trajno uklanjanje dlačica pazuha tretmanom Trajna epilacija

Trajna epilacija pazuha

REGIJA PAZUHA

Regija pazuha, zajedno sa preponama, je jedna od najosetljivijih i najnežnijih regija tela. Razlog je taj što se u toj zoni nalazi mreža limfnih čvorova i žlezda. Upravo zbog toga postoje i brojne predrasude vezane za trajno uklanjanja dlaka u tom predelu.
Trajna epilacija pazuha laserom se može raditi bez ikakve bojazni od negativnih posledica, jer laserski snop prodire samo par milimetara ispod površine kože, dok se žlezdane strukture nalaze dublje. Upravo ovakav način uklanjanja dlaka regije pazuha (Trajna epilacija laserom) se radi kao bezbedan, proveren i uspešan u Vita Elos-u.

TRAJNA EPILACIJA REGIJE PAZUHA

U Vita Elos-u se radi Trajna epilacija pazuha 808 Diod laserom (nemačka oprema), koji ima veoma dobar sistem hlađenja, čime se povećava komfor tretmana i omogućava postizanje željenih rezultata.
Bez obzira na to što je zona ispod pazuha vrlo osetljiva regija i što je tu rast dlaka više pod uticajem hormonskog statusa nego na ostalim regija tela, u Vita Elos-u je za uslugu Trajna epilacija pazuha prosečan broj tretmana isti kao i kod trajne epilacije bilo koje druge regije tela, zbog kvaliteta same laserske opreme koja se koristi – prosečan broj tretmana je 10.
Trajna epilacija pazuha ima niz prednosti u odnosu na klasične metode uklanjanje pazušnih dlaka:
1. U odnosu na kremu za depilaciju (prisustvo dlačica se rešava samo privremeno i uvek postoji mogućnost i alergijskih reakcija na hemijski sadržaj kreme), Trajna epilacija pazuha nudi trajno rešenje, bez ikakvih nuspojava (nema hemijskih sredstva, niti je tretman agresivan po kožu).
2. U odnosu na korišćenja brijača za uklanjanje pazušnih dlaka, gde se koža svakodnevno iritira, postaje crvena i preterano osetljiva, a postignuti rezultati se mere gotovo satima (uvek se javlja neželjeni efekat „crnih tačkica“), Trajna epilacija pazuha nudi trajno rešenje i to bez iritacije kože i bilo kakvih neestetskih efekata.
3. Poredeći depilaciju pazušnih dlaka voskom, kao veoma bolan tretman koji može dovesti do upale folikula dlake i upale znojnih žlezda, Trajna epilacija pazuha ne spada u bolne tretmane, ne dovodi do upale, niti infekcija, a rezultati koji se postižu tretmanom Trajna epilaciju pazuha su trajno glatka koža pazuha bez neželjenih dlačica.

Trajna epilacija regije pazuha sigurna, uz postizanje željenih rezultata u našem Kabinetu!
Vaš Vita Elos

ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više