fbpx

Trajna epilacija pazuha laserom u našem Kabinetu

Cena tretmana trajne šminke obrva senčenjem (puder obrve) u našem Kabinetu
1. april 2022.
Ultrazvučno zatezanje nadlaktica
6. april 2022.
Cena tretmana trajne šminke obrva senčenjem (puder obrve) u našem Kabinetu
1. april 2022.
Ultrazvučno zatezanje nadlaktica
6. april 2022.
Prikaži sve

Trajna epilacija pazuha laserom u našem Kabinetu

Trajna epilacija pazuha

REGIJA PAZUHA

Regija pazuha, zajedno sa preponama, je jedna od najosetljivijih i najnežnijih regija tela. Razlog je taj što se u toj zoni nalazi mreža limfnih čvorova i žlezda. Upravo zbog toga postoje i brojne predrasude vezane za trajno uklanjanja dlaka u tom predelu. Ono što je činjenica je da je stav lekara i stručnog tela, u današnje vreme, da se trajna epilacija pazuha može raditi bez ikakve bojazni od negativnih posledica, jer laserski snop prodire samo par milimetara ispod površine kože, dok se žlezdane strukture nalaze dublje i bivaju nedirnute.

LASERSKA TRAJNA EPILACIJA PAZUHA

U Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos se radi tretman Laserska trajna epilacija pazuha 808 Diod laserom (nemačka, proverena i testirana oprema), koji ima izuzetan sistem hlađenja, čime se povećava komfor tretmana Laserska trajna epilacija pazuha i omogućava postizanje zavidnih rezultata. Bez obzira na to što je zona ispod pazuha vrlo osetljiva regija i što je tu rast dlaka više pod uticajem hormonskog statusa nego na ostalim regija tela, u Vita Elos-u je za uslugu Trajna epilacija pazuha prosečan broj tretmana isti kao i kod trajne epilacije bilo koje druge regije tela, zbog kvaliteta same laserske opreme koja se koristi – oko 10 tretmana.
Laserska trajna epilacija pazuha je svakako poželjna i tretman koji preporučujemo, ne samo iz estetskih razloga i trajnog rešavanja problema neželjene maljavosti, već se u pojedinim slučajevima na ovaj način rešavaju i problemi kao što su: upale folikula dlake, hidradenitisa i urasle dlačice.
Laserska trajna epilacija pazuha ima niz prednosti u odnosu na „klasične“ metode uklanjanje pazušnih dlaka.
1. U odnosu na kremu za depilaciju, gde se problem dlačica rešava samo privremeno (uvek postoji mogućnost i alergijskih reakcija), Laserska trajna epilacija pazuha nudi trajno rešenje, bez ikakvih nuspojava (nema hemijskih sredstva, niti je tretman agresivan po kožu).
2. U odnosu na korišćenja brijača za uklanjanje pazušnih dlaka, gde se koža svakodnevno iritira, postaje crvena i preterano osetljiva, a dlačice već nakon samo par sati počinju ponovo da rastu (uvek se javlja neželjeni efekat „crnih tačkica“), Laserska trajna epilacija pazuha nudi trajno rešenje i to bez iritacije kože i bilo kakvih neestetskih efekata.
3. Ako poredimo depilaciju pazušnih dlaka voskom, za koju znamo da je veoma bolan tretman zbog izrazite osetljivosti ove regije i može dovesti do upale folikula dlake i upale znojnih žlezda, Laserska trajna epilacija pazuha nije bolna, ne dovodi do infekcija, niti ikakvih zapaljenskih procesa, a rezultati koji se postižu tretmanom Laserska trajna epilacija pazuha su glatka koža pazuha bez neželjenih dlačica.

Oslobodite se dosadnih, neurednih dlačica pazušne regije, sa najmanje bola u odnosu na druge metode uklanjanja dlaka. Oslobodite se trajno neželjenih dlačica pazušne regije brzo i efikasno koristeći našu uslugu Trajna epilacija!
Vaš Vita Elos

ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više