fbpx

Trajna epilacija pazuha laserom

3D HIFU
O 3D HIFU tehnologiji i njenim karakteristikama
22. mart 2023.
Lifting lica – metode i tretmani koje nudimo
27. mart 2023.
3D HIFU
O 3D HIFU tehnologiji i njenim karakteristikama
22. mart 2023.
Lifting lica – metode i tretmani koje nudimo
27. mart 2023.
Prikaži sve

Trajna epilacija pazuha laserom

Trajna epilacija pazuha

O PAZUHU

Pazuh je deo tela ispod ramena u kojem su smeštene znojne žlezde. Koža ispod pazuha je posebno osetljiva, jer se u ovom predelu koža tare o kožu i može biti bez svetla i vazduha duže vreme.
Pored znojnih žlezda u pazuhu su smešteni i limfni čvorovi. Postoje dve vrste znojnih žlezda: žlezde sa spoljašnjim lučenjem koje se nalaze svuda po telu. Apokrine žlezde, koje su koncentrisane u pazuhu. Aksilarna grupa limfnih čvorova je takođe prisutna u pazuhu.
Pazuh je često izložen brijanju ili uklanjanju dlaka hemijskim sredstvima, što može biti iritantno, uz kratkoročne efekte.
Iz tog razloga predlažemo trajnu epilaciju pazuha laserom, koja je potpuno bezbedna i maksimalno prilagođena osetljivosti ove regije.

LASERSKA TRAJNA EPILACIJA PAZUHA

U Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos se radi tretman Laserska trajna epilacija pazuha 808 Diod laserom (nemačka, proverena i testirana oprema). Laserska trajna epilacija pazuha se može raditi bez ikakve bojazni od negativnih posledica, jer laserski snop prodire samo par milimetara ispod površine kože, dok se žlezdane i limfne strukture nalaze dublje i bivaju nedirnute.
Laser ima izuzetan sistem hlađenja, čime se povećava komfor tretmana Laserska trajna epilacija pazuha i omogućava postizanje zavidnih rezultata. Bez obzira na to što je zona ispod pazuha vrlo osetljiva regija i što je tu rast dlaka više pod uticajem hormonskog statusa nego na ostalim regija tela, u Vita Elos-u je za uslugu Laserska trajna epilacija pazuha prosečan broj tretmana isti kao i kod trajne epilacije bilo koje druge regije tela, zbog kvaliteta same laserske opreme koja se koristi – oko 8 do 10 tretmana.
Laserska trajna epilacija pazuha ima niz prednosti u odnosu na „klasične“ metode uklanjanje pazušnih dlaka:
1. u odnosu na kremu za depilaciju, gde se problem dlačica rešava samo privremeno (uvek postoji mogućnost i alergijskih reakcija), Laserska trajna epilacija pazuha nudi trajno rešenje, bez ikakvih nuspojava, jer nema hemijskih sredstva, niti je tretman agresivan po kožu pazuha,
2. u odnosu na korišćenja brijača za uklanjanje pazušnih dlaka, gde se koža svakodnevno iritira, postaje crvena i preterano osetljiva, a dlačice već nakon samo par sati počinju ponovo da rastu i tu je uvek prisutan neželjeni efekat „crnih tačkica“, čega nema kada se radi tretman laserska trajna epilacija pazuha,
3. ako se upoređuje depilaciju pazušnih dlaka voskom, za koju znamo da je veoma bolan tretman zbog izrazite osetljivosti ove regije i može dovesti do upale folikula dlake i upale znojnih žlezda, Laserska trajna epilacija pazuha nije bolna, ne dovodi do infekcija, niti ikakvih zapaljenskih procesa, a rezultati koji se postižu tretmanom Laserska trajna epilacija pazuha su glatka koža pazuha bez neželjenih dlačica trajno.

Oslobodite se neželjenih dlačica pazušne regije brzo i efikasno koristeći našu uslugu Laserska trajna epilacija pazuha!
Vaš Vita Elos

ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više