fbpx

Trajna epilacija nogu u Vita Elos-u

Uklanjanje trajne šminke
Rejuvinacija lica i tela u Vita Elos-u
30. maj 2017.
Razvoj i primena ultrazvuka
6. jun 2017.
Uklanjanje trajne šminke
Rejuvinacija lica i tela u Vita Elos-u
30. maj 2017.
Razvoj i primena ultrazvuka
6. jun 2017.
Prikaži sve

Trajna epilacija nogu u Vita Elos-u


TRAJNA EPILACIJA

Trajna epilacija predstavlja najsavremeniji način uklanjanja neželjenih dlaka sa određenih područja tela (lice, ruke, noge, stomak, leđa, bikini). Danas je trajna epilacija prihvaćena kao proverena i sigurna metoda u dermatološkoj praksi i široko se primenjuje sa veoma dobrim rezultatima. Trajna epilacija se u našem Kabinetu radi na dva načina: laserom (808 Diod laser) ili ELOS-om.

TRAJNA EPILACIJA NOGU U VITA ELOS-u - VIDEO

Za trajnu epilaciju je potrebna dužina dlake je 1-2 mm. Tretman Trajna epilacija traje oko 15 min i ne zahteva nikakvu pripremu, niti posebnu negu regije koja je tretirana. Obično je potrebno oko 6-8 tretmana sa razmakom od mesec dana, zbog različitih faza rasta dlake (kako bi sve dlake bile obuhvaćene tretmanom Trajna epilacija). Broj tretmana zavisi od boje, debljine, perioda rasta i procenata dlaka u aktivnoj fazi rasta u regije tretmana. Najbolji rezultati se postižu kod osoba koje imaju tamne, jake dlake i svetlu kožu, hormonski balans i pozitivan genski status.

 
 

Po procenu našeg tima i u skladu sa kožom i dlakama pacijenta, rađen je tretman Trajna epilacija 808 Diod laserom. Na ekranu aparata, prikazan je logo Vita Elos-a (aparat specijalizovan u skladu sa potrebama Kabineta). Na ekranu aparata se podešavaju sledeće stvari, kako bi se otpočeo tretman Trajna epilacija:
- biranje opcija hair remove (uklanjanje dlaka),
- odabir pola pacijenta (ženski),
- biranje zone koja se tretira laserom (noge),
- određuje se energiju i širina protoka laserskog zraka tj. menja se režim tretmana zavisno od boje kože, praga bola pacijenta, debljine i boje dlake na datoj regiji.
Tokom postupka tretmana Trajna epilacija se prelazi preko čitave površine nogu (gornji, donji deo, bočni i unutrašnji deo butina i listova, kolena). Osećaj koji se javlja tokom tretmana, pod dejstvom lasera, je ili blago peckanje ili bockanje. Tokom postupka ili nakon procedure laserske trajne epilacije dlake i dalje ostaju, jer se na njih deluje dubinski - zagreva se folikul neželjene dlake. Laser deluje na koren dlake preko pigmenta, čime se svetlosna energija laserskog zraka pretvara u toplotnu energiju, što dovodi do termičkog oštećenja dlake i na taj način dlaka se dovodi do uništenja. Ovim postupkom se dlaka u potpunosti trajno uklanja, zajedno sa svojim DNK zapisom, što je razlog da te neželjene dlake u regiji nogu više neće biti tj. ona više neće rasti. Ponavljanjem postupka nakon 3-4 nedelje se na isti način deluje na one dlake koje kod prethodnog tretmana nisu bile u aktivnoj fazi, što je razlog ponavljanja tretman Trajna epilacija veći broj puta, kako bi se sve neželjene dlake uklonile.
Cene po kojima se u našem Kabinetu radi laserska trajna epilacija su ubedljivo najpristupačnije u Novom Sadu (i šire) - RSD 6.000,00 za regiju Cele noge.

EFEKTI LASERSKE TRAJNE EPILACIJE NOGU

Efekti laserske trajne epilacije nogu:
- značajno smanjenje broja terminalnih (jakih, crnih) dlaka posle tretmana laserom,
- posle svakog tretmana, postiže se trajni gubitak 15-20% dlaka sa tretiranog područja,
- nakon 6-8 laserskih tretmana željene regije se postiže kompletno uklanjanje dlačica na tretiranom mestu.

Zakažite tretman laserska trajna epilacija i na siguran i bezbolan način se oslobodite neželjenih dlaka trajno!
Vaš Vita Elos

ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više