fbpx

Naša preporuka – tretman Trajna epilacija nogu

Nehirurški face lifting – koje su prednosti u odnosu na hirurški face lifting
8. septembar 2023.
HIFU aparat
Šta je 3D HIFU tehnologija – najvažnije informacije
13. septembar 2023.
Nehirurški face lifting – koje su prednosti u odnosu na hirurški face lifting
8. septembar 2023.
HIFU aparat
Šta je 3D HIFU tehnologija – najvažnije informacije
13. septembar 2023.
Prikaži sve

Naša preporuka – tretman Trajna epilacija nogu

TRAJNA EPILACIJA NOGU

Trajna epilacija nogu je jedan od najpouzdanijim metoda za trajno rešavanje pitanja maljavosti. Takođe pomaže i kod rešavanja problema uraslih dlaka.
Trajna epilacija nogu se u našem Kabinetu radi 808 Diod laserom, koji ima izuzetan sistem hlađenja, čime se povećava komfor tretmana i omogućava postizanje zavidnih rezultata. Jedino ograničenje vezano za tretman Trajna epilacija nogu je taj što ne može ukloniti sede dlake tj. dlake bez pigmenta.
Na regiji nogu je neophodno ponoviti tretman Trajna epilacija nogu u određenim vremenskim razmacima, zbog različitih faza rasta dlake. Obično je potrebno od 8 do 10 tretmana.
Broj tretmana Trajna epilacija nogu je individualan i zavisi od: faza rasta dlaka, količine dlaka u aktivnoj fazi, količine pigmenta u dlaci, debljine dlaka, dubine sedišta folikula, debljine suda koji hrani dlaku, brzine metabolizama, stanja imunog sistema i praga bola. Razmak između tretmana Trajna epilacija nogu je od mesec dana do tri meseca i određuje se zavisno od procene našeg stručnog lica nakon prethodnog tretmana. Ponavljanje tretmana je neophodno zbog faza rasta dlaka – dlake koje su se „uspavale“ treba da dovoljno porastu i da se sinhronizuje njihov rast sa dlakama koje su ostale i nisu još uvek otpale. Kada se to desi, tada je pravo vreme za ponovni tretman Trajna epilacija nogu.

ZAŠTO PREPORUČUJEMO TRETMAN TRAJNA EPILACIJA NOGU

Tretman Trajna epilacija nogu je pravi izbor za uklanjanje neželjenih dlaka iz dva osnovna razloga: trajnost rezultata i rešen estetski problem.

1. Trajnost rezultata
Lasersko uklanjanje dlaka sa nogu (Trajna epilacija nogu) daje trajni rezultat. Za samo nekoliko tretmana (prosek je 8-10) možete se rešiti neželjenih dlaka sa bilo kog dela tela, a koje su dugo smetale. Tradicionalne metode za uklanjanje dlaka, kao što su: depilacija, brijanje, depil-kreme daju samo privremene rezultate – neke čak i na vremenski period kraći od 24 sata. U roku od nekoliko sati ili eventualno dana, stanje se vraća u prvobitno prisutno je ponovo nezadovoljstvo postignutim rezultatima.

2. Rešen estetski problem
Trajna epilacija nogu ima još jednu prednost – više ne mora da čeka da dlačice porastu do određene dužine, za razliku od drugih metoda uklanjanja dlaka. Kada jednom uradi serija tretmana Trajna epilacija nogu, više se ne razmišlja o neželjenim dlakama i svim ograničenjima (posebno leti) zbog neželjene maljavosti ove regije tela.

Oslobodite se neželjenih dlaka na nogama trajno!
Vaš Vita Elos

ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više