fbpx

Laserska trajna epilacija – tretman za trajno uklanjanje neželjenih dlaka sa nogu

Uklanjanje nazolabijalnih bora
Efekat kompletnog face lifting-a samo jednim tretmanom – Ultrazvučni SMAS lifting
26. januar 2022.
Uklanjanje ožiljaka nehirurškim putem u kabinetu Vita Elos
31. januar 2022.
Uklanjanje nazolabijalnih bora
Efekat kompletnog face lifting-a samo jednim tretmanom – Ultrazvučni SMAS lifting
26. januar 2022.
Uklanjanje ožiljaka nehirurškim putem u kabinetu Vita Elos
31. januar 2022.
Prikaži sve

Laserska trajna epilacija – tretman za trajno uklanjanje neželjenih dlaka sa nogu

trajna epilacija

O TRETMANU LASERSKA TRAJNA EPILACIJA NOGU

Tretman Laserska trajna epilacija nogu je postupak koji koristi koncentrisan snop svetlosti (lasera) za uklanjanje neželjenih dlačica sa ove regije.
Laserska trajna epilacija nogu je tretman uklanjanja neželjenih dlačica medicinskim aparatom 808 Diod laserom. Ovaj laser ima dužinu talasa 808 nm i za razliku od većine drugih vrsta aparata za trajnu epilaciju garantuje dublje prodiranje zraka u potkožni sloj ka folikulama i efikasno ih uništava. Tokom tretman Laserska trajna epilacija nogu laser emituje svetlost koja apsorbuje pigment (melanin) iz dlake. Svetlosna energija se pretvara u toplotu, a ona oštećuje folikul dlake, čime se sprečava njen ponovni rast.
Laserska trajna epilacija nogu nije postupak uklanjanja neželjenih i uraslih dlaka odjednom (kao što to nude uobičajene depilacije sa kratkotrajnim efektima), već zahteva određeno vreme i određen broj tretmana. Svaki pojedinačni tretman Laserska trajna epilacija nogu je u mogućnosti da uništi trajno 15 do 20% dlaka na tretiranoj regiji. U zavisnosti od konkretnog slučaja, dlake, koje su bile pod uticajem lasera, se neće u tretiranoj regiji pojaviti ponovo, jer su trajno uništene. Prosečan broj tretmana Laserska Trajna epilacija nogu je od 8 do 10 sa određenim vremenskim razmacima između svakog tretmana. Razmak između tretmana Laserska trajna epilacija nogu je od mesec dana do tri meseca i određuje se zavisno od procene našeg stručnog lica nakon prethodnog tretmana. Ponavljanje tretmana je neophodno zbog faza rasta dlaka – dlake koje su se „uspavale“ treba da dovoljno porastu i da se sinhronizuje njihov rast sa dlakama koje su ostale i nisu još uvek otpale. Kada se to desi, tada je pravo vreme za ponovni tretman Laserska trajna epilacija nogu.

RAZLOZI ZA TRETMAN LASERSKA TRAJNA EPILACIJA NOGU

Tretman Laserska trajna epilacija nogu se preporučuje kao najbolje rešenje za uklanjanje neželjenih dlaka na nogama iz više razloga, od kojih se dva posebno izdvajaju: trajnost rezultata i rešen estetski problem.
1. Trajnost rezultata
Lasersko uklanjanje dlaka sa nogu (Laserska trajna epilacija nogu) daje trajne rezultate. Za samo nekoliko tretmana (prosek je 8 do 10) rešava se pitanje neželjenih dlaka na nogama trajno.
2. Rešen estetski problem
Laserska trajna epilacija nogu ima još jednu prednost – trajnim rešavanjem neželjene maljavosti nogu više nema osećaja neurednosti i neprivlačnosti. Kada se jednom uradi serija tretmana Laserska trajna epilacija nogu, više nema razmišljanja o neželjenim dlakama i svim ograničenjima (posebno leti) zbog maljavosti ove regije tela.
Drugi razlozi za tretman Laserska trajna epilacija nogu:
- Tokom tretmana Laserska trajna epilacija nogu laser uništava samo folikul dlake, dok koža ne biva oštećena.
- Tretman Laserska trajna epilacija trajno rešava pitanje uklanjanja neželjenih dlaka sa regije nogu
- Laserska trajna epilacija nogu može da se radi tokom cele godine.
- Laserska trajna epilacija štedi novac i vreme, jer nema stalnih odlazaka na depilaciju, niti trošenja novca na problem koji će se ponovo vratiti.
- Nakon tretmana Laserska trajna epilacija nogu kože je nežna i glatka, više nema urastanja dlaka, crvenila i iritacije.
- Lasersko uklanjanje dlaka na nogama osigurava da je klijent uvek spreman za svaki neočekivani događaj (bazen, plaža).
- Stručnost tima koji pruža uslugu Laserska trajna epilacija osigurava željene rezultate.
- Primena visokih higijenskih standarda osigurava da tretman Laserska trajna epilacija nogu bude potpuno bezbedna i bez rizika po klijenta.

Oslobodite se trajno neželjenih dlačica na nogama tretmanom Laserska trajna epilacija nogu!
Vaš Vita Elos

ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više