fbpx

Mali potsetnik za sve one koji žele da se podmlade bez hirurške intervencije – šta je ultrazvučni SMAS lifting

Nagradna igra u Vita Elos-u - „Vaš haiku za prethodni dan“
Nagradna igra u Vita Elos-u – „Vaš haiku za prethodni dan“
19. jul 2017.
Uklanjanje tetovaža
Lasersko uklanjanje tetovaža u Vita Elos-u
24. jul 2017.
Nagradna igra u Vita Elos-u - „Vaš haiku za prethodni dan“
Nagradna igra u Vita Elos-u – „Vaš haiku za prethodni dan“
19. jul 2017.
Uklanjanje tetovaža
Lasersko uklanjanje tetovaža u Vita Elos-u
24. jul 2017.
Prikaži sve

Mali potsetnik za sve one koji žele da se podmlade bez hirurške intervencije – šta je ultrazvučni SMAS lifting

Lifting lica - Vita Elos

ŠTA JE NEHIRURŠKI SMAS LIFTING?

Ultrazvučni SMAS lifting je nehirurški tretman za zatezanje kože lica, podbratka, vrata i dekoltea. Reč je o svetski priznatoj terapiji za podizanje i učvršćivanje kože, korišćenjem fokusirane ultrazvučne energije, kojom se stimuliše nastanak novih kolagenih vlakana u dubokim slojevima kože. Rezultati Ultrazvučnog SMAS liftinga su dugotrajni (između 1,5 - 3 godine).
Za one koji žele da dobiju efekat sličan efektu plastične hirurgije, izbegavajući sve negativne efekte operacija, Duboki SMAS lifting je neinvazivno rešenje uz primenu savremene HIFU tehnologije, koji je razvio metodu ultrazvučnog podizanja lica, vrata i dekoltea.
Ultrazvučni lifting je namenjen dvema grupama klijenata:
- onima koji imaju vidljive prve znake starenja i stanje kože je takvo da je već moguće podvrći se hirurškom face lifting-u, ali koji ne žele da se izlažu opasnostima hirurškog zahvata,
- onima koji su uradili hirurško zatezanje kože pre nekoliko godina, a žele da produže efekat operacije neinvazivnom metodom.
SMAS lifting se preporučuje onim klijentima koji su stariji od 40 godina. Izuzetak su klijenti čije stanje kože je podložno preranom starenju, te se u takvim slučajevima Ultrazvučni SMAS lifting može raditi u 35-toj godini.

KOJA TEHNOLOGIJA SE KORISTI ZA SMAS LIFTING

HIFU (High intensity focused ultrasound) tehnologija predstavlja sigurnu i bezbolnu alternativu hirurškom liftingu lica. HIFU aparat radi po principu emitovanja fokusiranih ultrazvučnih talasa visokog intenziteta na dublje slojeve kože, te postiže izvanredne lifting rezultate, utičući na prirodno i ubrzano obnavljanje kolagena sa dugoročnim efektima. Ovakav ultrazvuk podrazumeva neinvazivnu terapiju, bez nuspojava, koja smanjuje bore, učvršćuje tonus lica, tonira (zateže) područja oko očiju, čela, obraza, nazolabijalni predeo, kao i predeo brade, vrata i dekoltea. Tretman Ultrazvučni SMAS lifting se može raditi i na celom telu – zatezanje opuštenog stomaka, butina, zadnjice ili ruku.

EFEKTI NEHIRURŠKOG SMAS LIFTINGA

Efekat, koji se postiže ovim tretmanom u estetskoj kozmetologiji je podjednak efektu estetske hirurgije, ali uz osnovnu razliku – prirodan je, neinvazivan, bezbolan i bez neželjenih nuspojava.
Efekti nehirurškog SMAS liftinga: maksimalni efekti zategnutosti kože nakon 6 meseci tretmana, prirodan i dugoročan face lifting (između 1,5 i 3 godine, računajući od trenutka dostignutog maksimalnog efekta nakon 6 meseci od tretmana), izraz lica dobija konturu i postaje izraženiji, mlađi i lepši, zategnuta koža na obrazima, podignuti uglovi očiju i usana, vraćanje jasnog i prirodnog oblika lica i brade u celini, značajno poboljšanje izgleda (tonusa i bora) prednje površine vrata, nestajanje dubokih bora na koži, povećanje proizvodnje kolagena prirodnim putem, drastično smanjenje opuštenosti tkiva kože lica (smanjen višak kožnog tkiva na licu prirodnim putem), drastično smanjenje opuštenosti tkiva kože tela (stomaka, ruku, unutrašnji ili spoljašnji deo butina, zadnjica), uspešno rešavanje problema kvaliteta kože uz smanjenje sloja potkožnog masnog tkiva.

Zakažite vaš tretman nehirurškog face liftinga-a u Vita Elos-u po najpovoljnijim cenama u regionu!
Vaš Vita Elos

ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više