fbpx

Lifting lica i tela – cenovnik

O dlakama i trajnom rešavanju maljavosti
14. avgust 2017.
Uklanjanje papiloma odnosno visećih bradavica laserom
O „visećim bradavicama“ – papilomima
17. avgust 2017.
O dlakama i trajnom rešavanju maljavosti
14. avgust 2017.
Uklanjanje papiloma odnosno visećih bradavica laserom
O „visećim bradavicama“ – papilomima
17. avgust 2017.
Prikaži sve

Lifting lica i tela – cenovnik

Lifting lica i lifting tela - cenovnik

LIFTING U VITA ELOS-u

Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos, Novi Sad ima za cilj da svojim klijentima obezbedi vrhunsku uslugu u oblasti anti- aging tretmana i liftinga lica i tela. U tu svrhu se koriste najsavremeniji aparati, trenutno dostupni na tržištu, prate se nove tehnologije i vrši stalno usavršavanje stručnog tima Vita Elos-a. Pored stručnosti, profesionalnog pružanja usluga, individualnog pristupa svakom klijentu, naše poslovanje se bazira i na pristupačnim cenama usluga – Ultrazvučni SMAS lifting je povoljnija čak i do 3 puta u odnosu na istu uslugu u regionu.

LIFTING LICA

Idealno rešenje za usporavanje procesa starenja je ultrazvučni SMAS lifting lica. HIFU tehnologija, koja se primenjuje kod dubokog SMAS liftinga na potpuno prirodan i neinvazivan način (delovanjem ultrazvuka), podstiče prirodno i direktno obnavljanje kolagena, a time i smanjivanje bora, bolju hidratiranost kože, rast volumena ćelija i vraćanje vašeg mladalačkog izgleda. Ultrazvučni SMAS lifting je idealno rešenje za uklanjanje i/ili zatezanje bora lica: čeonih, oko očiju, spuštenih kapaka, nazolabijalnih bora, bora oko usana, opuštene kože podbratka, zatezanje i lifting dekoltea. Ma koji region da izaberete za rešavanje prisutnog problema, efekat je zagarantovan.
Cenovnik liftinga lica putem ultrazvučnog SMAS liftinga po regijama:

Celo lice - EUR 600
Celo lice i podbradak - EUR 700
Celo lice, podbradak i vrat - EUR 850
Pola lica - EUR 300
Podbradak - EUR 300
Vrat - EUR 350
Vrat i podbradak - EUR 600
Dekolte - EUR 400

LIFTING TELA

Ako ste u potrazi za nehirurškim lečenjem znakova starenja, kao što su: opuštena koža ruku, opuštena zadnjica ili butine i naboran stomak onda je nehirurški lifting tela Ultrazvučni SMAS lifting savršen tretman za vas. HIFU tretmani, često poznati kao Ultrazvučni SMAS lifting, koriste ultrazvuk za ciljanje duboke strukturne slojeve kože. Ovo stimuliše prirodnu reakciju organizma u vidu „izlečenja starosti“, tako što počinje formiranje novog kolagena i elastina, a za rezultat daje zategnutu, mladalačku kožu glatke strukture i prirodnog izgleda sa lifting efektima i do 3 godine.
Cenovnik liftinga tela putem ultrazvučnog SMAS liftinga po regijama:

Stomak - EUR 650
Nadlaktice - EUR 550
Butine, spoljašnja strana - EUR 650
Butine, unutrašnja strana - EUR 650
Cele butine (i spoljašnja i unutrašnja strana) - EUR 900
Zadnjica - EUR 650
Donji deo leđa - EUR 650
Za sve naše klijente koji se odluče za Ultrazvučni SMAS lifting terapiju više regija odjednom, sledi posebna pogodnost u vidu gratis tretmana iz oblasti širokog asortimana naših usluga u zavisnosti od stanja pacijenta i njegovih potreba.

Uradite lifting lica i tela po najpovoljnijim cenama ne samo u Srbiji, već i čitavom regionu!
Vaš Vita Elos

ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više