fbpx

Ultrazvučni SMAS lifting tela

Lifting lica
Na koje sve načine radimo tretman Lifting lica
8. oktobar 2018.
Plasma Pen tehnologija i Plasma Pen tretmani
12. oktobar 2018.
Lifting lica
Na koje sve načine radimo tretman Lifting lica
8. oktobar 2018.
Plasma Pen tehnologija i Plasma Pen tretmani
12. oktobar 2018.
Prikaži sve

Ultrazvučni SMAS lifting tela

Lifting lica i lifting tela - cenovnik

LIFTING TELA 3D HIFU APARATOM

Najsavremeniji model 3D HIFU tehnologije (3D HIFU aparat) je svojim poboljšanim performansama, omogućio da se pod dejstvom ultrazvuka visokog intenziteta tretiraju područja tela u cilju zatezanja tela na siguran način i bez nuspojava.
Ultrazvučni talasi 3D HIFU aparata prolaze kroz površinske slojeve kože i fokusiraju se na unapred definisanoj dubini slojeva kožnog tkiva. Koža ne biva oštećena dejstvom ultrazvuka, ne postoji opasnost od infektivnih komplikacija, niti se javljaju ožiljci na tretiranim regijama.
U Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos je moguće, pored liftinga lica, uspešno uraditi i lifting tela:
- podizanje grudi,
- zatezanje kože stomaka,
- zatezanje unutrašnjeg ili spoljašnjeg dela butina,
- zatezanje zadnjice.

ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING TELA PO ZONAMA

Ultrazvučni SMAS lifting tela je neinvazivni metod zatezanja tela, čiji su efekti veoma slični efektima hirurškog liftinga, uz bitnu razliku – nema operacije. Na različitim dubinama delovanja ultrazvuka 3D HIFU tehnologijom nehirurška terapija zatezanja kože, dovodi do prirodnih rezultata, budući da telo prirodnim putem zamenjuje istrošeni kolagen novim.
Podizanje grudi je moguće Ultrazvučni SMAS lifting tretmanom se na dubini od 6 do 8 mm. Na ovoj dubini se direktno deluje na dubinske slojeve kože i mišiće u predelu grudi, što ima za rezultat: zatezanje koža u predelu grudi, poboljšanje čvrstine kože grudi, a time i izgleda grudi, povećana zategnutost postojećeg mišićnog sloja, neophodnog za podizanje grudi, kao i poboljšanje cirkulacije i ishrane tkiva u predelu grudi, te stimulisanje rasta i obnavljanja ćelija kože, što direktno utiče na željeno stanje, izgled i kvalitet kože grudi.
Zatezanje kože stomaka, unutrašnjeg ili spoljašnjeg dela butina i zadnjice se vrši pri dubinama od 6 do 13 mm, zavisno od regije. Ultrazvučnim SMAS liftingom tela na ovim dubinama dejstva 3D HIFU tehnologije se tretira i zateže tkivo: stomaka, butina ili zadnjice. Pod dejstvom ultrazvuka podstiče se prirodno obnavljanje kolagena i ostvaruju očekivani rezultati – lifting tela. Na željenim mestima je moguće otkloniti i masne naslage, jer je ultrazvuk visokog intenziteta – razbija masne ćelije, te se njihovi produkti izlučuju metaboličkim procesima tela. Efekti, koji se postižu, su jedinstveni, do sada nemogući korišćenjem ma koje druge tehnologije, sem hirurške intervencije.
Nakon jednog tretmana Ultrazvučni SMAS lifting, na telu su vidljivi sledeći dugoročni rezultati:
- zategnuta koža tretirane regije tela (grudi, stomak, butine i zadnjica),
- redukcija obima tretirane regije (usled smanjenja masnog tkiva),
- značajno poboljšanje kvaliteta kože tretirane regije.

Prirodnom regeneracijom kolagena vraćate mladalački izgled tela na neinvazivan način. Zategnite telo uz naš Ultrazvučni SMAS lifting tretman!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više