fbpx

Tretmani za zatezanje kapaka u kabinetu Vita Elos Novi Sad

Ultrazvučni SMAS lifting – pre i posle tretmana
26. jun 2024.
Uklanjanje tetovaža - Vita Elos
Vita Elos Novi Sad – uklanjanje tetovaža laserom (lasersko uklanjanje tetovaža)
1. jul 2024.
Ultrazvučni SMAS lifting – pre i posle tretmana
26. jun 2024.
Uklanjanje tetovaža - Vita Elos
Vita Elos Novi Sad – uklanjanje tetovaža laserom (lasersko uklanjanje tetovaža)
1. jul 2024.
Prikaži sve

Tretmani za zatezanje kapaka u kabinetu Vita Elos Novi Sad

NEHIRURŠKO ZATEZANJE KAPAKA

Regija kapaka je veoma osetljiva zbog tanke kože, velikog broja nerava i blizine očiju. Starenjem, opušta se koža gornjih kapaka i javlja se višak kože, koji očima i licu daju umoran izgled. Istovremeno se regija ispod oka istanjuje i javljaju se kesice ispod očiju, kao još jedan izražen estetski problem. Razvoj i unapređenje aparatne kozmetike je doveo do pojave brojnih kozmetičkih procedura koje se koriste za nehirurško zatezanje kapaka.
Nehirurško zatezanje kapaka je kozmetički postupak koji se radi kako bi se poboljšao izgled opuštenih ili naboranih kapaka bez potrebe za hirurškom intervencijom. Nehirurški tretmani za zatezanje kapaka su daleko manje invazivni od hirurških, uz postizanje približno istih rezultata na dugi rok.
Danas se tretman nehirurško zatezanje kapaka radi korišćenjem različitih tehnologija i metoda, kao što su laseri, radiofrekvencija, ultrazvuk. Korekcija izgleda kapaka se često postiže i nehirurškim tretmanima za podizanje obrva (laser, botoks, fileri), čime se postiže efekat zatezanja kapaka.

ZATEZANJE KAPAKA PRIMENOM PLASMA PEN TEHNOLOGIJE I RADIOTALASA – VITA ELOS NOVI SAD

Zbog specifičnosti strukture kožne regije oka, u kabinetu Vita Elos Nov Sad se strogo poštuje individualni pristup za svakog pacijenta kod tretmana za nehirurško zatezanje kapaka, koristi se strogo ispitana i proverena oprema sa potvrđenim rezultatima kod tretmana, a tretmane radi lekar sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti estetske kozmetologije.
U kabinetu Vita Elos Novi Sad se rade dva tretmana za zatezanje kapaka bez skalpela – Radiotalasni lifting i Nehirurška blefaroplastika (primenom Plasma Pen tehnologije). Oba tretmana se mogu međusobno kombinovati i nadopunjavati, a koji će biti primarno primenjen zavisi od prisutnog problema i ocene lekara kabineta Vita Elos Novi Sad.
Radiotalasni lifting kapaka je neinvazivna procedura koja koristi radiofrekventnu (RF) energiju za zatezanje kože i podizanje kapaka (zatezanje kapaka). Radiotalasni lifting je vrlo popularna metoda, jer je neinvazivna, ne zahteva nikakvo vreme oporavka i pruža prirodne rezultate, vidljive odmah nakon tretmana. Radiotalasni lifting kapaka se može raditi tokom cele godine, a broj tretmana je individualan i zavisi od izraženosti problema. Radiotalasni lifting kapaka se preporučuje osobama do 35-te godine.
Nehirurška blefaroplastika je nehirurški postupak za zatezanje kapaka i uklanjanje kesica ispod očiju, primenom Plasma Pen tehnologije. Plazma Pen koristi plazmu za stvaranje malih, strogo kontrolisanih i površinskih povreda na koži tretirane regije, pri čemu iglica aparata ne dolazi u dodir sa kožom. Površinska povreda stimulišu regeneraciju kože i rast kolagena, što će za efekat imati zatezanje očne regije. Prednosti tretmana Nehirurška blefaroplastika: zatezanje kapaka i uklanjanje kesica ispod očiju bez rezova, brz oporavak (od 5 do 7 dana, koliko je potrebno krasticama da otpadnu), minimalna invazivnost tretmana, rezultati su dugoročni.

Zatezanje kapaka bez hirurškog zahvata u našem Kabinetu!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više