fbpx

Aparatna kozmetika kao preventiva starenju

Uklanjanje papiloma odnosno visećih bradavica laserom
Uklanjanje papiloma (visećih bradavica) laserom u Vita Elos-u
31. jula 2023.
Tretmani koji mogu da se rade u toku leta
14. avgusta 2023.
Prikaži sve

Aparatna kozmetika kao preventiva starenju

ZAŠTO JE APARATNA KOZMETIKA PREVENTIVA STARENJU

Aparatna kozmetika podrazumeva korišćenje raznih aparata tokom tretmana, od lasera, preko radiotalasa do ultrazvuka. Ovi aparati, za razliku od onih koji se koriste kod klasičnih kozmetičkih tretmana, su daleko efikasniji, kompleksniji i moderniji.
Tretmani koji se rade našim aparatima, odnosno koji se koriste u aparatnoj kozmetici su drugačiji po svojoj vrsti, prirodi, delovanju i dugoročnosti efekata koji se postižu.
Neophodno je sve tretmane, u okviru aparatne kozmetike koji se nude, raditi blagovremeno i redovno, kako bi koža zadržala svoj prirodni i mladalački izgled, te se na taj način uspešno usporili efekti starenja – deluje se preventivno.

APARATI KOJE KORISTIMO U APARATNOJ KOZMETICI I TRETMANI KOJI SU DOSTUPNI


Aparati koje koristimo u aparatnoj kozmetici:
• 3D HIFU tehnologija (High Intensity Focused Ultrasound) koristi duboko fokusirane ultrazvučne talase visokog intenziteta na dubljim (SMAS) slojevima kože, utičući na prirodno i ubrzano obnavljanje kolagena i podmlađivanje sa dugoročnim efektima. Tretman koji se radi primenom 3D HIFU tehnologije je Ultrazvučni SMAS lifting.
• 808 Diod laser ima dužinu talasa 808 nm i koristi se koristi samo za trajno uklanjanje dlaka (Lasersku trajnu epilaciju). Za razliku od većine drugih vrsta aparata za trajnu epilaciju garantuje dublje prodiranje zraka u potkožni sloj ka folikulama, efikasno i trajno ih uništava.
• Plasma Pen tehnologija stvara strogo i precizno kontrolisanu povredu specifičnih kožnih ćelija u cilju podsticanja željenih rezultata. Dejstvo Plasma Pen tehnologije je zasnovana na dejstvu jonizujućeg gasa, koji se pretvara u stanje plazme, što omogućava da se jonizuje gas u vazduhu, kako bi se stvorio mali električni luk u vidu munjevitog električnog impulsa, kojim se kroz iglu (igla je na udaljenosti od 1 do 2 mm od tretirane regije, ne dodiruje kožu) tretira epidermis regije sa estetskim problemima. Tretmani koji se rade primenom Plasma Pen tehnologije su Nehirurška blefaroplastika (zatezanje kapaka i uklanjanje jastučića ispod očiju) i Uklanjanje bora, ožiljaka, strija Plasma Pen-om.
• Multifunkcionalni aparat sadrži 4 funkcije (4 manipulatora): Nd:YAG laser, ELOS, manipulator za ultrazvučnu kavitaciju i manipulator za radiotalasni (radiofrekventni) lifting. Aparat ima jak sistem hlađenja, što daje mogućnost da se tretmani rade visokim jačinama bez ikakvog oštećenja kože. Nd:YAG laser se koristi i za tretman Uklanjanje tetovaža. Sa dužinom talasa od 1064 nm i 532 nm rade se sledeće vrste tretmana: depigmentacija laserom i uklanjanje tetovaža.

Povećana uspešnost i efikasnost kozmetičkih tretmana zagarantovana primenom najsavremenijih aparata u našem Kabinetu!
Vaš Vita Elos

ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više