fbpx

Zašto naziv trajne šminke obrva „puder obrve“

Uklanjanje tetovaža laserom – kabinet Vita Elos
18. novembar 2022.
Zatezanje nadlaktice tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting u Vita Elos-u
23. novembar 2022.
Uklanjanje tetovaža laserom – kabinet Vita Elos
18. novembar 2022.
Zatezanje nadlaktice tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting u Vita Elos-u
23. novembar 2022.
Prikaži sve

Zašto naziv trajne šminke obrva „puder obrve“

puder-obrve-trajna-sminka-obrva-u-tehnici-powder-eyebrows

O TRETMANU I NAZIVU PUDER OBRVE

Trajna šminka (senčenje) obrva pripada vrsti permanentnog makeup-a, namenjenog ulepšavanju i isticanju prirodnih crta lica – u ovom slučaju obrva. Trajna šminka omogućava ispravljanje i ispunjavanje svih individualnih estetskih zahteva, odnosno korigovanje sitnih nedostataka ili naglašavanje određenih crta lica tj. obrva.
Trajna šminka obrva u tehnici powder eyebrows” ili “puder obrve” se radi kao blago polutransparentno senčenje na veoma maloj dubini i to tako da se ispod postojećih dlaka iscrtavaju obrve kao senka kako bi obrve izgledale kao da su dopunjene olovkom (gustina, dužina), ali trajno. To senčenje, nanošenje boje ispod svake postojeće dlačice i popunjavanje praznina tako da se sve stopi u jednu lepu celinu, zbog kog obrve izgledaju gušće, punije i negovanije, bez intenzivnih boja, jako izraženih kontura, meko i nežno – prosto puderasto.
Puder obrve izgledaju kao senka kako bi obrve izgledale kao da su dopunjene olovkom (gustina, dužina), ali trajno. Boja koja se koristi kod trajne šminke obrva može da bude jaka i gusta ili slaba (blago senčenje), u zavisnosti od želje klijenta i samog izgleda lica, kose, fizionomije lica.
Ukoliko je žena prethodno uradila iscrtavanje obrva japanskom metodom, lako može preći na postupak senčenja obrva, kako bi napravila željenu promenu ili te iscrtane dlačice (koje su postupkom microblading-a se izbledele i postale nevidljive vremenom), obnovila postupkom trajne šminke tj. puder obrvama. Na diskretan način, stručni tim Vita Elos-a će vam omogućiti da dobijete punoću i oblik obrva kakav želite.

EFEKTI KOJI SE POSTIŽU

Metoda pruža besprekoran i konstantan makeup, pa je idealno rešenje za žene koje imaju osetljivu kožu ili izraženu alergiju na određenu vrstu šminke. Metodom trajnog šminkanja (senčenja) obrve, koje su po prirodi previše svetle, tanke, retke ili nepostojeće, se mogu pojačati i poboljšati. Uz pomoć ove vrste šminke istaćiće se vaša prirodna lepota, što za posledicu ima mlađi i svežiji izgled lica.
Tehnika trajne šminke pod nazivom Puder obrve je bezbolnija u odnosu na klasičnu trajnu šminku ili tehniku Iscrtavanje obrva japanskom metodom (microblading).
Efekti koji se postižu tretmanom puder obrve:
• odsutnost neprirodnih i grubih kontura obrva,
• simetričnost obrva,
• rešeno pitanje svih nedostataka obrva, koji su se tokom vremena javili usled određenih životnih okolnosti,
• zamena upotrebe olovke za iscrtavanje obrva, kako bi se imao svakodnevno željeni izgled obrva,
• polutransparentne obrve ili guste sa mekanom teksturom,
• veoma dobar estetski efekat, uklopljen sa izgledom oka i fizionomiju kompletnog lica,
• ne primećuje se da je obrva korigovana tehnikom trajnog šminkanja, jer obrve imaju prirodan izgled, “blag i nežan” oblik bez strogih kontura,
• uneti pigment vremenom ne bledi, niti “pliva” u koži, te obrve posle nekog vremena ne postaju plavkaste ili crvenkaste, zavisno od njihovog prirodnog pigmenta,
• trajnost izgleda i boje obrva nakon tretmana puder obrve je od 1 do 2 godine (individualno).
Cena tretmana puder obrve odnosno trajna šminka obrva tehnikom senčenja i prve korekcije je 20.000,00 RSD. Dodatna korekcija trajne šminke „puder obrva“ u toku prve godine RSD 6.000,00, a dodatna korekcija trajne šminke „puder obrva“ u toku druge godine RSD 10.000,00.

Korigujte izgled obrva i otklonite nedostatke tehnikom puder obrve!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više