fbpx

Koji efekti se postižu tretmanom senčenja obrva ili puder obrve

Prednosti nehirurškog face liftinga u odnosu na hirurški face lifting
9. jun 2023.
3D HIFU aparat
3D HIFU tehnologija kao najsavremenija tehnologija za tretman Ultrazvučni SMAS lifting
14. jun 2023.
Prednosti nehirurškog face liftinga u odnosu na hirurški face lifting
9. jun 2023.
3D HIFU aparat
3D HIFU tehnologija kao najsavremenija tehnologija za tretman Ultrazvučni SMAS lifting
14. jun 2023.
Prikaži sve

Koji efekti se postižu tretmanom senčenja obrva ili puder obrve

Puder obrve

ŠTA SU PUDER OBRVE

Puder obrve su trajna šminka obrva koja se postiže metodom senčenja obrva. Tretman Puder obrve je potpuno neinvazivna, savremena metoda, kojom se postižu izuzetni rezultati u korigovanju i naglašavanju izgleda obrva. Na diskretan način, stručni tim Vita Elos-a omogućava da se dobije punoća i oblik obrva kakav se želi.
Princip rada tretmana Puder obrve podrazumeva korišćenje mašinice za iscrtavanje (senčenje) obrva i to tako da se ispod postojećih dlaka iscrtavaju obrve kao senka, kako bi izgledale kao da su dopunjene olovkom (gustina, dužina), ali trajno. Boja, koja se koristi kod trajne šminke obrva u tehnici Puder obrve, može da bude jaka i gusta ili slaba (blago senčenje), u zavisnosti od želje klijenta. Pre iscrtavanja mašinicom (senčenja) detaljno se iscrta željeni oblik obrva u skladu sa fizionomijom lica klijenta i njegovim željama.
Trajna šminka obrva u tehnici “powder eyebrows” ili Puder obrve je mnogo bezbednija i bezbolnija u odnosu na ostale tehnike trajne šminke obrva, jer nema krvarenja, sukrvice, ožiljaka, niti bilo kakvih drugih negativnih posledica. Nakon tretmana Puder obrve, zalečenje ide u periodu najduže do 5 dana. Boje koje se koriste u Kabinetu za tretman Puder obrve odgovaraju svim tipovima kože i prirodnoj boji dlaka obrva, sertifikovane su i klinički ispitane.

EFEKTI TRETMANA PUDER OBRVE

Puder obrve omogućava ispravljanje i ispunjavanje svih individualnih estetskih zahteva, odnosno korigovanje sitnih nedostataka ili naglašavanje određenih crta lica tj. obrva. Metoda trajne šminke obrva tehnikom senčenja – Puder obrve pruža besprekoran i konstantan makeup, pa je idealno rešenje za žene koje imaju osetljivu kožu ili izraženu alergiju na određenu vrstu šminke.
Puder obrve, u zavisnosti od gustine bojenja (senčenja), mogu dati sledeće efekte:
- potpuno prirodne obrve,
- jarke i glamurozne obrve,
- polutransparentne obrve,
- guste obrve sa mekanom teksturom,
- odsutnost neprirodnih i grubih kontura obrva,
- trajnost od 1 do 2 godine,
- uklanjanje posledica pogrešnog čupanja obrva, čime je došlo do gubitka njihovog prirodnog izgleda, oblika, gustine i veličine,
- pojačavanje i poboljšavanje izgleda obrva koje su po prirodi previše svetle, tanke, retke ili nepostojeće,
- korigovanje sitnih nedostataka ili naglašavanje određenih crta lica tj. obrva.

Korigujte obrve na željeni način tehnikom senčenja obrva – Puder obrve u našem Kabinetu!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više