fbpx

Puder obrve – najbolje rešenje za korekciju obrva

Ultrazvučni SMAS lifting – lifting lica sa dugoročnim rezultatima
5. jul 2023.
Uklanjanje tetovaža korišćenjem lasera
12. jul 2023.
Ultrazvučni SMAS lifting – lifting lica sa dugoročnim rezultatima
5. jul 2023.
Uklanjanje tetovaža korišćenjem lasera
12. jul 2023.
Prikaži sve

Puder obrve – najbolje rešenje za korekciju obrva

puder-obrve-trajna-sminka-obrva-u-tehnici-powder-eyebrows

ŠTA SU PUDER OBRVE

Puder obrve su jedna od najpopularnijih tehnika trajne šminke obrva danas. Puder obrve ili “powder eyebrows”, zahvaljujućim svim svojim prednostima kao trajne šminke obrva, su daleko ispred japanskog iscrtavanja obrva, ali i svih drugih tehnika trajne šminke obrva.
Puder obrve je tretman korekcije obrva u vidu trajne šminke obrva metodom senčenja. Ova tehnika omogućavaju ispravljanje i ispunjavanje svih individualnih estetskih zahteva, odnosno korigovanje sitnih nedostataka ili naglašavanje određenih crta lica tj. obrva. Metodom trajnog šminkanja (senčenja), one obrve, koje su po prirodi previše svetle, tanke, retke ili nepostojeće, se mogu pojačati i poboljšati. Uz pomoć puder obrva ili powder eyebrows istaćiće se prirodna lepota, što za posledicu ima mlađi i svežiji izgled lica.
Puder obrve pružaju brojne prednosti u odnosu na ostale tehnike trajne šminke obrva: korigovanje sitnih nedostataka ili naglašavanje određenih crta lica tj. obrva, uklanjanje posledica pogrešnog čupanja obrva, čime je došlo do gubitka njihovog prirodnog izgleda, oblika, gustine i veličine, besprekoran i konstantan makeup, idealno rešenje za žene koje imaju osetljivu koži ili izraženu alergiju na određenu vrstu šminke, pojačavanje i poboljšavanje izgleda obrva koje su po prirodi previše svetle, tanke, retke ili nepostojeće.

KAKO SE RADI TRETMAN SENČENJA OBRVA (PUDER OBRVE)

U Kabinetu Vita Elos tretman Trajna šminka obrva u tehnici puder obrve (senčenje obrva) radi stručnjak primenom testirane opreme i proverenih boja poštujući sve zdravstvene i higijenske standarde, neophodne za uspeh i sigurnost tretmana.
Tretman Trajna šminka obrva senčenjem (puder obrve) je prilično bezbolan, ali postoji mogućnost nanošenja lokalne anestezije. Puder obrve se rade kao blago, polutransparentno senčenje na veoma maloj dubini i osnovni efekat koji se na taj način postiže je potpuno prirodan izgled obrva u skladu sa izgledom oka i fizionomijom lica.
Puder obrve, kao tehnika trajne šminke obrva, podrazumeva korišćenje mašinice za iscrtavanje (senčenje) obrva. Ispod postojećih dlaka iscrtavaju se obrve kao senka, kako bi izgledale kao da su dopunjene olovkom (gustina, dužina), ali trajno.
Boja, koja se koristi kod trajne šminke obrva u tehnici puder obrve ili “powder eyebrows”, može da bude jaka i gusta ili slaba (blago senčenje), u zavisnosti od želje klijenta. Boja za senčenje obrva, koja se koristi u kabinetu Vita Elos, je klinički ispitana, testirana i odobrena za upotrebu, te ne izaziva alergijske reakcije, odgovara svim tipovima kože i prirodnoj boji dlaka obrva klijenta.
Rezultati tretmana Trajna šminka obrva senčenjem (puder obrve) se vide odmah nakon tretmana. Ukoliko je potrebno, postoji mogućnost izvođenja korekcije nakon prvog tretmana. Trajnost puder obrva je čak i do 3 godina. Kada puder obrve izblede, postupak se može ponoviti bez ikakvog rizika po pacijenta.

Puder obrve za vaš negovan, prirodan i lep izgled obrva!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više