fbpx

Preporuke u vezi tretmana Ultrazvučni SMAS lifting

Trajna epilacija pazuha
Trajno uklanjanje dlačica pazuha tretmanom Trajna epilacija
13. novembar 2023.
Uklanjanje tetovaža
Sve što treba da znate o tretmanu Uklanjanje tetovaža laserom
17. novembar 2023.
Trajna epilacija pazuha
Trajno uklanjanje dlačica pazuha tretmanom Trajna epilacija
13. novembar 2023.
Uklanjanje tetovaža
Sve što treba da znate o tretmanu Uklanjanje tetovaža laserom
17. novembar 2023.
Prikaži sve

Preporuke u vezi tretmana Ultrazvučni SMAS lifting

TRETMAN ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING

Ultrazvučni SMAS lifting je nehirurška, neinvazivna terapija za zatezanje kože lica i tela. Ultrazvučni SMAS lifting je procedura koja se ubraja među najefikasnije i najpreciznije oblike termoliftinga, koji se radi primenom 3D HIFU tehnologije (duboko fokusirani ultrazvučni talasi).
Tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting se fokusiranim ultrazvučnim talasima (3D HIFU tehnologija) direktno deluje na koren kolagena, izazivajući njegovu denaturaciju, nakon čega počinje proces prirodne, postepene regeneracije kolagena i njegovog obnavljanja. Obnovljene grane kolagena u najdubljim slojevima kože (na 4,5 mm) počinju da utiču na dubinsko zatezanje kože i na poboljšavanje metaboličkih, unutrašnjih procesa. Kako se postupak regeneracije nastavlja tj. širi na grane kolagen vlakana, dolazi i do plićih slojeva kože, tako da je čitavo kožno tkivo podmlađeno, zategnuto i promenjena je fizionomija lica i tela (vraćanje mladalačkog oblika zatezanjem kože). Ujedno se ultrazvukom utiče i na regeneraciju elastina u koži, te je efekat tretman Ultrazvučni SMAS lifting potpuniji. Rezultati koji se postižu su dugoročni – do 3 godine računajući 6 meseci od samog tretmana (kada je rezultat maksimalan).

PREPORUKE – ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING

Kabinet za aparatnu kozmetiku se specijalizovao za usluge iz oblasti kozmetologije, koje su bazirane na upotrebi najsavremenije opreme, tehnologije i aparature za sve kozmetičke tretmane. Prateći najnovija dostignuća, tretman Ultrazvučni SMAS lifting se radi kao jedan od najsavremenijih nehirurških tretmana zatezanja lica i tela. Brojni zadovoljni klijenti i zavidni rezultati koji su se postigli idu u prilog Kabinetu i svim preporukama koje ima.
Preporuke u vezi tretmana Ultrazvučni SMAS lifting:
- stručnost osoblja,
- ljubaznost stručnog tima,
- raspoloživost i dostupnost tima pacijentima i nakon tretmana,
- higijenski standardi,
- zadovoljstvo klijenata postignutim rezultatima,
- povoljne cene.
Osoblje Kabineta čini tim lekara i kozmetologa iz Moskve sa iskustvom od preko 10 godina. Zahvaljujući tome, usluge koje se pružaju su najvišeg kvaliteta i sigurne po svakog pacijenta. Ljubaznost tima je još jedna od njihovih karakteristika, koja je od velikog značaja za svakog klijenta. Nakon tretmana Ultrazvučni SMAS lifting kod svakog pacijenta pojedinačno se prati stanje, dalji razvoj postignutih rezultata i konstantno se pružaju svi neophodni saveti. Tretman Ultrazvučni SMAS lifting se radu uz poštovanje najviših higijenskih standarda, što utiče na to da se pacijenti osećaju sigurnim. Kabinet se trudio da formiranjem cena za tretman Ultrazvučni SMAS lifting ga učini što pristupačnijim na ovim prostorima i time doprinese njegovom promovisanju kao najsavremenijeg nehirurškog tretmana zatezanja lica i tela.

Ukažite nam i vi svoje poverenje i zakažite svoj termin za tretman Ultrazvučni SMAS lifting!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više