fbpx

Usporite starenje tretmanima u Vita Elos-u

Uklanjanje akni
Uspešno uklanjamo akne Elos tehnologijom
18. decembar 2017.
Uklanjanje trajne šminke
Uklonite trajnu šminku u Vita Elos-u
22. decembar 2017.
Uklanjanje akni
Uspešno uklanjamo akne Elos tehnologijom
18. decembar 2017.
Uklanjanje trajne šminke
Uklonite trajnu šminku u Vita Elos-u
22. decembar 2017.
Prikaži sve

Usporite starenje tretmanima u Vita Elos-u

Uklanjanje nazolabijalnih bora

PROCES STARENJA

Borba sa borbama treba da počne što ranije. U periodu između 30-40-te godine života usporava se prirodna proizvodnja kolagena i elastina, što utiče na smanjenje kvaliteta i broja kolagenskih vlakna. U tom periodu u koži otpočinje proces glikacije - proces vezivanje šećera za kožne proteine, te se ubrzava starenje kože, što ima za rezultat pojavu dubokih bora i promenu kompletne fizionomije lica. Dubina najvećih i najdubljih bora može biti i do 2 mm.
Bore su najvidljiviji oblik promena na koži, odnosno simptom starenja koji najpre primećujemo. Starosne bora na koži se stvaraju: ponavljanjem ustaljenih izraza lica, usled oštećenja kože pod dejstvom sunca i UV zračenja, nekih lekova, pušenja, stresa, loše hidratacije, kao i pod uticajem raznih drugih faktora, među kojima su i genetska predispozicija.
U blagovremenom sprečavanju pojave bora, između 30-40 godine, nudimo vam dva lifting tretmana, vrlo efikasna, a izbor zavisi od stanja lica. To su tretmani za lifting lica: radiotalasni lifting i Ultrazvučni SMAS lifting.

KAKO SPREČITI POJAVU BORA – TRETMANI ZA LIFTING LICA

Tretmani za lifting lica podrazumevaju ublažavanje dubokih bora lica i uklanjanje plićih bora. Lifting lica tretira horizontalne bore na čelu, vertikalne bore između obrva, horizontalne bore u korenu nosa, radijalne bore u spoljašnjim uglovima očiju, nazolabijalne bore koje idu od nosa do spoljašnjih uglova usana, zatim marionetske bore koje idu od spoljašnjih uglova usana naniže prema bradi, kao i poprečne bore na vratu.
Na prirodan način, neinvazivno i nehirurški možete sprečiti pojavu dubokih bora i otkloniti prve znake starenja pomoću Ultrazvučni SMAS lifting terapije i tretmana Radiotalasni lifting lica.
Ukoliko ste starosti do 40 godina i želite da uklonite bore, preporučujemo tretman Radiotalasni lifting lica. Ovaj tretman se radi pomoću radiotalasa (na plićim slojevima kože) i nema nuspojava, bezbolan je. Radi se u serijama od 5-10 tretmana liftinga lica, zavisno od stanja kože. Efekat tretmana Radiotalasni lifting lica je vidljiv odmah – svežije lice, zategnutija koža, pliće bore. Nakon serije tretmana vraća vam se prirodan izgled lica i fizionomija koju ste imali kao mladi.
Ukoliko ste starosti 40 godina i više (izuzetni slučajevi i oko 35. godine), tretman koji vam nudimo je ultrazvučni SMAS lifting lica. Ovaj tretman deluje na dublje slojeve kože (i do 4,5 mm), gde je smešten koren kolagena. Ultrazvukom se direktno deluje na stimulisanje kolagen vlakana i oni se vremenom počinju obnavljati. Ultrazvučni SMAS lifting ili duboki, nehirurški SMAS lifting lica je jednokratni postupak, sa efektima i do 3 godine, kao što su: nestajanje plitkih bora, značajno ispravljanje najdubljih bora lica i vrata, vraćanje pune elastičnosti kože, regeneracija površinskog sloja kože, poboljšavanje metaboličkih procesa u koži i rešavanje estetskog pitanja izgleda lica. Tretmane Radiotalasni lifting lica i ultrazvučni SMAS lifting lica možete kombinovati ili nakon urađenog ultrazvučnog SMAS liftinga lica, produžiti postignute rezultate tretmanima Radiotalasni lifting lica.

Nastanak bora ne možete sprečiti, ali njihov efekat možete eliminisati tretmanima u Vita Elos-u. Izaberite nehirurški SMAS lifting ili radiotalasni lifting i vratite nekadašnji izgled lica!
Vaš Vita Elos

ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više