fbpx

Laserska trajna epilacija regije nogu

Vita Elos, Novi Sad
Ultrazvučni SMAS lifting – paketi uštede kako bi tretman bio dostupan svima
22. jun 2022.
Zatezanje lica i vrata – radiotalasni lifting
27. jun 2022.
Vita Elos, Novi Sad
Ultrazvučni SMAS lifting – paketi uštede kako bi tretman bio dostupan svima
22. jun 2022.
Zatezanje lica i vrata – radiotalasni lifting
27. jun 2022.
Prikaži sve

Laserska trajna epilacija regije nogu

TRETMAN LASERSKA TRAJNA EPILACIJA NOGU – POSTUPAK TRETMANA

Laserska trajna epilacija nogu je jedan od najpouzdanijim metoda za trajno rešavanje pitanja maljavosti. Laserska trajna epilacija takođe pomaže i kod rešavanja problema uraslih dlaka.
Laserska trajna epilacija nogu se radi 808 Diod laserom, koji ima izuzetan sistem hlađenja, čime se povećava komfor tretmana i omogućava postizanje zavidnih rezultata. Jedino ograničenje vezano za tretman Laserska trajna epilacija nogu je taj što ne može ukloniti sede dlake tj. dlake bez pigmenta.
Laserski snop 808 Diod lasera je usmeren na kožu, direktno deluje kroz melanin (pigment) i zagreva folikulu neželjene dlake nogu. Svetlosna energija laserskog zraka se pretvara u toplotnu energiju. Ćelije melanina i folikula apsorbuju tu energiju lasera, što dovodi do zagrevanja folikula dlaka, termički je oštećuju i na taj način dovode do njihovog selektivnog uništavanja. Postupkom tretmana Laserska trajna epilacija se dlaka u potpunosti trajno uklanja, zajedno sa svojim DNK zapisom, što je razlog da te dlake, u toj regiji, više neće biti tj. ona više neće rasti. Oštećen koren neželjene dlake više ne može stvarati dlaku istog kvaliteta kao ranije. Svakim sledećim tretmanom Laserska trajna epilacija nogu se oštećenje povećava, dolazi do trajnog izostanka rasta dlake.

LASERSKA TRAJNA EPILACIJA NOGU – POTREBAN BROJ TRETMANA

Na regiji nogu je neophodno ponoviti tretman Laserska trajna epilacija nogu u određenim vremenskim razmacima, zbog različitih faza rasta dlake u intervalima koje lekar Kabineta odredi.
Najčešće je potrebno od 8 do 15 tretmana. Broj tretmana Laserska trajna epilacija nogu je individualan i zavisi od: pola, faza rasta dlaka, količine dlaka u aktivnoj fazi, količine pigmenta u dlaci, debljine dlaka, dubine sedišta folikula, debljine suda koji hrani dlaku, brzine metabolizama, stanja imunog sistema i praga bola.
Razmak između tretmana Laserska trajna epilacija nogu je od mesec dana do tri meseca i određuje se zavisno od procene stručnog lica Kabineta nakon prethodnog tretmana. Ponavljanje tretmana Laserska trajna epilacija je neophodno zbog faza rasta dlaka – dlake koje su se „uspavale“ treba da dovoljno porastu i da se sinhronizuje njihov rast sa dlakama koje su ostale i nisu još uvek otpale. Kada se to desi, tada je pravo vreme za ponovni tretman Laserska trajna epilacija nogu.
Laserska trajna epilacija nogu ne dovodi do infekcija, niti ikakvih zapaljenskih procesa, a rezultati koje postižete trajnom epilacijom su glatka koža nogu bez neželjenih dlačica.

Trajna epilacija nogu laserom – najbolji put rešavanja pitanja neželjene maljavosti!
Vaš Vita Elos

ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više