fbpx

Laserska trajna epilacija nogu u kabinetu Vita Elos Novi Sad – pripremite se za leto na vreme

Uklanjanje tetovaža u kabinetu Vita Elos Novi Sad – saveti za negu nakon tretmana
14. februar 2024.
Ultrazvučni SMAS face lifting i 3D HIFU tehnologija
21. februar 2024.
Uklanjanje tetovaža u kabinetu Vita Elos Novi Sad – saveti za negu nakon tretmana
14. februar 2024.
Ultrazvučni SMAS face lifting i 3D HIFU tehnologija
21. februar 2024.
Prikaži sve

Laserska trajna epilacija nogu u kabinetu Vita Elos Novi Sad – pripremite se za leto na vreme

POSTUPAK TRETMANA LASERSKA TRAJNA EPILACIJA NOGU

Laserska trajna epilacija nogu nije postupak uklanjanja neželjenih i uraslih dlaka na nogama odjednom (kao što to nude uobičajene depilacije sa kratkotrajnim efektima), već zahteva određeno vreme i određen broj tretmana, te je sa serijom tretmana Laserska trajna epilacija nogu poželjno krenuti u zimskom periodu kako bi spremni dočekali leto.
U kabinetu Vita Elos Novi Sad se tretman Laserska trajna epilacija nogu radi 808 Diod laserom. Ovaj laser uklanja sve neželjene dlake (dlake sa pigmentom), uz jedino ograničenje – nemogućnost uklanjanja sedih dlaka.
Sam postupak tretmana Laserska trajna epilacija nogu je vrlo jednostavan i bezbolan, bez ikakvog rizika po pacijenta. Laserski snop 808 Diod lasera, se tokom tretmana, usmerava na kožu, direktno deluje kroz melanin (pigment) i zagreva folikulu neželjene dlake nogu. Svetlosna energija laserskog zraka se pretvara u toplotnu energiju, koju ćelije melanina i folikula apsorbuju. Zagrevanjem folikula dlaka, dolazi do njihovog termičkog oštećenja i njihovog selektivnog uništavanja. Postupkom tretmana Laserska trajna epilacija nogu se dlaka u potpunosti trajno uklanja, zajedno sa svojim DNK zapisom, što je razlog da te dlake, u toj regiji, više neće biti tj. ona više neće rasti.
Svaki pojedinačni tretman Laserska trajna epilacija nogu je u mogućnosti da uništi trajno 15 do 20% dlaka na tretiranoj regiji. Prosečan broj tretmana Laserska Trajna epilacija nogu je od 8 do 10 sa određenim vremenskim razmacima između svakog tretmana. Razmak između tretmana Laserska trajna epilacija nogu je od mesec dana do tri meseca i određuje se zavisno od procene stručnog lica Kabineta nakon prethodnog tretmana. Ponavljanje tretmana je neophodno zbog faza rasta dlaka. Rast dlaka koje su se „uspavale“ treba da se sinhronizuje sa dlakama koje su ostale i nisu još uvek otpale. Kada se to desi, tada je pravo vreme za novi tretman Laserska trajna epilacija nogu.

USPEŠNOST TRETMANA LASERSKA TRAJNA EPILACIJA NOGU UZ POVOLJNE CENE U KABINETU VITA ELOS NOVI SAD

Tretman Laserska trajna epilacija nogu je pravi izbor za uklanjanje neželjenih dlaka iz dva osnovna razloga: trajnost rezultata i rešen estetski problem.
Tretman Laserska trajna epilacija nogu, koji se radi u kabinetu Vita Elos Novi Sad, osigurava uspešnost tretmana od 95% na tretiranoj regiji zahvaljujući opremi laseru koji se koristi i stručnosti tima Kabineta.
Tretman Laserska trajna epilacija se u kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos Novi Sad nudi po veoma povoljnim cenama, kako bi ovaj vid trajnog rešavanja pitanja neželjene maljavosti bio dostupan što većem broju klijenata. Cena pojedinačnog tretmana Laserska trajna epilacija nogu je RSD 7.000,00 a Laserska trajna epilacija nogu i prepona RSD 8.000,00.

Trajno uklanjanje neželjenih dlaka na nogama tretmanom Laserska Trajna epilacija u našem Kabinetu – stručno, sigurno i po povoljnim cenama!
Vaš Vita Elos

ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više