fbpx

Aparatura koju koristimo za naše kozmetičke tretmane

Obuka za tretman Ultrazvučni SMAS lifting u kabinetu Vita Elos
13. april 2022.
Uklanjanje ožiljaka
Uklanjanje ožiljaka – efikasno i stručno u našem Kabinetu
18. april 2022.
Obuka za tretman Ultrazvučni SMAS lifting u kabinetu Vita Elos
13. april 2022.
Uklanjanje ožiljaka
Uklanjanje ožiljaka – efikasno i stručno u našem Kabinetu
18. april 2022.
Prikaži sve

Aparatura koju koristimo za naše kozmetičke tretmane

APARATNA KOZMETIKA

Kabinet za kozmetičke tretmane za žene i muškarce, Vita Elos, je specijalizovani za aparatnu kozmetiku i sve tretmane iz te oblasti kozmetologije. Vita Elos nudi stručnost, efikasnost, visok kvalitet usluga po pristupačnim cenama.
Kozmetičke usluge iz oblasti aparatne kozmetike su među vodećim po efikasnosti tretmana u svetu kozmetologije i estetske dermatologije. Na taj način je Vita Elos u mogućnosti da realizuje osnovni cilj - negovanje prirodnog izgleda klijenata (uz individualni pristup svakom klijentu u skladu sa njegovim stanjem organizma, potrebama i željama) uz sagledavanja fenomena lepote puno šire od trenutnog estetskog pitanja i pitanja aktuelnih trendova.

APARATURA KOJA SE KORISTI U KABINETU

U Vita Elos-u je moguće uraditi najraznovrsnije tretmane, koji obuhvataju sledeće: Nehirurški ultrazvučni SMAS lifting lica i tela, Nehirurška blefaroplastika Plasma Pen-om, Uklanjanje bora, strija i ožiljaka tehnologijom Plasma Pen, Trajna epilacija 808 Diod laserom, Trajna šminka obrva (puder obrve), Laserski karbonski (ugljenikov) piling, Depigmentacija laserom, Uklanjanje tetovaža, Uklanjanje trajne šminke, Radiotalasni lifting, Ultrazvučna kavitacija i Uklanjanje akni ELOS-om.
3D HIFU tehnologija se koristi za duboki, nehirurški SMAS lifting (Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela). 3D HIFU tehnologija (High Intensity Focused Ultrasound) koristi fokusirane ultrazvučne talase visokog intenziteta na dubljim slojevima kože, utičući na prirodno i ubrzano obnavljanje kolagena sa dugoročnim efektima. 3D HIFU aparat ima specijalni računarski program, kojim se određuje debljina sloja mekog tkiva (kože, potkožne masti, mišića) na koje se fokusirano deluje ultrazvukom na stimulaciju kolagena.
Plasma Pen tehnologija se koristi za Nehiruršku blefaroplastiku (zatezanja kože očnih kapaka), kao i Uklanjanje bora, strija i ožiljaka. Plasma Pen tehnologija se bazira na principu koagulacije plazme (jonizovan gas). Jonizovan gas omogućava stvaranje malog električnog luka (munjevit električni impuls), kojim se epidermis regije sa estetskim problemom, tretira bez širenja neželjene toplote na okolna tkiva. Pražnjenje električne energije se vrši kroz iglu, koja se usmerava na pacijentovu kožu (igla je na udaljenosti od 1-2 mm od tretirane regije, ne dodiruje kožu). Najfiniji plazma zraci utiču na proizvodnju kolagena i zatezanje tkiva pod strogo i vrlo precizno kontrolisanim uslovima, stvarajući na površini kože mikro-opekotine, čime se podstiče stvaranje novih ćelija i obnavljanje kože.
808 Diod laser se koristi samo za trajno uklanjanje dlaka (trajnu epilaciju). Ovaj laser ima dužinu talasa 808 nm i za razliku od većine drugih vrsta aparata za trajnu epilaciju garantuje dublje prodiranje zraka u potkožni sloj ka folikulama i efikasno ih uništava. Generator lasera ima gipko regulisanje i razvija veliku jačinu sa visokim brojem ponavljanja impulsa (frekvencija). Lasersko zračenje se apsorbuje kroz pigment (melanin), zagreva koren dlake i uništava folikul iznutra. 808 Diod laser realizuje tehnologiju frakcione termolize i ne povređuje kožno tkivo, te time sprečava rast folikula u daljem periodu.
Multifunkcionalni aparat sadrži 4 funkcije (4 manipulatora): Nd:YAG laser, ELOS, manipulator za ultrazvučnu kavitaciju i manipulator za radiotalasni (radiofrekventni) lifting. Aparat ima jak sistem hlađenja, što daje mogućnost da se tretmani rade visokim jačinama bez ikakvog oštećenja kože. Ovim aparatom se rade tretmani Depigmentacija laserom, Uklanjanje tetovaža i trajne šminke, Radiotalasni lifting, Ultrazvučna kavitacija, Laserski karbonski piling i Uklanjanje akni Elos-om.
Aparatura za trajnu šminku se koristi za trajnu šminku obrva metodom senčenja (puder obrve). Mašinica gotovo da nema vibracija i radi izuzetno tiho i ravnomerno na svim brzinama, što povećava komfor tretman i preciznost kod postupka trajnog šminkanja obrva. Pored vrhunske opreme za trajnu šminku obrva, nudimo i širok izbor najkvalitetnijih pigmenata američkog brenda Ever After, koji su dermatološki testirani.

Iskoristite stručnost, znanje i iskustvo u kombinaciji sa najsavremenijim aparatima, koji se koriste u našem Kabinetu, za neku od usluga koje pružamo!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više