fbpx

Edukacija za tretman Ultrazvučni SMAS lifting dostupna za čitav region samo u Vita Elos-u

Lifting lica
Face lifting – postupak zatezanja kože lica nehirurškim putem
6 jula, 2020
Laserska trajna epilacija u Vita Elos-u – najpovoljnije cene uz primenu najsavremenije tehnologije
10 jula, 2020
Prikaži sve

Edukacija za tretman Ultrazvučni SMAS lifting dostupna za čitav region samo u Vita Elos-u

STRUČNOST TIMA KOJI PRUŽA USLUGU EDUKACIJE ZA TRETMAN ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING

Edukacija koju nudimo se odnosi na Ultrazvučni SMAS lifting terapiju. Na ovaj način je Vita Elos postao prvi studio za negu lepote koji se bavi edukacijom u oblasti Ultrazvučni SMAS lifting terapije, ne samo u Srbiji, već i okruženju.
Vita Elos svoju specijalizaciju zasniva na dugogodišnjem iskustvu svog tima: kozmetičara i lekara iz Moskve (peko 10 godina rada u ovom polju) i korišćenju najsavremenijih aparata, koji obezbeđuju maksimalan učinak kod svakog tretmana.
Praćenje najnovijih dostignuća je svakako jedna od primarnih stvari za naš tim u cilju unapređenja kvaliteta pružanja usluga iz oblasti aparatne kozmetike, kao i korišćenja najsavremenije tehnologije – primer 3D HIFU tehnologija kojom se radi tretman Ultrazvučni SMAS lifting. U toj nameri, Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos je uveo obuku za sve zainteresovane polaznike za tretman Ultrazvučni SMAS lifting - nehirurški lifting lica i tela, koji se već široko primenjuje u zapadnim zemljama.

VIŠE O OBUCI U NAŠEM KABINETU

Obuka se sastoji iz praktičnog i teorijskog dela. Tokom obuke se vrši i video prezentacija Ultrazvučnog SMAS liftinga i praktičan rad polaznika. Nakon savladanih praktičnih znanja, demonstrira se Ultrazvučni SMAS lifting tretman na tri modela (od kojih jedan tretman, završni, radi sam polaznik). Svaki polaznik dobija skriptu, kao prateći teorijski deo, koji je neophodan tokom praktičnog rada.
Predviđeni uslovi za polaznike kursa su sledeći:
• završena škola za kozmetičare u trajanju od minimum godinu dana i 3 godine prakse u struci (sa posebnim akcentom na delu kozmetike koji se bavi negom lica) ili
• završena srednja medicinska škola uz radno iskustvo od 3 godine u struci ili
• završen Medicinski fakultet uz 3 godine radnog iskustva u struci,
• uredno overena Sanitarna knjižica.
Nakon uspešno završene obuke za tretman Ultrazvučni SMAS lifting, polaznik je osposobljen da kao vrhunski profesionalac i stručnjak, tretman radi samostalno, savesno, precizno, odgovorno, bez ikakvog rizika po pacijenta.

Osposobite se da postanete stručan praktičar Ultrazvučni SMAS lifting terapije kao vrhunski profesionalac u našem Kabinetu!
Vaš Vita Elos

 
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više