fbpx

Edukacija za tretman podmlađivanja 3D HIFU tehnologijom

Lifting lica
Lifting lica – metode i tehnike koje primenjujemo
29. novembar 2021.
Radiotalasni lifting
Tretman Radiotalasni lifting lica i tela
3. decembar 2021.
Lifting lica
Lifting lica – metode i tehnike koje primenjujemo
29. novembar 2021.
Radiotalasni lifting
Tretman Radiotalasni lifting lica i tela
3. decembar 2021.
Prikaži sve

Edukacija za tretman podmlađivanja 3D HIFU tehnologijom

ŠTA JE 3D HIFU TEHNOLOGIJA I KAKO UTIČE NA PODMLAĐIVANJE LICA I TELA

3D HIFU tehnologija (High Intensity Focused Ultrasound) je proverena, sertifikovana i najsavremenija tehnologije sa maksimalnim učinkom kod svakog pojedinačnog tretmana podmlađivanja lica i tela. 3D HIFU tehnologija se koristi za duboki, nehirurški Ultrazvučni SMAS lifting (Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela).
Osnovne karakteristike 3D HIFU aparata: tehnologija odobrena od strane FDA (Agencija za upravljanje kontrole kvaliteta lekova i hrane SAD), postizanje maksimalnih, dugoročnih efekata kod primene Ultrazvučnog SMAS tretmana, bazira se na primeni fokusiranih ultrazvučnih talasa visokog intenziteta, najsavremeniji je ultrazvuk koji podrazumeva neinvazivnu terapiju za smanjenje bora, učvršćivanja tonusa lica, zatezanja područja oko očiju, obraza, nazolabijalnog predela, predela brade, vrata i dekoltea, kao i butina, ruku, stomaka i zadnjice na period do 3 godine.
Princip rada 3D HIFU tehnologije je takav da koristi fokusirane ultrazvučne talase visokog intenziteta na dubljim slojevima kože, usmeravajući veliki broj tačaka u SMAS sloj kože i „pogađajući“ koren kolagena, čime utiče na njegovu spontanu i prirodnu regeneraciju koja dovodi do kompletnog lifting efekta.

EDUKACIJA U KABINETU ZA TRETMAN ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING PRIMENOM 3D HIFU TEHNOLOGIJE

Edukacija koju nudimo se odnosi na Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela primenom 3D HIFU tehnologije. Vita Elos je prvi studio za negu lepote koji se bavi edukacijom u oblasti ultrazvučnog SMAS liftinga, ne samo u Srbiji, već i okruženju.
Obuka za Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela primenom 3D HIFU se održava u Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos. Kabinet ima svu neophodnu opremu za pohađanje kursa i praktični deo nastave za polaznike.
Pre početka kursa, polaznici se testiraju iz oblasti koje su bitne za pohađanje obuke, kako bi im se sama edukacija održala tako da je maksimalno prilagođena njihovom predznanju i potrebnom nivou profesionalizma u vršenju usluge Ultrazvučni SMAS lifting, nakon završene edukacije u Vita Elos-u.
Edukacija za tretman Ultrazvučni SMAS lifting je takva da podrazumeva da svaki polaznik prođe, tokom obuke, i kroz teorijski i kroz praktični deo nastave. Svaki polaznik dobija skriptu, kao prateći teorijski deo, koji je neophodan tokom praktičnog rada. Praktični deo edukacije podrazumeva: upoznavanje polaznika tokom obuke sa aparaturom (3D HIFU tehnologija), morfologijom lica. Polaznik, zatim, iscrtava zone tretmana na modelu, „vežba ruku“ na modelu, bez upotrebe struje, kako bi stekao potrebnu preciznost, ali i veštinu i lakoću manipulisanja aparaturom. Tokom obuke se vrši i video prezentacija Ultrazvučnog SMAS liftinga. Nakon savladanih praktičnih znanja, demonstrira se Ultrazvučni SMAS lifting tretman na tri modela (od kojih jedan tretman, završni, radi sam polaznik).
Obuka traje 4 dana po 6 h dnevno - ukupno 18 h, a po potrebi i nešto više, zavisno od polaznika. Edukacija za Ultrazvučni SMAS lifting je strogo individualna.

Osposobite se za samostalno i profesionalno pružanje usluge Ultrazvučni SMAS lifting primenom 3D HIFU tehnologije edukacijom u našem Kabinetu!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više