fbpx

Edukacija za tretman Ultrazvučni SMAS lifting u kabinetu Vita Elos

Uklanjanje tetovaža nehirurškim putem uz postizanje zavidnih rezultata
28. jun 2021.
Depigmentacija
Depigmentacija laserom – koje probleme uspešno rešavamo ovim tretmanom
2. jul 2021.
Uklanjanje tetovaža nehirurškim putem uz postizanje zavidnih rezultata
28. jun 2021.
Depigmentacija
Depigmentacija laserom – koje probleme uspešno rešavamo ovim tretmanom
2. jul 2021.
Prikaži sve

Edukacija za tretman Ultrazvučni SMAS lifting u kabinetu Vita Elos

TIM VITA ELOS-a KOJI VODI OBUKU ZA TRETMAN ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING

Tim koji vodi obuku za tretman Ultrazvučnog SMAS lifting u Vita Elos-u svoju specijalizaciju zasniva na dugogodišnjem iskustvu iz oblasti medicine i aparatne kozmetike. Tim čine kozmetičar i lekar (iz Moskve), koji imaju peko 15 godina iskustva i rada u ovom polju kozmetologije. Pored stručnog tima, Kabinet je opremljen i korišćenju najsavremenijem aparatom za tretman Ultrazvučni SMAS lifting – 3D HIFU aparat (tehnologija), koji obezbeđuje maksimalan učinak kod ovog tretmana.
Praćenje najnovijih dostignuća je svakako jedna od primarnih stvari za naš tim u cilju unapređenja kvaliteta pružanja usluga iz oblasti aparatne kozmetike, kao i korišćenja najsavremenije tehnologije – primer 3D HIFU tehnologija kojom se radi tretman Ultrazvučni SMAS lifting. U toj nameri, Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos je uveo obuku za sve zainteresovane polaznike za tretman Ultrazvučni SMAS lifting - nehirurški lifting lica i tela, koji se već široko primenjuje u zapadnim zemljama.
Obuka (edukacija) za tretman Ultrazvučni SMAS lifting se sastoji iz praktičnog i teorijskog dela.
Praktični deo podrazumeva rad u Kabinetu, uz nadzor stručnog tima Vita Elos-a. Tokom praktičnog dela obuke vrši i video prezentacija Ultrazvučnog SMAS liftinga, kako bi se polazniku što bolje približio način rada samog tretmana. Nakon savladanih praktičnih znanja, demonstrira se Ultrazvučni SMAS lifting tretman na tri modela (dva tretmana radi lekar, a treći, koji je za polaznika završni, radi on sam na svom izabranom modelu).
Teorijski deo obuke podrazumeva da svaki polaznik dobije skriptu, koja sadrži sva neophodna (detaljna) objašnjenja svih aspekata tretmana, kao i informacije i uputstva neophodna za praktičan deo obuke.

USLOVI ZA POLAZNIKE I ŠTA EDUKACIJA ZA TRETMAN ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING NUDI

Obuka je u trajanju od 4 dana kursa po 6 h dnevno. Ukupno 18 h, a po potrebi i nešto više, zavisno od polaznika.
Predviđeni uslovi za polaznike kursa su sledeći:
• završena škola za kozmetičare u trajanju od minimum godinu dana i 3 godine prakse u struci (sa posebnim akcentom na delu kozmetike koji se bavi negom lica) ili
• završena srednja medicinska škola uz radno iskustvo od 3 godine u struci ili
• završen Medicinski fakultet uz 3 godine radnog iskustva u struci,
• uredno overena Sanitarna knjižica.
Edukacija za Ultrazvučni SMAS lifting polazniku, koji ju je uspešno završio i položio test, nudi osposobljenost da kao vrhunski profesionalac i stručnjak u ovoj oblasti liftinga, tretman radi samostalno, savesno, precizno, odgovorno, bez ikakvog rizika po pacijenta.
Nakon obuke, Kabinet nudi konsultacije sa lekarom i kozmetičarom za sve polaznika koji su uspešno završili obuku – stručni tim Vita Elos-je na uvek na raspolaganju kada je polazniku to potrebno tokom svog rada. Konsultacije su u trajanju od 3 meseca nakon završene obuke i u tom periodu Vita Elos sve vreme prati rad edukovanog polaznika.

Iskoristite obuku za tretman Ultrazvučni SMAS lifting u Vita Elos-u i postanite stručnjak u ovoj oblasti nehirurškog, najsavremenijeg liftinga!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više