fbpx

Face lifting tretmani – povoljne cene u našem Kabinetu

Karakteristike 3D HIFU tehnologije – unapređena tehnologija
8. novembar 2023.
Trajna epilacija pazuha
Trajno uklanjanje dlačica pazuha tretmanom Trajna epilacija
13. novembar 2023.
Karakteristike 3D HIFU tehnologije – unapređena tehnologija
8. novembar 2023.
Trajna epilacija pazuha
Trajno uklanjanje dlačica pazuha tretmanom Trajna epilacija
13. novembar 2023.
Prikaži sve

Face lifting tretmani – povoljne cene u našem Kabinetu

KOJE FACE LIFTING TRETMANE NUDI NAŠ KABINET

U kabinetu Vita Elos se rade isključivo nehirurški tretmani za zatezanje lica (face lifting). Praćenjem svih dostignuća iz domena aparatne kozmetike i stalnim usavršavanjem, Kabinet je u mogućnosti da ponudi raznovrsne tretmane face lifting-a, kako bi se uspešno rešio ovaj estetski problem bilo pojedinačnim tretmanima ili njihovom kombinacijom.
Nehirurški face lifting tretmani, dostupni u Vita Elos-u su:
1. Ultrazvučni SMAS face lifting tretman,
2. Radiotalasni face lifting,
3. zatezanje kože i uklanjanje bora (face lifting) primenom Plasma Pen tehnologije.
Ultrazvučni SMAS face lifting je ultrazvučna terapija koja se bazira na primeni najsavremenije tehnologije – 3D HIFU ultrazvučnog aparata. On prodire do dubljih slojeva kože (SMAS sloj) i tako utiče na regeneraciju kolagena u celosti sa efektima face lifting-a do 3 godine. Samo jedan Ultrazvučni SMAS face lifting tretman je dovoljan za postizanje željenih rezultata. Tretman se može raditi tokom cele godine, samostalno ili u kombinaciji sa ostalim face lifting tretmanima i preporučuje se nakon 35. godine starosti.
Radiotalasni lifting je face lifting tretman radiotalasima. Radiotalasni face lifting se radi u seriji tretmana (najčešće oko 10 vezanih tretmana face lifting-a), a nakon postignutih rezultata se preporučuje mesečno jedan tretman Radiotalasni face lifting u cilju očuvanja postignutih rezultata. Radiotalasni face lifting može da se primenjuje samostalno ili u kombinaciji sa ostalim tretmanima face lifting-a koji se rade u Vita Elos-u. Može da se radi tokom cele godine i preporučuje se osobama do 35. godine starosti.
Plasma Pen face lifting tretman je nehirurška tehnika face lifting-a koja se radi jonizovanim gasom (plazmom). Zavisno od prisutnog problema, radi se tretman Nehirurška blefaroplastika (zatezanje kapaka i uklanjanje kesica i jastučića ispod očiju) ili Uklanjanje bora Plasma Pen-om (regija čela, nazolabijalne bore i teško dostupna mesta, kao što su uši). Ovi face lifting tretmani se obično rade kao više tretmana kako bi se estetski problem u celosti rešio. Tretmani su bezbedni i zahtevaju kraći oporavak (5 do 7 dana). Efekti ovih face lifting tretmana su dugoročni (dužina efekta je individualna i zavisi od samog proces prirodnog starenja kože svakog pacijenta, kao i njegove genetike). Plasma Pen face lifting tretmani se rade samo tokom perioda jeseni i zime i mogu se uspešno kombinovati sa ostalim face lifting tretmanima.

CENE POJEDINAČNIH FACE LIFTING TRETMANA

Cene svih face lifting tretmana koji se rade u Kabinetu su prilagođene tržištu kako bi bili pristupačni što veći broj klijenata. Kod pojedinih face lifting tretmana postoje i paketi uštede u vidu vezanih tretmana ili većeg broja tretmana.
Cene pojedinačnih nehirurških face lifting tretmana u Kabinetu
• Cena face lifting tretmana Ultrazvučni SMAS lifting celog lica je 600 EUR, dok je za pola lica cena 300 EUR. Za svaku treću, četvrtu itd. zonu ostvaruje se popust na istu u iznosu od 20% od pune cene tretirane regije.
• Radiotalasni lifting celog lica po ceni pojedinačnog tretmana od 2.000,00 RSD, a korišćenjem paketa usluge se po istoj ceni mogu raditi dve regije (lice i vrat).
• Nehirurška blefaroplastika (zatezanje bora oko očiju) po ceni od 150 EUR po tretmanu.
• Uklanjanje bora sa celog lica ili parcijalno po ceni od 30 EUR po tretmanu, pa naviše (zavisno od površine tretirane regije).

Iskoristite povoljne cene face lifting tretmana u našem Kabinetu!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više