fbpx

Lifting lica (face lifting) – cene tretmana

Tretman Ultrazvučni SMAS lifting i 3D HIFU tehnologija
6. decembar 2023.
Depigmentacija
Uklanjanje visećih bradavica i uklanjanje keratoza laserom
11. decembar 2023.
Tretman Ultrazvučni SMAS lifting i 3D HIFU tehnologija
6. decembar 2023.
Depigmentacija
Uklanjanje visećih bradavica i uklanjanje keratoza laserom
11. decembar 2023.
Prikaži sve

Lifting lica (face lifting) – cene tretmana

ŠTA JE LIFTING LICA (FACE LIFTING)

Lifting lica ili face lifting je tehnika podmlađivanja lica, koja je prvi put rađena kao hirurška tehnika. Lifting lica hirurškim putem (face lifting) se do 70-ih godina radio metodom povlačenja kože lica i odsecanjem opuštenih delova. Vremenom su se načini i tehnike hirurških tretmana za lifting lica (face lifting) usavršavali i rezultati poboljšavali, te je lifting lica (face lifting) danas jedna od najzastupljenijih kozmetičkih operacija.
U Vita Elos-u se rade isključivo nehirurški tretmani za lifting lica (face lifting). Razlog tome leži u činjenici da su nehirurški tretmani za lifting lica (face lifting) bezbedniji i imaju niz prednosti u odnosu na hirurški lifting lica (face lifting). Lifting lica (face lifting) koji se radi u Vita Elos-u je postupak zatezanja kože lica primenom najsavremenije nehirurške aparature, kako bi se otklonili znaci starenja, a kojom se podstiču isključivo prirodni načini obnavljanja kolagena i elastina na različitim dubina kože (zavisno od vrste nehirurškog tretmana).

CENE POJEDINAČNIH TRETMANA ZA NEHIRURŠKI LIFTING LICA (FACE LIFTING)

Cene tretmana za lifting lica (face lifting) u Vita Elos-u su značajno niže nego u ostalim salonima u Srbiji, jer je reč o aparatnoj kozmetici, koja podrazumeva korišćenje aparata kao osnovnog sredstva kod tretmana. Takođe, poslovna politika Kabineta je takva da želi svim svojim klijentima u Srbiji, pa i šire, da pristupačnim cenama omogući dostupnost tretmana koji su u svetu veoma popularni i priznati kao uspešni i efikasni nehirurški tretmani za lifting lica (face lifting).
Cene pojedinačnih tretmana za nehirurški lifting lica (face lifting) u Kabinetu:
Ultrazvučni SMAS lifting lica (face lifting) se radi se samo jedan tretman u cilju postizanja dugoročnih rezultata i u grupi je neinvazivnih tretmana koji koristi 3D HIFU tehnologiju, baziranu na primeni duboko fokusiranog ultrazvuka. Cena tretmana Ultrazvučni SMAS lifting lica (face lifting) je 600 EUR, dok je za lifting pola lica cena 300 EUR, a za svaku treću, četvrtu itd. zonu ostvaruje se popust na istu u iznosu od 20% od pune cene tretirane regije.
Radiotalasni lifting celog lica po ceni pojedinačnog tretmana od 2.000,00 RSD. Posebna pogodnost kod ovog tretmana je paket usluga, koja po ceni od 2.000,00 RSD obuhvata ne samo face lifting, već i lifting vrata.
Nehirurška blefaroplastika (zatezanje bora oko očiju) po ceni od 150 EUR po tretmanu.
Uklanjanje bora sa celog lica ili parcijalno po ceni od 30 EUR po tretmanu, pa naviše (zavisno od površine tretirane zone i dogovora).

Po najpovoljnijim cenama nehirurški lifting lica u našem Kabinetu!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više