fbpx

Pristupačne cene za face lifting tretmane u kabinetu Vita Elos Novi Sad

Nehirurško uklanjanje ožiljaka primenom Plasma Pen tehnologije u kabinetu Vita Elos Novi Sad
26. februar 2024.
Osmomartovska akcija na uslugu Ultrazvučni SMAS lifting lica i podbratka
1. mart 2024.
Nehirurško uklanjanje ožiljaka primenom Plasma Pen tehnologije u kabinetu Vita Elos Novi Sad
26. februar 2024.
Osmomartovska akcija na uslugu Ultrazvučni SMAS lifting lica i podbratka
1. mart 2024.
Prikaži sve

Pristupačne cene za face lifting tretmane u kabinetu Vita Elos Novi Sad

VRSTE I EFEKTI FACE LIFTING TRETMANA U KABINETU VITA ELOS NOVI SAD

Vita Elos je specijalizovani kabinet za kozmetičke usluge koje podrazumevaju korišćenje najsavremenijih aparata i tehnologije u cilju pružanja stručnih, proverenih i sigurnih tretmana.
Face lifting se u Kabinetu rade isključivo kao nehirurški face lifting tretmani, koji se mogu međusobno kombinovati i nadopunjavati.
Vrste face lifting tretmana u Kabinetu uključuju:
1. Ultrazvučni SMAS face lifting,
2. Radiotalasni face lifting,
3. Nehirurška blefaroplastika,
4. Uklanjanje bora Plasma Pen-om.
Efekti pojedinačnih face lifting tretmana:
Ultrazvučni SMAS face lifting – tretman koji izaziva regeneraciju kolagena u celosti sa efektima face lifting-a u trajanju do 3 godine. Samo jedan Ultrazvučni SMAS face lifting tretman je dovoljan za postizanje željenih rezultata. Pored zatezanja kože, efekti tretmana su i smanjenje velikih bora oko očiju i nestajanje sitnih bora, vraćanje mladalačkog oblika lica, poboljšanje tonusa, čvrstine i turgora kože, podizanje obrva, kao posledica „otvaranja“ oka usled nestajanja bora, smanjenje najvidljivijih i najizraženijih nazolabijalnih bora, nestajanje finih bora oko usana, podizanje obraza i nestajanje „buldog“ izraza lica, koji se javlja usled pada tonusa kože nakon određenog broja godina (usled starenja), puniji izgled usana, nakon obnovljenog kolagena.
Radiotalasni face lifting – tretman koji ne daje nikakva neželjena dejstva, a rezultati su vidljivi odmah. Efekti tretmana: vidljivo zatezanje kože usled podizanja tonusa kože tretirane regije, zatezanje opuštene kože regije lica, koža postaje zdravija, mlađa i elastičnija i drastično se popravlja njen kvalitet.
Plasma Pen zatezanje kože i uklanjanje bora – zatezanje kapaka i uklanjanje kesica i jastučića ispod očiju ili uklanjanje bora sa regija čela, nazolabijalne bore i teško dostupna mesta, kao što su uši. Najznačajniji efekti su uklanjanje sitnih bora u celosti i vidno i značajno smanjenje dubokih bora lica. Efekti ovih face lifting tretmana su dugoročni (dužina efekta je individualna i zavisi od samog proces prirodnog starenja kože svakog pacijenta, kao i njegove genetike).

CENE POJEDINAČNIH FACE LIFTING TRETMANA

Cene pojedinačnih face lifting tretmana u Kabinetu:
• Ultrazvučni SMAS face lica se radi se samo jedan tretman u cilju postizanja dugoročnih rezultata i u grupi je neinvazivnih tretmana koji koristi 3D HIFU tehnologiju, baziranu na primeni duboko fokusiranog ultrazvuka. Cena tretmana Ultrazvučni SMAS face lifting je 600 EUR, dok je za lifting pola lica cena 300 EUR, a za svaku treću, četvrtu itd. zonu ostvaruje se popust na istu u iznosu od 20% od pune cene tretirane regije.
• Radiotalasni lifting se radi kao serija tretmana. Cena tretmana Radiotalasni lifting celog lica za pojedinačni tretman je 2.000,00 RSD. Posebna pogodnost kod ovog tretmana je paket usluga, koja po ceni od 2.000,00 RSD obuhvata ne samo face lifting, već i lifting vrata (dve vezane zone po ceni jedne).
• Nehirurška blefaroplastika (zatezanje bora oko očiju) se radi po ceni od 150 EUR po tretmanu.
• Uklanjanje bora sa celog lica ili parcijalno se radi po ceni od 30 EUR po tretmanu, pa naviše (zavisno od površine tretirane zone i dogovora).

Po najpristupačnijim cenama nehirurški face lifting sa dugoročnim rezultatima!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više