fbpx

Kako rešavamo problem visećih bradavica u Kabinetu

Trajna epilacija laserom – cene po regijama
23. decembar 2022.
Nehirurški face lifting najsavremenijim ultrazvukom
28. decembar 2022.
Trajna epilacija laserom – cene po regijama
23. decembar 2022.
Nehirurški face lifting najsavremenijim ultrazvukom
28. decembar 2022.
Prikaži sve

Kako rešavamo problem visećih bradavica u Kabinetu

Uklanjanje visećih bradavica

UKLANJANJA VISEĆIH BRADAVICA U OKVIRU USLUGE DEPIGMENTACIJA LASEROM

Tretman Depigmentacija laserom je tretman kojim se nehirurškim putem, već primenom lasera, uklanjanja viseća bradavice. Za tretman Uklanjanje visećih bradavica se koristi Nd:YAG laser.
Brojne studije u svetu su, do sada, pokazale da je metod Uklanjanja visećih bradavica primenom Nd:YAG lasera najefikasniji način njihovog uklanjanja – procenat izlečenja je 97%. To je osnovni razlog zašto se koristi ovaj laser tokom tretmana Depigmentacija laserom odnosno Uklanjanje visećih bradavica.
Uklanjanje visećih bradavica laserom ima svoju osnovnu prednost – laser ne ostavlja nikakve ožiljke nakon tretmana i veoma je efikasan nehirurški metod uklanjanja visećih bradavica.
Postupak tretman Uklanjanje visećih bradavica je vrlo jednostavan, ne zahteva nikakvu anesteziju i traje samo traje nekoliko sekundi. Nakon tretmana estetski rezultati su vidljivi odmah. Nd:YAG laser sa dužinom talasa od 1064 nm i 532 nm omogućava tretman Uklanjanje visećih bradavica. Najčešće je dovoljan samo jedan tretman Uklanjanje visećih bradavica da se „viseća bradavica“ ukloni. Nakon tretmana Uklanjanje visećih bradavica nema perioda oporavka, niti posebne dodatne nege tretirane regije.

PREDNOSTI TRETMANA UKLANJANJE VISEĆIH BRADAVICA LASEROM

Viseće bradavice se najčešće javljaju na: vratu, kapcima, pazuhu, podlakticama, dojkama i preponama. Obično su stečeni (nisu prisutni pri rođenju) i mogu se pojaviti kod bilo koga tokom bilo kog perioda života.
Viseće bradavice često mogu uzrokovati probleme, pored estetskih, kao što su iritacija ili upala. Najbolje rešenje u slučaju da se pojavio papilom je tretman Uklanjanje viseće bradavice, čime se sprečavaju sve neprijatnosti vezane za njih. Na ovaj način se deluje i preventivno (čim se primeti promena na telu u vidu visećih bradavica), pa su efekti tretmana višestruki.
Prednosti uklanjanje visećih bradavica su:
- procenat uspešnosti izlečenja je 95%,
- nema nikakvih tragova na tretiranoj regiji kože,
- potreban mali broj tretmana (često samo jedan za manje papilome),
- mogućnost uklanjanje visećih bradavica (uklanjanje papiloma) na svim delovima tela (vrat, kapci, pazuh, podlaktice, dojke i prepone),
- rešavanje problema bez hirurškog zahvata i ožiljaka, beskrvno,
- umanjenje mogućnosti kretanja promena na koži u neželjenom pravcu,
- povoljna cena tretman uklanjanje visećih bradavica (uklanjanje papiloma),
- prirodan izgled, bez znakova starenja.

Uspešno uklanjanje papiloma laserom u našem Kabinetu!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više