fbpx

Uklanjanje papiloma i keratoza laserom – cena tretmana

Kolagen
Kolagen – zašto je važan za mladalački izgled
27. mart 2024.
Šta je lifting lica (face lifting)
1. april 2024.
Kolagen
Kolagen – zašto je važan za mladalački izgled
27. mart 2024.
Šta je lifting lica (face lifting)
1. april 2024.
Prikaži sve

Uklanjanje papiloma i keratoza laserom – cena tretmana

LASERSKO UKLANJANJE PAPILOMA (UKLANJANJE VISEĆIH BRADAVICA)

Najveći broj papiloma ne predstavljaju opasnost po zdravlje čoveka, ali mogu biti uzročnici brojnih neprijatnosti, što je ujedno i razlog zbog kog preporučujemo tretman Uklanjanje papiloma (uklanjanje visećih bradavica) na nehirurški način.
Uklanjanje papiloma tj. uklanjanje visećih bradavica je u našem Kabinetu moguće u potpunosti u okviru tretmana depigmentacija laserom. Najčešće je dovoljan samo jedan tretman Uklanjanje papiloma (uklanjanje visećih bradavica) da se „viseća bradavica“ ukloni.
Postupak Uklanjanje papiloma (uklanjanje visećih bradavica) traje nekoliko sekundi, bezbolan je (ne zahteva lokalnu anesteziju), nema krvi tokom ili nakon tretmana, ne ostaju nikakvi ožiljci na mestu gde je bio papilom.
Prvi najvažniji efekat tretmana lasersko Uklanjanje papiloma (uklanjanje visećih bradavica) je rešavanja svih neprijatnosti vezanih za prisustvo papiloma (stalna iritacija, mogućnost povrede i dodatnih komplikacija, sprečavanje daljeg rasta uklanjanjem na vreme). Drugi važan rezultat tretman Uklanjanje papiloma (uklanjanje visećih bradavica) je rešavanje estetskog problema na delu tela ili lica na kom je viseća bradavica prisutna.
Cena tretmana Uklanjanje papiloma (uklanjanje visećih bradavica) je od RSD 3.500,00 zavisno od veličine papiloma.

LASERSKO UKLANJANJE KERATOZA

U Kabinetu se tretman Uklanjanje keratoza radi samo ukoliko su sveže keratoze i još uvek meke, dok stare, nabubrene i keratoze sa čvrstom krastom mogu da se uklone samo hirurškim putem.
Tretman Uklanjanje keratoza se radi u sklopu tretmana Depigmentacija laserom (Nd:YAG laser) sa visokom stopom uspešnosti tretmana. Tretman Uklanjanje keratoza traje od 10 do 30 minuta, zavisno od vrste keratoze. Broj potrebnih tretmana Uklanjanje keratoza je individualan. Za manje uklanjanje keratoza potrebno je 1 do 3 tretmana. Između pojedinačnih tretmana Uklanjanje keratoza, najčešće je potrebno da prođe period od 4 do 6 nedelja, kako bi se kože tretirane regije regenerisala. Nakon tretmana Uklanjanje keratoza, nekoliko dana treba nanositi adekvatne kreme, koje omogućavaju brže perutanje i regenerisanje kože, ne uklanjati krastice, ne izlagati se suncu i izbegavati izlaganje toploti (sauna, parno kupatilo). Nakon serije tretmana Uklanjanje keratoza na koži ne ostaju tragovi prethodnih, neželjenih pojava, niti bilo kakvi ožiljci.
Kako su sve promene na koži, pa i keratoza, posledica promene pigmenta, laser može da ih „prepozna“ kao delove kože koji su druge boje u odnosu na okolno tkivo i uspešno uništi. Uklanjanje keratoza se vrši na sledeći način – laserom se deluje na pigmentnu promenu u vidu izrasline na koži, pigment sakuplja svetlosnu energiju, te počinje da se uništava. Uništen pigment, tokom tretmana Uklanjanje keratoza, se izlučuje iz organizma prirodnim metaboličkim procesom, bez ikakvih posledica po klijenta.
Efekti tretmana Uklanjanje keratoza su brojni: nestaju promene na koži u vidu u vidu izraslina (pločaste tvorevine, koje podsećaju na bradavice ili mladež), nestaju ljuspice sa kože, kao i hrapavost kože, ujednačena je boja kože nakon tretmana Uklanjanje keratoza, na mestu gde je bila keratoza, nakon Uklanjanje keratoza laserom ne ostaje ožiljak.
Cena tretmana Uklanjanje keratoza je od RSD 3.500,00 zavisno od veličine keratoze.

Uspešno nehirurško uklanjanje papiloma i keratoza po vrlo pristupačnim cenama u našem Kabinetu!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više