fbpx

Sve kozmetičke usluge kabineta Vita Elos Novi Sad

Ultrazvučni SMAS lifting – cene za pojedinačne tretmane
24. januar 2024.
Lifting lica (face lifting) – tretmani u kabinetu Vita Elos Novi Sad
29. januar 2024.
Ultrazvučni SMAS lifting – cene za pojedinačne tretmane
24. januar 2024.
Lifting lica (face lifting) – tretmani u kabinetu Vita Elos Novi Sad
29. januar 2024.

O KABINETU VITA ELOS NOVI SAD

Vita Elos Novi Sad je specijalizovani kabinet za kozmetičke tretmane iz oblasti aparatne kozmetike za žene i muškarce, koji nudi stručnost, efikasnost, visok kvalitet usluga po pristupačnim cenama. Cilj kabineta je potpuno zadovoljstvo klijenata, koje se postiže spajanjem dugogodišnjeg iskustva, stalnog profesionalnog usavršavanja i primenom najnovijih tehnoloških dostignuća iz oblasti savremene aparatne kozmetike uz visok higijenski standard kod pružanja svake usluge u prijatnom ambijentu i maksimalnom fleksibilnošću u pogledu prilagođavanja termina mogućnostima klijenata.
Vita Elos Novi Sad svakom klijentu posvećuje posebnu pažnju (individualni pristup klijentu) – od detaljne analize pojedinačnog zdravstvenog profila klijenta i njegovih specifičnih estetskih potreba, preko definisanja vrste i toka tretmana, pa do praćenje ostvarenih rezultata, uz sagledavanja fenomena lepote puno šire od trenutnog estetskog pitanja i pitanja aktuelnih trendova.
Vita Elos Novi Sad svoju specijalizaciju zasniva na dugogodišnjem iskustvu svog tima: kozmetičara i lekara iz Moskve (peko 10 godina rada u ovom polju) i korišćenju najsavremenijih aparata, koji obezbeđuju maksimalan učinak kod svakog tretmana.

USLUGE KABINETA VITA ELOS NOVI SAD

U Vita Elos-u je moguće uraditi najraznovrsnije tretmane, koji obuhvataju sledeće: Nehirurški ultrazvučni SMAS lifting lica i tela, nehirurška blefaroplastika Plasma Pen-om, uklanjanje bora, strija i ožiljaka tehnologijom Plasma Pen, trajna epilacija 808 Diod laserom, laserski karbonski (ugljenikov) piling, depigmentacija laserom, uklanjanje tetovaža, uklanjanje trajne šminke, radiotalasni lifting i ultrazvučna kavitacija.
Ultrazvučni SMAS lifting je nehirurška, ultrazvučna terapija zatezanja kože (liftinga), koja se radi primenom najsavremenije aparature iz oblasti nehirurškog liftinga – 3D HIFU tehnologija. Ultrazvučni SMAS lifting dovodi do prirodnih i dugoročnih rezultata, jer telo prirodnim putem zamenjuje istrošeni kolagen novim.
Trajna epilacija Diod 808 laserom je neinvazivni metod uklanjanja dlačica na licu i telu pomoću laserskog snopa, koji obezbeđuje trajne rezultate bez propratnih neželjenih efekata. Efikasna je na svim regijama prekrivenim dlakama. Trajna epilacija Diod 808 laserom obezbeđuje trajno uklanjanje dlaka na tretiranim regijama lica i tela.
Nehirurška blefaroplastika Plasma Pen-om je postupak koji dovodi do zatezanja gornjeg i donjeg kapka bez operacije, uz kratak i jednostavan period oporavka. Ova tehnologija omogućava da se ukloni višak opuštene kože oko očiju, kože bez kolagena.
Uklanjanje bora, strija i ožiljaka je postupak koji se zasniva na primeni Plasma Pen tehnologije (plazma olovka), koja na siguran i nehirurški način eliminiše neželjene promene na koži, kao što su bore, strije i ožiljci.
Nd:YAG laser je savremeni i testirani laser, koji se koristi u Kabinetu. Ovaj laser omogućava emitovanje laserskih talasa različite dužine, što nudi mogućnost obavljanja više različitih tretmana ovim aparatom: laserski karbonski (ugljenikov) piling, uklanjanje trajne šminke, uklanjanje tetovaža i depigmentaciju laserom (uklanjanje pigmentnih promena na koži, gde je najčešće prisutan problem uklanjanje papiloma).
Pored pomenutih usluga, u Vita Elos-u je moguće uraditi i sledeće tretmane lica i tela: ultrazvučnu kavitaciju, radiotalasni lifting. Ultrazvučna kavitacija je savremeni, neinvazivni i nehirurški metod za oblikovanje tela. Ultrazvučna kavitacija je metoda kojom se za kratko vreme postiže gubitak masnih naslaga u cilju smanjenja obima i reoblikovanja tela. Radiotalasni lifting (RF-LIFTING) je tretman koji se danas podjednako uspešno, kao najbolji i najefikasniji nehirurški i neinvazivni tretman sa višestrukim efektima, primenjuje i na licu i na telu. Radiotalasni lifting prvenstveno služi za uklanjanje bora i zatezanje opuštene kože i kože bez volumena, sa efektima vidljivim odmah nakon tretmana.

Izaberite neku od brojnih usluga koje nudimo i prepustite se timu stručnjaka koji će uspešno rešiti vaš estetski problem!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više