fbpx

Plasma Pen tretmani za zatezanje kapaka, uklanjanje strija i ožiljaka, uklanjanje bora

Face lifting tretman Ultrazvučni SMAS lifting
13. decembar 2023.
Laserska trajna epilacija – tretman koji se radi 808 Diod laserom
18. decembar 2023.
Face lifting tretman Ultrazvučni SMAS lifting
13. decembar 2023.
Laserska trajna epilacija – tretman koji se radi 808 Diod laserom
18. decembar 2023.
Prikaži sve

Plasma Pen tretmani za zatezanje kapaka, uklanjanje strija i ožiljaka, uklanjanje bora

PLASMA PEN TRETMAN ZA ZATEZANJE KAPAKA – NEHIRURŠKA BLEFAROPLASTIKA

Tretman za zatezanje kapaka se radi primenom Plasma Pen tehnologije. Tretman za zatezanje kapaka se naziva Nehirurška blefaroplastika. Nehirurško zatezanje kapaka je moguće raditi kako preventivno (kod prvih znakova opuštanja kapaka), tako i u cilju kompletnog otklanjanja problema opuštene kože očne regije.
Plasma Pen tretman za zatezanje kapaka se radi tako da se Plasma Pen iglicom deluje na problematičnu regiju oka, ali tako da se ne dolazi u dodir sa kožom (električni impulsi deluju na razdaljini od 1-2 mm od kože). Dejstvom Plasma Pen-a se postignutom temperaturom stimuliše stvaranje kolagena, a time i dobijanje željenih rezultata tretmana za zatezanje kapaka.
Efekti tretmana zatezanje kapaka (Nehirurška blefaroplastika): zatezanje i gornjeg i donjeg kapka uz uklanjanje malih bora oko očiju, podmlađivanje i zatezanje kože oko očiju uz dugoročne efekte, smanjenje ili potpuno uklanjanje kesa (“jastučića”) i tamnih krugova ispod očiju, kao i značajno smanjenje dubokih bora oko očiju i vraćanje efekta “otvorenog oka”.

PLASMA PEN TRETMAN ZA UKLANJANJE STRIJA I OŽILJAKA I UKLANJANJE BORA

Plasma Pen tehnologija je tehnologija bazirana na principu koagulacije plazme (jonizovan gas). koja se korist u Vita Elos-u u cilju nehirurškog uklanjanja bora, uklanjanja strija i uklanjanja ožiljaka. Plasma Pen tehnologija podrazumeva strogo i vrlo precizno kontrolisanu površinu mikro-opekotina, bez otvorenih rana, ožiljaka, infekcija i gubitka pigmenta na mestu dejstva zraka.
Tretman Uklanjanje bora Plasma Pen-om je vrlo efikasan kod rešavanja problema opuštenosti i naboranosti kože određene regije lica ili tela. Zahvaljujući karakteristikama Plasma Pen tehnologije, moguće je uklanjanje bora sa lica, ali i na onim mestima koja su teško dostupna, kao što su uši. Uklanjanje bora, primenom Plasma Pen tehnologije, se može raditi kao samostalan tretman za željenu regiju ili u kombinaciji sa drugim tretmanima za uklanjanje bora.
Uklanjanje strija i uklanjanje ožiljaka se takođe vrlo uspešno radi primenom Plasma Pen tehnologije. Tretman uklanjanje strija primenom Plasma Pen tehnologije se radi uz poštovanje najviših higijenskih standarda i propisanih proceduralnih koraka. Postupak uklanjanje strija Plasma Pen-om je moguće ponoviti nakon 3 meseca od prvog tretmana uklanjanje strija. Preporučen broj tretmana uklanjanje strija primenom Plasma Pen tehnologije zavisi od željenog efekta i stanja promene na koži.
Uklanjanje ožiljaka primenom Plasma Pen tehnologije omogućava uspešno uklanjanje gotovo svih vrsta ožiljaka: uklanjanje ožiljaka nastalih posle operacije (linerani ožiljci), uklanjanje ožiljaka nastalih posle opekotina (širokih i glatkih ožiljaka), uklanjanje ožiljaka nastalih posle dubokih opekotina (reljefnih ožiljaka), uklanjanje ožiljaka koji se javljaju u granicama ranije povrede ili reza, zadebljao je, crven i može biti bolan ožiljak (hipertrofični ožiljak). U Vita Elos-u se ne radi uklanjanje keloidnih ožiljaka. Plasma Pen tehnologija omogućava da se stanje kože značajno poboljša i u velikoj meri smanji obim i veličina ožiljka nakon tretmana.

Uspešno i efikasno uklanjanje bora, uklanjanje strija i uklanjanje ožiljaka primenom Plasma Pen tehnologije u našem Kabinetu!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više