fbpx

Bez nazolabijalnih bora uz ultrazvučni SMAS lifting

Sunčanje
Zašto treba zaboraviti odlazak u solarijum
5. avgust 2019.
Uklanjanje akni
Zašto uklanjati akne u Vita Elos-u?
9. avgust 2019.
Sunčanje
Zašto treba zaboraviti odlazak u solarijum
5. avgust 2019.
Uklanjanje akni
Zašto uklanjati akne u Vita Elos-u?
9. avgust 2019.
Prikaži sve

Bez nazolabijalnih bora uz ultrazvučni SMAS lifting

O NAZOLABIJALNIM BORAMA

Naša priroda i proces starenja su takvi da se sa vremenom mišići i elastičnost kože smanjuju, sve više opuštaju, gubi se i volumen i elastičnost, kao i masno tkivo, što za rezultat ima pojavu bora.
Nazolabijalne bore su bore koje se javljaju od nosa do usta su vrsta bora koje se najteže uklanjaju.
Njihovo javljanje može biti povezana sa:
- Gubitkom volumena kože, jer im je uzrok i opuštanje kože.
Opuštanje kože se javlja usled broja ćelija koje nam pružaju volumen. Gubitak volumena u ovom predelu je veoma čest i menja strukturu i oblik celog lica. Nazolabijalne bore ne samo da su vidljive kao opuštena koža i gubitak konture lica, već mu daje i tužan izraz.
- Slabljenja vezivnog tkiva.
Oko područja usta nalazi se mišić kružnog oblika i on omogućava pokrete usana. Na ivicama mišića se nalazi vezivno tkivo, koje se spaja sa susednim mišićima, koji su međusobno isprepletani i povezan sa vezivnim tkivom. Zbog brojnih pokreta usta dolazi do slabljenja vezivnog tkiva, pri čemu nastaju bore. Istovremeno se odvija i proces gubitka potkožnog masnog tkiva, te dolazi do spuštanja lica, jer masno tkivo podupire kožu i daje joj oslonac. To dodatno produbljuje nazolabijalne bore. Bore obično nastaju početkom 20. do 25. godine života, te se dalje s godinama povećavaju.
- Unutrašnje starenje, genetika.
U našim 30-im godinama, kolagen i elastin počinju da se smanjuju, rezultirajući pojavom prvih bora. U 40-im godinama koža je tanja, a zaštitna barijera lipida nije toliko izražena kao ranije. Dehidracija kože postaje sve veći problem. U 50-im i kasnije znaci starenja kože su sve vidljiviji usled unutrašnjih procesa izazvanih opadanjem funkcija obnavljanja ćelija. Koža pokazuje izražene bore, kao i fine linije duž celog lica i sve veću pigmentaciju.
- Dejstvom spoljašnjih i unutrašnjih faktora.
Dejstvom spoljašnjih i unutrašnjih faktora postepeno počinje da se odražava na kožu u celosti, pa i kožu lica. Stalna izloženost raznim lošim ekološkim uticajima i štetnim UV zracima počinju da uzimaju svoj danak na koži. Načina života takođe igra veliku ulogu u procesu i brzini staranja kože.

ZATEZANJE NAZOLABIJALNIH BORA ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING TRETMANOM

Prve znake starenja i pojavu nazolabijalnih bora možete uspešno eliminisati ultrazvučnim SMAS liftingom te regije u našem Kabinetu Vita Elos, Novi Sad.
Postupak Ultrazvučnog SMAS liftinga je nehirurška tehnika podmlađivanja i zatezanja kože, dejstvom visoko fokusiranog ultrazvuka, kojim se direktno deluje na dublje slojeve kože, stimulišući stvaranje prirodnog kolagena i elastina u tretiranim regijama. Rezultati Ultrazvučnog SMAS liftinga su dugotrajni (između 1,5 i 3 godine, računajući od trenutka kada su postignuti maksimalni efekti terapije (6 meseci nakon procedure).

Uklonite nehirurškim putem nazolabijalne bore i oslobodite se tužnog izraza lica!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više