fbpx

Depigmentacija laserom – uklanjanje ispucalih i proširenih kapilara

Trajna epilacija - najčešća pitanja
Najčešća pitanja u vezi tretmana Trajna epilacija
21. januar 2017.
Uklanjanje tetovaža - Vita Elos
Uklanjanje tetovaža laserom u Vita Elos-u
28. januar 2017.
Trajna epilacija - najčešća pitanja
Najčešća pitanja u vezi tretmana Trajna epilacija
21. januar 2017.
Uklanjanje tetovaža - Vita Elos
Uklanjanje tetovaža laserom u Vita Elos-u
28. januar 2017.
Prikaži sve

Depigmentacija laserom – uklanjanje ispucalih i proširenih kapilara

Depigmentacija laserom – uklanjanje ispucalih i proširenih kapilara

DEPIGMENTACIJA LASEROM – UKLANJANJE ISPUCALIH I PROŠIRENIH KAPILARA

U okviru usluge Depigmentacija laserom, pružamo mogućnost svim našim klijentima uklanjanje ispucalih i proširenih kapilara na licu i telu. Vita Elos Novi Sad vrlo brzo, udobno i efikasno rešava ovaj zdravstveni i estetski problem, korišćenjem Nd:Yag lasera, kao jednog od najsavremenijih aparata za ovu vrstu tretmana.
Cena usluge Depigmentacija laserom – uklanjanje ispucalih i proširenih kapilara zavisi od površine koja se tretira i kreće se od 1.000,00 RSD po tretmanu (za one najmanje regije) pa naviše.

ŠTA SU ISPUCALI I PROŠIRENI KAPILARI

Ispucali kapilari generalno nastaju kada oslabe zidovi vena koje odvode krv na koži, te oni postaju širi i vidljiviji u odnosu na površinu kože. Ispucali kapilari se češće javljaju kod onih sa osetljivom kožom ili kod osoba koje imaju određene kožne probleme. Prošireni kapilari se najčešće javljaju na licu i nogama.
Ispucali i prošireni kapilari imaju izgled crvenih ili roze proširenih linija, obično manjih od 0,2 mm u širini. Kada je veliki broj kapilara grupisan zajedno mogu imati izgled crvenog flastera ili modrica, koji vrlo neestetski izgledaju. Pored nogu, prošireni i ispucali kapilari se javljaju i na licu, i to u predelu nosa.
Uzroci pojave proširenih kapilara na licu su razni, a kao najčešći se navode oboljenja kože lica (Rozacea) ili štetno dejstvo sunčevih zraka.
Prošireni kapilari na nogama nastaju zbog povećanog pritiska u venama i najčešće se javljaju u trudnoći, kod viška kilograma, dugog sedenja i stajanja, pri čemu postoji i genetski faktor.

TRETMAN UKLANJANJE ISPUCALIH I PROŠIRENIH KAPILARA U VITA ELOS-u

U našem Kabinetu se tretman usluga Uklanjanje ispucalih i proširenih kapilara radi laserski. Tokom tretmana laserom, svetlosni impulsi se usmeravaju na neželjene kapilare i time sprečava protok krvi kroz njih. Krv se na ovaj način preusmerava na vene koje se nalaze duboko ispod površine kože. Apsorbovana svetlost se pretvara u toplotu, koja nepovratno menja zid kapilara, uzrokujući njegovo nestajanje. Posle nekoliko tretmana, kapilari koji su bili pod uticajem lasera, više nisu vidljivi, te koža ostaje glatka i bez ožiljaka.
Laserski tretman za uklanjanje ispucalih i proširenih kapilara može da se koristi na gotovo svakom delu tela, ali se najčešće primenjuje na licu i nogama. Nakon tretmana, pacijenti se moraju pridržavati svih saveta dobijenih od lekara u Kabinetu. Zavisno do tretirane površine, vreme mirovanja pacijenta posle tretmana može da varira od jednog do par dana.
Uzroci pojave proširenih kapilara na licu su razni, a kao najčešći se navode oboljenja kože lica (Rozacea) ili štetno dejstvo sunčevih zraka.
Broj tretmana uklanjanja ispucalih i proširenih kapilara varira u zavisnosti od gustine kapilara na koži i mesta gde se javljaju. Ispucali i prošireni kapilari koji su na licu mnogo efikasnije reaguju na laserski tretman/uslugu Uklanjanje kapilara u odnosu na druge kapilare (telo, noge). Broj tretmana zavisi i od tena kože, boje i veličine samih kapilara. Kapilari koji su veliki i jarko crvene boje reaguju mnogo bolje od onih koji su bledi. Obično je jedan tretman dovoljan da se uklone crvene oblasti na licu. Na nogama je obično potrebno nekoliko tretmana.

EFEKTI USLUGE LASERSKO UKLANJANJE ISPUCALIH I PROŠIRENIH KAPILARA

Nakon potrebnog broja tretmana Uklanjanje ispucalih i proširenih kapilara, efekti su jasno vidljivi i vaš estetski problem je rešen.
Efekti usluge Lasersko uklanjanje ispucalih i proširenih kapilara su sledeći:
- sveža i blistava koža,
- smanjena ili eliminisana vidljivost neželjenih krvnih sudova na licu i telu,
- dugotrajni rezultati sa minimalnim vremenom oporavka,
- 100% prirodan i neinvazivan metod uklanjanja ispucalih i proširenih kapilara,
- brzo i efikasno lečenje bez neželjenih efekata.

Oslobodite se ružnih i crvenih kapilara na licu ili telu bezbedno i po pristupačnoj ceni.
Zakažite pregled i tretman u Vita Elos-u i naš stručni tim će se pobrinuti da vaš problem bude rešen!

ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više