fbpx

Lasersko uklanjanje ispucalih i proširenih kapilara u VITA ELOS-u

Uklanjanje tetovaža - Vita Elos
Pre i posle tretmana uklanjanje tetovaža u Vita Elos-u
27. april 2018.
Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela
Zašto je važno da znamo sve o vašem zdravlju pre Ultrazvučnog SMAS liftinga
3. maj 2018.
Uklanjanje tetovaža - Vita Elos
Pre i posle tretmana uklanjanje tetovaža u Vita Elos-u
27. april 2018.
Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela
Zašto je važno da znamo sve o vašem zdravlju pre Ultrazvučnog SMAS liftinga
3. maj 2018.
Prikaži sve

Lasersko uklanjanje ispucalih i proširenih kapilara u VITA ELOS-u

Uklanjanje proširenih i ispucalih kapilara

ESTETSKI PROBLEM USLED POJAVE ISPUCALIH I PROŠIRENIH KAPILARA

Kada se pojave ispucali i prošireni kapilari, nastaje i estetski problem vezano za njih. Najčešće se ispucali i prošireni kapilari javljaju na nogama, a često i na pojedinim delovima lica (nos). Ispucali i prošireni kapilari imaju izgled crvenih ili roze proširenih linija, obično manjih od 0,2 mm u širini. Kada je veliki broj kapilara grupisan zajedno, mogu imati izgled crvenog flastera ili modrica, koji vrlo neestetski izgledaju. Najizraženiji je ovaj estetski problem u letnjem periodu, kada su noge otkrivene, a lice dodatno izloženo suncu. U Vita Elos-u je moguće ovaj problem ispucalih i proširenih kapilara uspešno rešiti tretmanom Depigmentacija laserom.
Ispucali kapilari nastaju kada oslabe zidovi vena, koje odvode krv na koži, te oni postaju širi i vidljiviji u odnosu na površinu kože. Ispucali kapilari se uglavnom javljaju kod onih sa osetljivom kožom ili kod osoba koje imaju određene kožne probleme. Uzroci pojave proširenih kapilara na licu su razni, a kao najčešći se navode oboljenja kože lica (Rozacea) ili štetno dejstvo sunčevih zraka.

TRETMAN UKLANJANJE ISPUCALIH I PROŠIRENIH KAPILARA

Tokom tretmana laserom, svetlosni impulsi se usmeravaju na neželjene kapilare i time sprečava protok krvi kroz njih. Krv se na ovaj način preusmerava na vene, koje se nalaze duboko ispod površine kože. Posle nekoliko tretmana, kapilari koji su bili pod uticajem lasera, više nisu vidljivi, te koža ostaje glatka i bez ožiljaka. Broj tretmana uklanjanja ispucalih i proširenih kapilara varira u zavisnosti od gustine kapilara na koži i mesta gde se javljaju.
Broj tretmana zavisi i od tena kože, boje i veličine samih kapilara. Kapilari koji su veliki i jarko crvene boje reaguju mnogo bolje od onih koji su bledi. Obično je jedan tretman dovoljan da se uklone crvene oblasti na licu. Na nogama je obično potrebno nekoliko tretmana.
Nakon tretmana, pacijenti se moraju pridržavati svih saveta dobijenih od lekara u Kabinetu. Zavisno do tretirane površine, vreme mirovanja pacijenta posle tretmana može da varira od jednog do par dana.
Efekti laserskog uklanjanja ispucalih i proširenih kapilara:
- sveža i blistava koža,
- smanjena ili eliminisana vidljivost neželjenih krvnih sudova na licu i telu,
- dugotrajni rezultati sa minimalnim vremenom oporavka,
- 100% prirodan i neinvazivan metod uklanjanja ispucalih i proširenih kapilara,
- brzo i efikasno lečenje bez neželjenih efekata.

Oslobodite se ružnih i crvenih kapilara na licu ili telu bezbedno u našem Kabinetu!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više