fbpx

Lifting lica (face lifting) – tretmani u kabinetu Vita Elos Novi Sad

Sve kozmetičke usluge kabineta Vita Elos Novi Sad
26. januar 2024.
Ultrazvučni SMAS lifting 3D HIFU tehnologijom – kada se tretman ne radi
31. januar 2024.
Sve kozmetičke usluge kabineta Vita Elos Novi Sad
26. januar 2024.
Ultrazvučni SMAS lifting 3D HIFU tehnologijom – kada se tretman ne radi
31. januar 2024.
Prikaži sve

Lifting lica (face lifting) – tretmani u kabinetu Vita Elos Novi Sad

NEHIRURŠKI LIFTING LICA (FACE LIFTING) U KABINETU VITA ELOS NOVI SAD

Lifting lica (face lifting) je metoda koja smanjuje vidljive bore na licu i uklanja sve ostale znake starenja. Lifting lica može biti hirurški i nehirurški lifting lica.
U kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos Novi Sad se rade tretmani za lifting lica (face lifting) najsavremenijom i testiranom opremom i svi tretmani su u kategoriji neinvazivnih (nehirurških) tretmana. Tretmani za nehirurški lifting lica (face lifting) se preporučuju kod vidljivih znakova starenja, kao što su: prisustvo horizontalnih bora na čelu, vertikalnih bora između obrva, horizontalnih bora u korenu nosa, kao i radijalnih bora u spoljašnjim uglovima očiju ii nazolabijalnih bora koje idu od nosa do spoljašnjih uglova usana, marionetskih bore koje idu od spoljašnjih uglova usana naniže prema bradi, kod opuštenih kapaka, pojave „jastučića“ ispod očiju, pojave poprečnih bora na vratu, bora i opuštene kože dekoltea i opuštene čitave kože lica i lošijeg kvaliteta kože lica.
Osnove prednosti svih nehirurških tretmana za lifting lica (face lifting) se ogledaju u sledećem: rezultati se postižu na celom licu, a ne parcijalno, do željenih rezultata se stiže prirodnim putem, bez skalpela, efekti se poklapaju sa očekivanim, jer se radi vraćanje prirodnog izgleda lica (koje je pacijent već imao), cene tretmana za nehirurški lifting lica (face lifting) su vrlo pristupačne i dostupne velikom broju klijenata, tretmanima za lifting lica (face lifting) se podstiče rast novih stanica kože lica, kako bi ona bila sjajnija, zdravija i lepša, kao i prirodno i ubrzano obnavljanje kolagena kože lica sa dugoročnim efektima.

VRSTE TRETMANA ZA LIFTING LICA (FACE LIFTING) U KABINETU VITA ELOS NOVI SAD

Lifting lica (face lifting) se u kabinetu Vita Elos Novi Sad radi sledećom aparaturom: 3D HIFU tehnologija, radiotalasi i Plasma Pen tehnologija. Bez obzira koja tehnologija i metodologija se primenjuje, rezultati su očekivani i dugoročni, a važna prednost tretmana za lifting lica (face lifting) u Kabinetu je ta što se svi tretmani mogu kombinovati i međusobno nadopunjavati.
3D HIFU tehnologija se koristi za duboki, nehirurški SMAS lifting (terapija Ultrazvučni SMAS lifting zatezanja lica odnosno face lifting). 3D HIFU tehnologija (High Intensity Focused Ultrasound) koristi fokusirane ultrazvučne talase visokog intenziteta na dubljim slojevima kože, utičući na prirodno i ubrzano obnavljanje kolagena sa dugoročnim efektima i do 3 godine, koji se postižu samo jednim tretmanom.
Radiotalasi sa koriste za podmlađivanje i zatezanje kože lica (lifting lica ili face lifting), a tretman se zove – Radiotalasni lifting. Radiotalasni manipulator je deo multifunkcionalnog aparata i ima bipolarni manipulator sa jakim hlađenjem, što omogućava postizanje veoma dobrih rezultata kod ovog tretmana.
Plasma Pen tehnologija se koristi za Nehiruršku blefaroplastiku (zatezanja kože očnih kapaka), kao i Uklanjanje bora. Ultra-fina sonda Plasma Pen-a omogućava brz i izuzetno precizan tretman i na teško dostupnim regijama sa rezultatima koji su dugoročni.

Tretmani za lifting lica bez hirurškog zahvata za vaš mladalački izgled!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više