fbpx

Lifting lica i cene pojedinačnih tretmana

Cenovnik za tretman Laserska trajna epilacija
28. avgust 2023.
Obuka za Ultrazvučni SMAS lifting u kabinetu Vita Elos Novi Sad
6. septembar 2023.
Cenovnik za tretman Laserska trajna epilacija
28. avgust 2023.
Obuka za Ultrazvučni SMAS lifting u kabinetu Vita Elos Novi Sad
6. septembar 2023.
Prikaži sve

Lifting lica i cene pojedinačnih tretmana

LIFTING LICA – VRSTE TRETMANA KOJE NUDI VITA ELOS

Tretmani za lifting lica se rade kako bi lice bilo zategnutije, mlađe, lepše, simetričnije ili kako bi se korigovale nepravilnosti ili deformiteti.
U cilju uklanjanja bora i uspešno zatezanje lica (lifting lica), kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos Novi Sad nudi nekoliko vrsta nehirurških tretmana za podmlađivanje i lifting lica. Metode i tehnike, koje se u Kabinetu primenjuju, su različite i mogu se međusobno kombinovati. Za lifting lica se koriste radiotalasi, Plasma Pen i 3D HIFU tehnologija.
Tretmani nehirurškog liftinga lica:
1. Ultrazvučni SMAS lifting lica,
2. Radiotalasni lifting lica,
3. Plasma Pen lifting lica.
Ultrazvučni SMAS lifting je tretman za lifting lica (celog ili parcijalnog) koji se radi primenom 3D HIFU tehnologije odnosno duboko fokusiranog ultrazvuka. 3D HIFU aparat omogućava duboko prodiranje ultrazvuka na tretiranoj regiji lica, te se direktno deluje na kolagen u celosti, što rezultira zatezanjem lica (lifting lica). Ova vrsta liftinga lica daje dugoročne rezultate (i do 3 godine), nema neželjenih nuspojava i dovoljan je samo jedan tretman za postizanje željenih rezultata. Preporučuje se pacijentima nakon 35. godine starosti.
Radiotalasni lifting lica se radi emitovanjem radiotalasa tj. elektro-magnetskih talasa određene talasne dužine, koji deluje na pliće slojeve kože, zagrevajući je (kolagen). Efekti su vidljivi odmah nakon tretmana Radiotalasni lifting lica. Radiotalasni lifting lica se preporučuje mlađim osobama, gde se postižu najbolji rezultati primenom serije tretmana (najčešće 10 vezanih tretmana).
Plasma Pen lifting lica se radi kao dva odvojena tretmana. Nehirurška blefaroplastika je tretman koji se radi primenom Plasma Pen tehnologije i omogućava zatezanje kapaka. Drugi tretman pod nazivom Uklanjanje bora i lifting lica se radi na manjim ili većim površinama lica, zavisno od problematike, takođe Plasma olovkom. Kombinacijom tretmana Plasma Pen se mogu dobiti veoma dobri rezultati na duži rok.

CENE POJEDINAČNIH TRETMANA ZA NEHIRURŠKI LIFTING LICA

Svi tretmani koji se rade u kabinetu Vita Elos Novi Sad su vrlo pristupačni, kako bi bili dostupni što većem broju klijenata.
Cene pojedinačnih tretmana za lifting lica su:
1. Ultrazvučni SMAS lifting lica – od 300 EUR do 600 EUR, što zavisi od područja lica koje se tretira i površine. Pogodnosti kod ove usluge za lifting lica su te da za svaku treću, četvrtu itd. zonu lica ostvaruje popust na istu u iznosu od 20% od pune cene tretirane regije.
2. Radiotalasni lifting lica – 2.000,00 RSD po ceni do po tretmanu. Za ovu uslugu je kreiran paket, gde se po ceni jedne zone tretiraju dve zone i to lice i vrat (2.000,00 RSD za obe zone).
3. Plasma Pen tretmani za lifting lica – od 30 EUR pa naviše, zavisno od regije i površine koja se tretira Plasma Pen tehnologijom u cilju liftinga-a lica.

Uradite lifting lica i vratite mladalački izgled tretmanima u našem Kabinetu!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više