fbpx

Trajna šminka kapaka, usana i obrva u Vita Elos-u

Lifting lica - Vita Elos
Zavidni efekti Ultrazvučni SMAS lifting terapije u Vita Elos-u za samo tri meseca
20. avgust 2017.
SMAS lifting
Lifting lica i lifting tela – cene i usluge u Vita Elos-u
7. septembar 2017.
Lifting lica - Vita Elos
Zavidni efekti Ultrazvučni SMAS lifting terapije u Vita Elos-u za samo tri meseca
20. avgust 2017.
SMAS lifting
Lifting lica i lifting tela – cene i usluge u Vita Elos-u
7. septembar 2017.
Prikaži sve

Trajna šminka kapaka, usana i obrva u Vita Elos-u

Trajna šminka kapaka i usana

ŠTA JE TRAJNA ŠMINKA

Trajna šminka je tretman koji vam omogućava da rešite problem svakodnevnog šminkanja, jer metoda pruža besprekoran i konstantan makeup. Trajna šminka pripada vrsti permanentnog makeup-a, namenjenog ulepšavanju i isticanju prirodnih crta lica: oka, usana ili obrva.
Za trajnu šminku koristimo najkvalitetniju nemačku opremu: mašinicu (olovka) marke "Intelligent", struju "Cheyenne", iglice za jednokratnu upotrebu, sistem easy-click (u skladu sa EU standardom) koji sakriva iglicu onog trenutka kada se mašinica isključi iz struje. Ovaj sistem iglica je mnogo bezbednije koristiti za trajnu šminku, jer ima i unutrašnju i spoljašnju dezinfekciju, kao svoj sastavni deo. Mašinica gotovo da nema vibracija i radi izuzetno tiho i ravnomerno na svim brzinama, što povećava komfor tretmana i preciznost kod postupka trajnog šminkanja. Pored vrhunske opreme za trajnu šminku, nudimo i širok izbor najkvalitetnijih pigmenata američkog brenda "Biotouch", koji su dermatološki testirani.

TRAJNA ŠMINKA KAPAKA I USANA

Trajna šminka je tehnika ubacivanja pigmentne boje biljno-mineralnog porekla u plitke slojeve kože iscrtavanjem linija. To je permanentna šminka, namenjena za ulepšavanje i isticanje prirodnih crta lica – kapaka i usana.
Trajna šminka kapaka omogućava da venac trepavica postaje vizuelno puniji ili se izvlači tanja ili deblja linija na gornjem ili donjem kapku, tik uz liniju trepavica – eyeliner. U mogućnosti ste da birate između blagog ruba oko očiju (čime će vaše trepavice delovati gušće, a oko izražajnije) ili intenzivnog eyeliner-a (ako želite izgled dekorativnog makeup-a očiju). Oko je posle tretmana Trajna šminka kapaka prirodno konturisano i izgleda jasno i izražajno, a trepavice deluju deblje i gušće.
Trajna šminka usana rešava problem nesimetrične ili nepravilne konture usana, koje se zahvaljujući tretmanu Trajna šminka, mogu potpuno korigovati. Izbledela ili nestala boja usana može biti osvežena prirodnim senčenjem. Osnovni cilj na je da, uz specijalne tehnike kod pružanja usluge Trajna šminka usana, koje koristimo, vaše usne izgledaju punije i senzualnije.

TRAJNA ŠMINKA OBRVA (SENČENJE)

Trajna šminka (senčenje) obrva podrazumeva korišćenje mašinice za iscrtavanje (senčenje) obrva i to tako da se ispod postojećih dlaka iscrtavaju obrve kao senka kako bi obrve izgledale kao da su dopunjene olovkom (gustina, dužina), ali trajno. Boja koja se koristi kod trajne šminke obrva može da bude jaka i gusta ili slaba (blago senčenje), u zavisnosti od želje klijenta.
Ukoliko je žena prethodno uradila iscrtavanje obrva japanskom metodom, lako može preći na postupak senčenja obrva, kako bi napravila željenu promenu ili te iscrtane dlačice (koje su postupkom microblading-a se izbledele i postale nevidljive vremenom), obnovila postupkom trajne šminke.

PUDER OBRVE

Trajna šminka obrva u tehnici “powder eyebrows” ili “puder obrve” je mnogo bezbednije i bezbolnija u odnosu na klasičnu trajnu šminku ili tehniku Iscrtavanje obrva japanskom metodom (microblading), jer nema krvarenja, sukrvice, ožiljaka, niti bilo kakvih drugih negativnih posledica. Nakon tretmana, zalečenje ide u periodu najduže do 5 dana. Boje koje se koriste u Kabinetu za tretman „puder obrve“ odgovaraju svim tipovima kože i prirodnoj boji dlaka vaših obrva, sertifikovane su i klinički ispitane. Ova vrsta trajne šminke obrva se uopšte ne primećuje, jer obrve imaju prirodan izgled, bez strogih kontura, imaju “blag i nežan” oblik, kao da su obrve našminkane mekom olovkom ili senkom – otuda i naziv „puder obrve“.

Oslobodite se svakodnevnog šminkanja i rešite nepravilnosti konture usana, očiju ili kapaka tehnikom Trajna šminka u Vita Elos-u!
Vaš Vita Elos

ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više