fbpx

Aparatura koja se koristi u Vita Elos-u za tretman Trajna šminka

Prednosti Ultrazvučni SMAS lifting terapije u odnosu na pojedine vrste hirurškog liftinga
29. novembar 2017.
Lifting lica i lifting tela - cenovnik
Svakom klijentu pristupamo individualno
5. decembar 2017.
Prednosti Ultrazvučni SMAS lifting terapije u odnosu na pojedine vrste hirurškog liftinga
29. novembar 2017.
Lifting lica i lifting tela - cenovnik
Svakom klijentu pristupamo individualno
5. decembar 2017.
Prikaži sve

Aparatura koja se koristi u Vita Elos-u za tretman Trajna šminka

Trajna šminka

TRAJNA ŠMINKA

Trajna šminka je tehnika ubacivanja pigmentne boje biljno-mineralnog porekla u plitke slojeve kože iscrtavanjem linija. To je permanentna šminka, namenjena za ulepšavanje i isticanje prirodnih crta lica –obrva, kapaka i usana.
Trajna šminka je zapravo vrsta tetovaže kojom se boje unose pod kožu, ali za razliku od klasične tetovaže, kod trajne šminke boja vremenom postaje svetlija, kako bi posle izvesnog vremena (nekada i nakon 4 godine), trajno nestala. Prednost trajne šminke u odnosu na klasičnu tetovažu je upravo u tome što boje nakon izvesnog vremena blede. U suprotnom, rezultat bi bio poražavajući, jer tonus mišića lica, kako starimo, opada, tako da oblik koji se uradi u određenom trenutku trajnom šminkom, kroz par godina može izgledati nezadovoljavajuće.
Trajna šminka je potpuno neinvazivna, savremena metoda, kojom se postižu izuzetni rezultati u korigovanju i naglašavanju crta vaših obrva, kapaka i usana. Trajna šminka obrva, kapaka i usana, urađena u našem Kabinetu, je pristupačna i praktična, jer omogućava da u svakom trenutku izgledate onako kako želite, bez svakodnevnog šminkanja.

APARATURA ZA TRAJNU ŠMINKU

Za tretman Trajna šminka koristimo najkvalitetniju nemačku opremu: mašinicu (olovka) marke "Intelligent", struju "Cheyenne", iglice za jednokratnu upotrebu, sistem easy-click (u skladu sa EU standardom) koji sakriva iglicu onog trenutka kada se mašinica isključi iz struje. Ovaj sistem iglica je mnogo bezbednije koristiti za trajnu šminku, jer ima i unutrašnju i spoljašnju dezinfekciju, kao svoj sastavni deo. Mašinica gotovo da nema vibracija i radi izuzetno tiho i ravnomerno na svim brzinama, što povećava komfor tretman i preciznost kod postupka trajnog šminkanja. Pored vrhunske opreme za trajnu šminku, nudimo i širok izbor najkvalitetnijih pigmenata američkog brenda "Biotouch", koji su dermatološki testirani.
Karakteristike:
- najsavremenija nemačka oprema za trajnu šminku (mašinica tj. olovka) marke Intelligent,
- primena sistema "easy-click", koji je u skladu sa EU standardima,
- jednokratna upotreba iglica za trajnu šminku - visoko higijenski tretman za svakog klijenta,
- visok nivo preciznosti kod trajnog šminkanja zbog male vibracije aparature,
- automatska unutrašnja i spoljna dezinfekcija,
- najkvalitetniji pigmenti, širokog spektra prirodnih boja za usne, obrve i kapke, dermatološki testirani, brenda "Biotouch".

Imajte prirodan i negovan izgled u svakom trenutku i svakoj prilici, koristeći našu uslugu Trajna šminka!
Vaš Vita Elos

ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više