fbpx

Trajna epilacija malih i velikih regija – spremite se za leto

Lifting lica - Vita Elos
Nastanak bora i kako ih ublažiti i otkloniti
8. maj 2017.
Poklon vaučer
Naša nova stranica – VAUČERI
19. maj 2017.
Lifting lica - Vita Elos
Nastanak bora i kako ih ublažiti i otkloniti
8. maj 2017.
Poklon vaučer
Naša nova stranica – VAUČERI
19. maj 2017.
Prikaži sve

Trajna epilacija malih i velikih regija – spremite se za leto

Trajna epilacija

SPREMITE SE ZA LETO

Trajna epilacija je inovativna, vrlo pouzdana i sigurna metoda dugotrajnog uklanjanja dlačica sa svih delova tela, bilo kod žena ili muškaraca. Trajna epilacija je najefektivniji i najbezbolniji metod uklanjanja neželjenih dlačica u poređenju sa svim ostalim tehnikama uklanjanja dlaka.
U Kabinetu VITA ELOS Novi Sad tretman Trajna epilacija može da se radi na dva načina: pomoću Diod 808 lasera (energija lasera) ili Elos-om (zajedno koristi dve energije – svetlosnu i radiotalasnu). Koji način usluge Trajna epilacija će biti primenjen zavisi od želje klijenta, ali i saveta lekara u našem Kabinetu.

TRAJNA EPILACIJA – REGIJE

Trajna epilacija nije postupak uklanjanja neželjenih dlaka odjednom (kao što to nude uobičajene depilacije sa kratkotrajnim efektima), već zahteva određeno vreme i određen broj tretmana. To je ujedno i osnovni razlog zašto je neophodno početi sa trajnom epilacijom željene regije u pravo vreme – kako bi u pravom trenutku imali željene rezultate!
Trajna epilacija se može raditi na malim i velikim regijama tela i lica (i kod muškaraca i kod žena).
Grupu malih regija, kod kojih se primenjuje tretman Trajna epilacija, obuhvataju sledeće regije:
- Trajna epilacija nausnica,
- Trajna epilacija brade,
- Trajna epilacija ušiju,
- Trajna epilacija zulufa,
- Trajna epilacija slepoočnih zona,
- Trajna epilacija prstiju.
Grupu velikih regija, kod kojih se primenjuje tretman Trajna epilacija, obuhvataju sledeće regije:
- Trajna epilacija nogu,
- Trajna epilacija ruku,
- Trajna epilacija stomaka,
- Trajna epilacija leđa,
- Trajna epilacija bikini zone,
- Trajna epilacija sedalnog dela,
- Trajna epilacija celog tela.
Na istoj regiji je neophodno ponoviti tretman Trajna epilacija u određenim vremenskim razmacima, zbog različitih faza rasta dlake. Ukupan broj tretmana trajne epilacije zavisi od pigmenta dlake, njihove gustine i jačine i hormonskog statusa klijenta. Obično je potrebno od 8- 10 tretmana za bilo koju regiju. Najbolji rezultati se postižu kod osoba koje imaju tamne, jake dlake i svetlu kožu, hormonski balans i pozitivan genski status. Dlake koje nije moguće uklanjati su sede dlake tj. dlake koje u sebi ne sadrže pigment. Razmak između tretmana je od mesec dana do tri meseca i određuje se zavisno od procene našeg stručnog lica nakon prethodnog tretmana. Za trajnu epilaciju je potrebno da dlaka bude dužine između 1-2 mm. Nakon mesec dana od prvog tretmana, ponavljaju se 3 tretmana Trajna epilacija na prvobitno tretiranoj regiji. Zatim se pravi pauza od 1,5 - 2 meseca, te se tretman ponavlja ponovo u setu od 3 tretmana. Sledi još jedna pauza od 2-3 meseca, nakon koje se radi poslednjih 3-5 tretmana Trajna epilacija. Ova dinamika uklanjanja neželjenih dlačica je neophodna zbog faza rasta dlaka - kada dlake koje su se „uspavale“ dovoljno porastu i sinhronizuje se njihov rasta sa dlakama koje su ostale i nisu još uvek otpale. Kada se to desi, tada je pravo vreme za ponovni tretman Trajna epilacija.

ZAŠTO JE TRETMAN TRAJNA EPILACIJA PRAVI IZBOR ZA UKLANJANJE NEŽELJENIH DLAKA?

1. Trajnost rezultata
Lasersko uklanjanje dlaka (trajna epilacija) daje trajni rezultat. Za samo nekoliko tretmana (prosek je 8-10) možete se rešiti neželjenih dlaka sa bilo kog dela tela, a koje su vam toliko dugo smetale. Tradicionalne metode za uklanjanje dlaka, kao što su: depilacija, brijanje, depil-kreme daju samo privremene rezultate – neke čak i na vremenski period kraći od 24 sata. U roku od nekoliko sati ili eventualno dana, stanje se vraća u prvobitno i vi ste ponovo nezadovoljni.
2. Rešen estetski problem
Laserska trajna epilacija ima još jednu prednost – više ne morate da čekate da vam dlačice porastu do određene dužine, za razliku od drugih metoda uklanjanja dlaka, i tako se osećate neurednom i neprivlačnom. Kada jednom uradite trajnu epilaciju, shvatićete da ste potpuno slobodni u svakom trenutku – ne razmišljate više o neželjenim dlakama!

Izaberite neku od malih ili velikih regija za tretman Trajna epilacija po najpovoljnijim cenama u gradu. Zakažite svoj termin na vreme i uživajte u letu bez neželjenih dlačica!
Vaš Vita Elos

ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više